Eden Azar (©Reuters)
Eden Azar (©Reuters)

Tužno lice pored trofeja kao definitivna potvrda – Eden Azar, 17. Karletov pik, hoće da ide iz Reala

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.01.22. | 13:18

Sve sluti na razočaravajući rastanak

U tom trenutku nije bilo igrača kome bi se navijači više obradovali. Ili bolje rečeno nije bilo igrača do koga je Real mogao a da bi mu se navijači više obradovali. Međutim, posle dve sumorne godine u Madridu čini se da je i definitivno puklo između Kraljevskog kluba i Edena Azara. Prema poslednjim informacijama Belgijanac je i definitivno rešio da napusti „Santjago Bernabeu“.

Vest je objavio belgijski novinar Saša Tavolijeri, koji za Radio Monte Karlo izveštava o reprezentaciji Belgije. Mada nema ovde ekskluzive. Očekivano sasvim. Spekulisali su o tome svi nakon španskog Superkupa na kome Karlo Ančeloti nije Azaru dao ni minut ni u polufinalnom meču sa Barselonom, zatim ni u finalu sa Atletik Bilbaom.

Izabrane vesti

Kad su Kraljevići i primali trofej fotografi su u moru nasmejanih lica primetili apatičnog Azara. Potpuno mu je svejedno bilo. A kako i da mu ne bude? Nije ovo očekivao kada je leta 2019. dolazio u transferu vrednom 115.000.000 evra.

Istina, nije ni igrama ubedio klub da zaslužuje više, nisu pomogle ni česte povrede, ali samo 722 minuta u ovoj sezoni? Premalo za igrača Azarovog renomea. Čak 16 igrača je dobijalo više minuta kod Ančelotija.

Jedina dilema je da li je mudrije da to uradi odmah ili na leto? I ako izbor padne na leto, da li je pametnije da proleće iskoristi za operaciju ili da polako sakuplja minute kako bi barem zainteresovao što više udvarača? Nije ipak nemoguće da je taj namrgođen izraz lica bio Azarov poslednji uz neki trofej sa Realom.

Medalju je svakako odmah svukao. Posle samo 59 utakmica za dve sezone nije mu do medalja.



tagovi

Zimski prelazni rok 2022Eden Azar

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara