Turbulentno u Alžiru

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.04.19. | 15:09

Sve tri utakmice potpuno su neizvesne... Setif je umoran od četvrtfinala Kupa Alžira, ali će morati da napadne CS Konstantin

Setif juri Paradou, odnosno treću poziciju alžirske elite, ali Konstantin bi mogao da ga namuči. Naime, domaćin susreta koji počinje tačno u 17 časova za sobom je ostavio četvrtfinalni prolazak u Kupu Alžira, pošto je eliminisao Oran na penale, pa će sigurno zaigrati motivisano. To je razlog više za Setif da zapne, kako bi opravdao prethodnu oktobarsku pobedu nad Konstantinom kada je s dva gola uspeo da slavi u svojstvu domaćina.

Već spomenutom Oranu, neće biti lako na okršaju ivice opasne zone, jer Olimpik Medea je učinila čudo, pa je u prošlom kolu msavladala favorizovanu Kabiliju koja baštini poziciju prvog pratioca lidera tabele, USM Alžira. A gde je tu Oran? Pa, u nokdaunu jer Konstantinov šamar u četvrtfinalu Kupa Alžira nije lako zaboravitim pa je na ovoj utakmici bukvalno moguće svašta da se desi. Naravno, razlozi su duboki, a tiču se objektivno loših serija i jedne i druge ekipe. Dakle, rvanje očajnika nešto je na šta treba ozbiljno računati.

Izabrane vesti

I to bi bilo sve, mada nije loše reći da i utakmica Husein Dej - MC Alžir takđe može da krene u bilo kom smeru. Naravno, bez suvišnih procena, gostujući tim važi za blagog favorita.

Alžir 1 – 25. kolo

17.00: (2,70) Husein Dej (2,70) MC Alžir (2,95)
18.00: (1,90) Oran (3,20) Olimpik Medea (4,10)
18.00: (2,25) Konstantin (2,90) Setif (3,45)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Alžir 1sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara