(©Starsport)
(©Starsport)

U novoj sezoni gledaćete novog Kamenovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.07.22. | 16:32

Srpski defanzivac sa dosta samopouzdanja čeka start sezone

Kada je potpisao za Lacio, pravo iz dresa Čukaričkog, bila je jasno da će Dimitriju Kamenoviću biti potrebno vremena da se navikne na novi klub, nove zahteve u daleko jačoj ligi nego što je Mozzart Bet Superliga.

Ipak, očekivao je i Kamenović da će dobiti nešto više vremena na terenu od dosadašnjih 45 minuta u nebeskoplavom dresu. Pred novu sezonu srpski fudbaler poručuje da je spremniji nego ikada i da veruje da će igrati mnogo više nego do sada.

Izabrane vesti

Napredovao sam kod Sarija, sada sam mnogo jači, snažniji. Znam šta trener očekuje od mene na taktičkom planu, gledaćete novog Kamenovića. Trener me naučio kako da budem postojan uz aut liniju, da ostanem kompaktan sa ekipom. Cilj za narednu sezonu mi je da igram više, a želja mi je da ostanem ovde što je duže moguće. Ovo je moja druga kuća, sviđa mi se ovde“, rekao je Kamenović za Lacio Stajl Čenel posle današnjeg treninga.

Povod za razgovor je što je srpskom fudbaleru danas rođendan.

„Žao mi je što nisam danas sa mojom porodicom u Srbiji, ali ovde sam sa mojom drugom familijom. Ovde je sve prelepo, osećam se jako dobro, navijači su fantastični. Prva godina je bila teška, nikog nisam poznavao. Srećan sam što sam uspeo da debitujem, da odigram 45 minuta protiv Verone u poslednjem kolu prvenstva“.

Najavljuje Kamenović da će Lacio imati veće ambicije u narednoj sezoni.

Sve novajlije koje smo doveli su jako dobri, pogotovo mi se sviđa Markos Antonio. Imamo grupu igrača koji daju sve od sebe do maksimuma, a ciljevi za narednu sezonu će biti da budemo bolji nego prethodne. Sa ovim momcima siguran sam da to možemo“, poručio je Kamenović.


tagovi

Dimitrije KamenovićLacioSerija A

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara