Dejan Đurđević (©Starsport)
Dejan Đurđević (©Starsport)

U Kolubari žale za propuštenim šansama, Šumadinci nagovestili potencijal

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 11:21

I jedni i drugi veruju da će biti bolji

(Od dopisnika iz Kragujevca)

Odigrali su Kolubara i Radnički 1923 jedan dinamičan, doduše ne i previše zanimljiv meč, koji je okončan podelom plena – 1:1. Bili su Lazarevčani bliži pobedi, imali su pogođenu stativu u finišu drugog poluvremena, ali su Kragujevčani izuzetno disciplinovanom igrom zaslužili da se iz Lazarevca vrate neporaženi.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Kolubare Dejan Đurđević priznaje da se nadao pobedi na premijeri, ali da je na kraju zadovoljan osvojenim bodom.

Najvažnije je da smo upisali nešto. Mislim da smo bili bliži pobedi, imali smo konkretnije prilike, tu pre svega mislim na stativu Filipovića i dve šanse Vukušića. Generalno, solidna utakmica za nas, u kojoj je bilo nekih dobrih stvari, ali i propusta, kao u situaciji kod primljenog gola, gde nismo smeli da dozvolimo Krajišniku da ostane sam u zoni udarca. Evidentno je da nam fali malo oštrine u završnoj trećini terena, ali verujem da će kako prvenstvo bude odmicalo naša igra dobijati željene konture“, ocenio je Đurđević.

Zadovoljni osvojenim bodom bili su i Kragujevčani. Prvi saradnik šefa stručnog štaba Dejana Joksimovića, Darko Milisavljević, ističe da je ekipa još uvek u fazi formiranja i da će vremenom dostići svoj puni potencijal.

Znali smo kvalitete ekipe Kolubare, isto kao što su oni bili upoznati sa našim kvalitetima. Znali smo da nam preti opasnost iz prekida i dosta pažnje smo posvetili upravo tom segmentu igre, ali smo nažalost ipak iz jedne takve situacije primili gol. Srećom, brzo smo uspeli da se vratimo i dođemo do izjednačenja. Na kraju, mislim da je podela bodova realan rezultat. Mislim da imamo potencijal da budemo još bolji i verujem da ćemo to pokazati u nastavku sezone“, smatra Milisavljević.



tagovi

Dejan Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara