Komentari na vest

U Čuki sležu ramenima: Nema predaje, ali nema ni sreće – Hamarbi, pa Tvente, sad Olimpijakos

M

Mandrak

pre 9 meseci

S obzirom da će Čuka biti u top formi, a Grci još bez zvanicne utakmice, protiv Oly bi imali šanse. Ne bih ja brđane tako lako otpisivao.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

“U Čuki sležu ramenima: Nema predaje, ali nema ni sreće – Hamarbi, pa Tvente, sad Olimpijakos”! Umesto da se mobilišu, zbiju redove i skupo prodaju kožu i odigraju krajnje ofanzivno uz konstantan presing, iz izjava Matijaševića i Kerkeza, preovladava najgori pesimizam! Umesto da igračima održe jedam motivacioni govor, oni ih ubijaju u pojam ovakvim izjavama. Oseća se metalni ukus promašenosti na usnama. Čak u trenucima naleta ushićene snishodljivosti oni kažu da Čuka nije imao sreće u žrebu. Ostaje još da igrači izađu na teren i skinu gaće!
F

Fenomeno

pre 9 meseci

Znači sledeće godine opet svi krećemo svoje evropske utakmice u junu. Voša završila, Čuka i Tsc su ispali već. Zvezda ako uzme bod puna kapa. Jedino Partizan bi mogao uzeti nešto više od jednog boda
d

dejanera

pre 9 meseci

Sledece godine opet 5 predstavnika. 2 u kvalifikacijama za LS, 1 u kvalifikacijama za LE i 2 u kvalifikacijama za LK. A ni Cuka ni TSC nisu ispali. TSC ce u grupu LE a Cukaricki u grupu LK.
b

brđanin

pre 9 meseci

Filipović- Stevanović-Drezgić-Ćalasan-Kamenović- Sissoko-Docić- Ranđelović-Stojanović-Ivanović- Badamosi može se iznenaditi Olimpijakos, Genk teško
m

malo čudno

pre 9 meseci

Kamenović, Ranđelović ?
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Dok je ovakvog razmisljanja stalno cete ispadati...Covece zar u svakom klubu moramo imati stranca za trenera pa da se nadamo necemu?
j

jel će

pre 9 meseci

da igraju utakmicu na istom stadionu gde su rado odigrali finale kupa????
Z

Za nikog

pre 9 meseci

Treba nam još klubova bez navijača i pritiska da igraju za nekoga, kao što je to sjajni Čukarički. Smanjuju se tako troškovi i kluba na polju obezbeđivanja utakmica, manje svakog potrebnog osoblja, manje i igrača je potrebno klubu, od manje igrača do manje semenkara na tribinama, pun pogodak.
M

Miloš Norge

pre 9 meseci

Ni za kog se piše mališa ;-) A ni komentar ti nije zanimljiv ako hoćeš baš da znaš :-)
Z

Za nikoga

pre 9 meseci

Piše se za nikoga, em si nepismen em voliš klub bez navijača i zato te peče komentar, tvoje suze ga čine zanimljivim itekako. Piše se itekako, a ne - i te kako kako bi ti maleni mislio da treba.
M

Miloš Norge

pre 9 meseci

Ako si mi rekao ;-)
f

ficfiric

pre 9 meseci

Svake godine ista priča i isti rezultat.zamajavanje sebe i svih oko sebe
M

Mirkonic

pre 9 meseci

Valjda treba da bude srećan on, igrači i ceo klub sa navijačima što će imati priliku da igra sa takvim protivnicima prvi put u istoriji. I to da prenosi na igrače.
F

FK bez njih

pre 9 meseci

Koji navijači?
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Stvarno nije ok trebao je da im dodje neki klub iz trece lige ili druge iz neke manje drzave to bi onda bio dobar zreb...Cuka ima dobre igrace individualno ali igra bi mogla da im bude bolja malo a opet i individualno bi trebali da budu bolji ako hoce nesto u LE ili LK a ne samo da se bore za trece mesto kod nas. Rezervni levi bek im treba umesto Tosica koji ja mislim da nema nesto zelju da ostane u Cuki dugo kao Docic i neki a mislim da ovaj Richard tu bzv samo da popuni broj, tako da treba krenuti po nekog iz druge Francuske lige npr jer tamo ima igraca koji bi hteli da dodju za ok platu a prave razliku, a nemamo levog beka domaceg da nam zivot zavisi od toga. Jedini levi bek da valja nas na trzistu uskoro je Bogosavac i nadam se da Partizan ima da reaguje uskoro i da ga dovede kada mu istekne ugovor...Mada udjite na transfermarkt sad i pogledajte ko je Nemanja Sokovic novo pojacanje Vose, nadam se da je to neka greska...
b

bice bolno

pre 9 meseci

Bice ovo teska jesen u Evropi posto ce TSC i Cuka zajedno da osvoje krompir. Nadam se samo da nece doziveti neke vece blamaze (mada ne vidim kako ce to da se izbegne). I tek ce se sad videti koliko je i LK jako takmicenje za nase uslove.
G

Gorostas.ateista

pre 9 meseci

Serif mnogo jak bio prosle sezone. A tek Flora iz Talina prejaka. Ali Partizan igra lepo za oko. I Vladan Milojevic je los covek , valjda jer ide na Hilandar.
c

ciki123

pre 9 meseci

Bolje da nalete na Olimpijakos, nego na Genk. Taman kad budu tamo, obevzno da probaju da završe prelazak Lazara Ranđelovića u Čukarički i dovođenje jednog levog beka. Mnogo je ovo tanko i za Ligu Konferencija, kamoli za Genk i Olimpijakos.
b

babangidaaa

pre 9 meseci

Da vrate na pozajmicu Kamenovića, kako dečko ne bi propao načisto, a značilo bi im i iskustvo Srnića. Definitivno se Čukarički mora pojačati
K

Kakvu srecu ocete

pre 9 meseci

Niste 1kolo nikad prosli

PFK NIŠ

pre 9 meseci

Cukaricki kao i TSC nema ni navijace, ni stadion, ni igrace. Doduse ni trenere, ali imaju, zbog jednog coveka, mogucnost da igraju takmicenja u koja su zalutali...
k

kunde

pre 9 meseci

Partizan ima i navijace i istoriju i stadion a opet nekako zalutase u Evropu.
r

rsczz

pre 9 meseci

Realno bolje po nas sviju da igraju LK , pritom i Partizan ima realne sanse da dodje do grupne faze tako da nam je najbitnije ove sezone sto vise bodova osvojiti jer se dijele sa 5 u nasem slucaju.
J

Još pojačanja

pre 9 meseci

Za gospodu iz Čuke prvi prioritet treba da bude prelazni rok, koji je u toku, a još ništa konkretno nisu uradili. Bio je plan, četiri do pet ozbiljnih pojačanja, a za sada je jedino Nikčević pravo pojačanje, igrač koji se vratio sa pozajmice. Levog beka još nema, a ozbiljan klub ne može da se osoni samo na Tošića, da iznese celu sezonu, pogotovu kada krene grupna faza, pa se bude igralo svaka tri dana. Prva dva kola su pokazala da Čuka ima iskusnu i uigranu ekipu za našu ligu, aliza Evropu su potrebni brzi igrači koje trenutno nema klub sa Banovog brda. Nije Čuka bez šansi u pleyoffu lige Evrope, ali ne treba čekati skrštenih ruku, nego pojuriti još par ozbiljnih pojačanja, na prvom mestu brzih, koji mogu odmah u startu postavu, da naprave tu razliku, jer tu je i bio najveći problem prošle godine protiv Twenta. Nema kukanja kako je žreb nikada teži, pa valjda su se momci cele godine borili da igraju baš protiv Olija ili Genka,a ne sa Zrinjskim ili predstavnikom Iskanda. Sa ovim timom Čuka igra staromodan fudbal, koji je dobar za našu ligu, ali i sam gospodin Matijašević zna da za Evropu treba novih igrača, koji če svojom brzinom napraviti klub još konkurentnijim u Evropi. Dok Leskovac i Srbija očekuju dva spektakularna meča, uprava mora da reaguje, da počne da dovodi igrače, ako treba i da plati, jer će uz njih i ovi mladi Rogan, Drezgić, Miladinović i ostali imati više šanse da se u lepom svetlu predtave u izlogu Čuke u Evropi. Srećno Brđani, želimo vam mnogo uspeha i da nas na lep način predstavljate u Evropi.
T

Tuneki

pre 9 meseci

Sezona kupanja, kao i uvek Troma, spora bezidejna ekipa Cukarickog
z

zzzzzzзззз

pre 9 meseci

у Хамараби јак, играо финале ЛШ.
G

Gost Rajder

pre 9 meseci

I od Twente-a su mediji stvorili sliku Mančester Junajteda bez Mekgvajera, a oni šta uradiše...
m

madmix

pre 9 meseci

hamarbi,tvente...ekipe koje igraju brz i moderan fudbal i to je razlika,ne toliko kvalitet gospodo iz čuke,razmišljajte malo u tom pravcu pa možda nekad nešto i bude,što se tiče evrope
c

cuj

pre 9 meseci

Hamarbi pa koga hocete Drinu HE Visegrad!
n

nxdldkd

pre 9 meseci

pa koga bi vi, mladost iz lucana
?

???

pre 9 meseci

A zezaju sad i oni. Uvek nasima sve najteze, drugima med i mleko. Samo hrabro i borbeno, ja verujem da cuke moze da prodje olimpijakos. Na sve to igraju stvarno rastereceno i bez pritiska. U oba slucaja (prolaz-ispadanje) se za njih moze reci da su dobro prosli
X

Xxxx

pre 9 meseci

Ovo je možda i najbolja opcija. Jesu pare veće u LE, ali bolje da igraju LK. Isto se boduju pobede/nerešene utakmice kao i u LE, a lakši su protivnici. LE je prejaka za sve naše klubove trenutno izuzev Zvezde. TSK ako se ne pojača biće krompir u grupi.
R

Rasputin

pre 9 meseci

Svakako bolje Genk nego Oly… Prvo sto vece sanse za igru imamo protiv Genka a drugo sto ce u Leskovac da dodje bar 1000 grka jer ima je to par sati voznje, plus ce jos bar 300-500 Delija iz juzne Srbije da dodje uz “bracu” i eto gostujuceg terena za Cuku… Protiv Genka mozda nece da bude pun stadion (mada ce to mozda biti prva utakmica na tom stadionu pa bi mogli da dodju svi Leskovcani koji vole fudbal uz pristojnu cenu karte od 400-500 din) ali ce svakako bar svi koji dodju da navijaju za Cuku…
D

Džigerica

pre 9 meseci

Za ovu sezonu je kasno! Posle ovih kvalifikacija iz kojih će Čuka ispasti 100%, treba razmisliti i dovesti dobrog stranog trenera. Čuka ima dobre igrače, ali nema trenera. Nemam ništa lično protiv ovog Kerkeza, ali on kao ni bilo koji trener u Srbiji nemaju kapacitet da vode klubove u SLS! Svaki klub u SLS (izuzimajući Zvezdu, TSC i Partizan) igraju isti zastareli fudbal iz onog demagoškog perioda iz '70!
o

ono

pre 9 meseci

miljanić demagogija.