Komentari na vest

Tvrđavu ima ko da brani, a Čelsi već zaradio 70.000.000

D

Dr Steva

pre 10 meseci

Ne znam ja nesto ne mogu da gledam tu njihovu ligu, ako je fudbal u pitanju samo Evropa i Juzna Amerika.
L

Loris Bauer

pre 10 meseci

Za te pare branio bi i soliter a ne tvrđavu
4

46

pre 10 meseci

Ne diskreditujem Mendija, dobar golman, ali da Kepa ima konstantniju formu i da ga ne hvataju lutke u toku sezone ovaj čovek ne bi stao na gol Čelsija, imao je jednu dobru godinu kad je osvojio KAN i LŠ i to je to, Saudijska Arabija i doviđenja sa ozbiljnim fudbalom. Kepa takođe ima svoje mane ali golmanske reflekse, m**a, čitanje igre i nemoguće odbrane ne može niko da mu ospori, dajem glavu da bi ispali iz lige ove sezone da nije bilo njega. Tako da Mendi, put pod noge, hvala na svemu, tu je mladi Slonina da skuplja iskustvo.
S

Sherlocked

pre 10 meseci

Sta Celsi ima da zaradi kad su spizdili 600miliona kad je dosao ovaj kreten
M

Mika iz Trstenika

pre 10 meseci

Celsiju najvise odgovara ovo ludo trosenje arapa, da nije bilo njih pitao bi ih gde bi utopili ove silne igrace, pola bi ih poslali na neke pozajmcice a ovako su se trajno resili igraca i jos pride dobar deo povratili od ulozenog

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Jel se to ovaj nesrecni Al Ahli konacno vratio u prvu ligu nakon onog fijaska sa Kentom
w

ww

pre 10 meseci

Kako je ovo smijesno kada je Celszi osvoji ligu prvaka ovaj se Mendi doliko digao kao sto njega nema u konkurenciji za zlatnu loptu imao dvije dobre sezone u karijeri.
P

PVC

pre 10 meseci

Koliko je PVC FC platio te igrače pa da pričamo o profitu?
A

Aleksejko

pre 10 meseci

Da ne spominjem proslogodisnjih -611 miliona troška čistog, ovi momci od kojih je Celsi "zaradio" 70mil platio ih je 105mil. A kupovine Mudrika, Cucurelje, Enca, Kulibalija a pre Lukakua...su apsolutno katastrofalne.
A

AUUUUU

pre 10 meseci

Kako će da GRMI saudijsko prvenstvo sledeće godine!!!
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Jako dobar golman u mnogim jakim bi bio prvi golman a inace i Hakim Zijeh ide u Saudijsku Arabiju u Al Nasr kod Kristijana Ronalda.