Komentari na vest

U Dortmundu ga promovisao, u Čelsiju ga vidi kao rezervu: Pulišić hoće veću minutažu, Junajted, Liverpul i Bajern prate situaciju

G

Gost2233

pre oko 3 godine

Momak je talentovan i odlican,ali stalno povredjen. Prosle sezone sa Ziruom sami uveli Celzi u LS. Mozda bi Celzi imao prosle sezone FA kup. Ko se seca tog meca protiv Arsenala Pulisic je imao jedan na jedan sa golmanom i bas pre suta je pukla zadnja loza. Dakle stalno,stalno povredjen i niko mu nije kriv. Bas kako Tuhel kaze,ima odlicnih i fizicki jako dobrih igraca,Paulisic definitivno ne moze da prati ostale i ovo je cena. Steta,ali je tako.
S

Srecko Sojic

pre oko 3 godine

Realno sta je i pokazao taj Pulisic? Toliki bum oko igraca koji nije poznat ni po golovima ni po asistencijama ni po nekom Bog zna kakvom driblingu. Jednostavno od prosecnosti ga deli samo brzina i to sto je „Amerikanac“.
F

FC PORTO

pre oko 3 godine

Eto Pule nazad u bvb
o

opa Miki

pre oko 3 godine

Ali junajted prati situaciju... pa oni imaju Rasforda i Dzejmsa na toj poziciji, a moze i Marsijal da je igra. Samo im fali Pulisic
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Koliko nerealno zvuci da je momak od 22 godine vec 5.sezonu na velikoj sceni. Nije mi jasno zasto toliko strpljenja i poverenja verneru koji ne zna tap in da da, a ovaj momak zakucan za klupu. Da je nemac mozda bi drugacije bilo. Momak treba da ide ako ga ovaj vidi kao 12.igraca ekipe.

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Zato sto Verner igra jako dobro ako zazmurimo na njegovu realizaciju. Ume da napravi sebi sansu, odlicno se krece bez lopte, konstantna je opasnost zbog brzine. Ima kvalitet i vredi cekati njegove golove. A Pulisic je jednostavno van forme zbog povreda. Taman je ozdravi i pocne da igra, pa onda ponovo obnovi povredu zadnje loze, pa opet odsustvuje par utakmica... Milion tih malih povreda koje mu ne daju da na duzi vremenski period bude u dobroj formi.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

@Grof Stefan Ako napadacu zanemarimo realizaciju onda je dobar? Znaci ako nekom golmanu zanemarimo primljene golove onda je on najbolji na svetu? Zanimljivo razmisljanje

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Poredis babe i zabe. Ja kazem da su skoro svi Wernerovi napadacki segmenti igre dobri osim realizacije i da zbog toga vredi cekati da stekne malo samopouzdanja i krene da zabija golove. Zna da zabija golove, samo treba da udje u seriju. A Pulisic je u Celsiju vec malo jace od sezone i po, i za to vreme je odigrao dobro samo dva meseca i to pred kraj prosle sezone. Ne kazem da nije kvalitetan i talentovan igrac, nego ga ubise povrede.

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Kvalitet i talenat su neupitni, ali te povrede ga unistise... Pulisic ove sezone nista nije pokazao kad je igrao. Dao je gol Lidsu cini mi se i to je to. Prosle sezone bio povredjen dva puta. U poslednjoj sezoni u Dortmundu isto povrede... Kada se oporavi, potrebno mu je par utakmica da pronadje ritam, pa ponovo zakaci laksu povredu, pa ga nema 2, 3 utakmice i tako u krug... Izgleda da nema nista od njega. Bice to jos jedna klasicna prica "Eee kakva bi on igracina bio da nije bilo povreda"
T

Travis Bickle

pre oko 3 godine

Potencijal neverovatan, ali nekonstantan i često povređen. Setite se kako je igrao na kraju prošle sezone, kidao, on i Žiru uveli Čelsi u Lš, ali ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu na nivou prošle sezone. Čak i dok je zdrav se očigledno muči sa formom, ali on će eksplodirati sigurno, možda u Čelsiju, možda negde drugde.