Stadion Železničara (@Starsport)
Stadion Železničara (@Starsport)

U Pančevo stigli Argentinac i Gambijac poznat Crvenoj zvezdi

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.02.24. | 14:53

Železničar u smiraj prelaznog roka doveo dvojicu vezista

Nije se najbolje snašao Železničar iz Pančeva u debitantskoj sezoni u Mozzart Bet Superligi. Nakon 21. kola ekipa je pretposlednja na tabeli, a u borbi za opstanak pokušaće da pomognu Argentinac Augusto Maks i Gambijac Sulejman Mare.

Klub je saopštio da su dvojica vezista angažovani u smiraj zimskog prelaznog roka, koji je u našoj zemlji zvanično završen u petak.

Izabrane vesti

Trener Nenad Mijailović na raspolaganje je dobio 28-godišnjeg defanzivnog vezistu, po potrebi i centralnog defanzivca, koji je učestvovao sa selekcijom Gambije na minulom Afričkom kupu nacija, ali bez minuta na terenu u tri poraza u grupnoj fazi. Mare je u Železničar stigao kao slobodan igrač, pošto se prošlog leta rastao sa Gentom za koji je kroz četiri sezone sakupio 46 nastupa. Među njima je i 90 minuta u beogradskom porazu od Crvene zvezde sa 1:2 u meču Lige Evrope, kada je igrao štopera. Prethodno je igrao za Eupen, Almeriju, Valjadolid i Granadu, a bio je i u mladom timu Votforda.

Augusto Maks (31), takođe igra u sredini veznog reda. U Pančevo je došao posle šest meseci u čileanskoj La Kaleri, a prethodno je branio boje grčkog Volosa, mađarskog Diošđera, urugvajskog Sero Larga, argentinskog Kilmeša, Atletiko Tukumana...



tagovi

Železničar PančevoMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara