Komentari na vest

U inat gramzivima: Nije sve u milionima - sudbina je bila dužna i selo je ušlo u finale

V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Navijao sam za Viljareal i nadam se da ce da osvoje.Emeri majstor a dobar deo ekipe su takodje bivsi momci koji su igrali u Valensiji,Moreno je tipican primer igraca koji nije preskup a igra odlicno,Gaspar odlican a Pareha ne mogu i dalje da prezalim sto je otisao.Komplet ekipa im je odlicno sastavljena!
J

Jagodinac

pre oko 3 godine

Svaka čast momcima, ali najviše zasluga za ovaj razultat ima Emeri. Liga Evrope je jednostavno njegovo takmičenje.
N

Nemojte molim vas

pre oko 3 godine

O selima čija ekipa vredi četvrt milijarde... Ispadate smešni.
9

951357

pre oko 3 godine

Odličan tekst!
O

Ognjeeeen

pre oko 3 godine

Good ebening
h

humska

pre oko 3 godine

Narativ u sportskim medijima je prenaglasen, u tome i jeste svrha istih. Terminologija bezmalo ratna, tragicar- junak, katastrofa, debakl, cudo, srce na terenu, ne moze se sve parama kupiti... To je i u ovom slucaju. Viljareal je usao u finale Lige Evrope pobedivsi Arsenal i to bi trebalo da je najveca pobeda ove sezone sportskog funkcionisanja nad finansijama. I to govori u kakvom je stanju fudbal. Atalanta nakon uspona prosle sezone, ove biva pokradena protiv Reala, Atletiko u drugom finalu 2016. je ostecen protiv Reala za gol iz ofsajda, Juventus pre dovodjenja Ronalda je bio pokraden protiv Reala 2018., Roma iste godine protiv Liverpula.Ne postoji nijedan klub van uskog kruga oligarhije koji ima priliku da na terenu regularno ugrozi ove u tom krugu. Real, Barselona, Bajern, mozda Liverpul, moze Psz, oba Mancestera, hajde moze i Celsi. Juventus nakon komercijalizacije cime je generisao vece prihode . Liga Sampiona je takmicenje izmedju njih i zbog toga to nije regularno takmicenje i rezultati nemaju legitimetit, pritom neke od tih klubova mnogo ni ne zanima rezultat, sto je poseban apsurd. I onda hajde da govorimo o vanrednom uspehu finaliste Lige Evrope, koji je peti, sesti spanski klub, kako je to pobeda nekog fudbala nad finansijama.
K

Krome

pre oko 3 godine

Nevidjena količina zajedljivosti u komentarima od kad je internet dostupan svima, odvratno je ući u komentare i videti koliko besa i cinicnosti u sebi nose ljudi...
P

PitamSamo

pre oko 3 godine

Mozda zato sto su tvoji radikali unistili zemlju?
G

Gost7758

pre oko 3 godine

oprosti moralna gromado
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Sledeće finale : GROCKA - VELIKI ŠILJEGOVAC
v

vladaHM

pre oko 3 godine

Nemaju sta da jedu, samo im je vlasnik milijarder...
H

Hranislav

pre oko 3 godine

Prica dosta podseca na Hofenhajm od pre neku sezonu.
b

bil

pre oko 3 godine

kme kme siromasi pobedili bogate Ali niko nikako sa pobedi Zvezdu i Partizam
G

Gost7447

pre oko 3 godine

Kao da su igrači Viljareala beskućnici takav se utisak stiče kad čitam tekst. Ako vam je do gledanja siromašnih kako ganjaju loptu imate 5 ligu Srbije
b

bgcz

pre oko 3 godine

''Siromašan'' je subjektivna stvar. ''Siromašniji'' je objektivna. Viljareal nije siromašan ali su sve 3 preostale ekipe iz polufinala bogatije.