Komentari na vest

U Pragu još žale što im je otišao Olajinka

2

2342342

pre 10 meseci

Čitam kako plaču botovi i grobari. Olayinka je vrhunsko pojačanje i tek će to da se vidi u budućnosti.samo slep ne vidi kakav je majstor dečko i kako je počeo da se kapira sa Krasoom-koji je isti ako ne i veći majstor ali na drugačijoj poziciji.tek se uigravamo,pripremne su utakmice a već se vidi i pečat trenera koji je ogroman. Sa pravom očekujemo da gledamo dobar fudbal,izgrmili smo na ovom turniru protiv ekipa koje su nas nekada dobijale sa rezervama.
N

Nele 007@2342342

pre 10 meseci

@2342342“samo slep ne vidi kakav je majstor dečko i kako je počeo da se kapira sa Krasoom”, kaže čitalac sa numeričkim kodom “2342342”! Samo je ovaj čitalac zaboravio da doda istinu koliko je Olanjinka dobio duela protiv Fenera i koliko je imao uspešnih driblinga iz koliko pokušaja. Zaista je Olajnjinka majstor i nije mi jasno kako mu oni glupani iz Sparte nisu ponudili novi ugovor! To im je velika greška! U to ćemo se uveriti već protiv TSC i Fiorentine!
G

Gost MMS@Nele 007

pre 10 meseci

@Nele 007 - Kakva detaljna elaboracija o Olajnjinki i prelaznom roku u Zvezdi! Samo jaka analitička svest daje ovakvu stratešku analizu! Potpuno si me razuverio. Sada i ja smatram da je Olajnjinka “top” igrač i nema to nikakve veze što je on izgubio sve duele protiv Fenera i što ni jednom nije uspeo da predribla protivnika. On će to sada da nadoknadi protiv TSC i Fiorentine. Teško njima kad Olajnjinka počne da ih postrojava! Takođe si me ubedio da “Zvezda je odradila prelazni kvalitetno”. Čim su doveli jednog francuskog drugoligaškog fudbalera (Žan Filip) ili onog Ada, koji je celo proleće žario i palio po SLS u dresu Spartaka, prelazni rok je kvalitetno odrađen. Uživaj u igrama Žan Filipa, Olajnjinke i Ada, naših novih vedeta, koji će rasturati po grupnoj fazi LŠ!
M

Mr007

pre 10 meseci

Ovaj prelazni rok i onaj prvi velikog Miloja su dva savrsenstva. Avanti Stella Rossa di Belgrado!!!🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔥🔥🔥
K

KojMoj@Neshha

pre 10 meseci

@neshha - Sav si sazdat od protivrečnosti! Rekao si: “Samo sto Sparta nema apsolutno nikakve veze sa njim”. Ma, ne naravno, Sparta nema veze sa njim, jer to je upravo ona Sparta iz 3D filmova, a ne Sparta iz Praga. Druga protiv rečnost ti je “A verovatno je i kometar sa "kradenog" nicka””. pItanje je da li komentar o Olajnjinki odgovara istini, ili ne, a ne da li je sa “kradenog” nicka””. O kakvom ti “kradenom nicku” pričaš, pa valjda svako ima pravo da se koristi nadimak koji hoće!
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

“U Pragu još žale što im je otišao Olajinka”! Jeste, zvao me je brat od tetke koji radi u Pragu i rekao da u Pragu vlada mučna atmosfera među navijačima Sparte, koji protestvuju evo već 15 dana uzastopno. Nikako da se pomire sa istinom da je Olajnjinka otišao. Ali, on mi kaže da nije načisto zašto navijači Sparte protestvuju, da li zbog toga što je Olajnjinka samoinicijativno otišao (a oni su se kleli u njega), ili zato što uprava Sparte nije ni repom mrdnula da sa ovom gromadom produži ugovor!
n

neshha

pre 10 meseci

Samo sto Sparta nema apsolutno nikakve veze sa njim.A verovatno je i kometar sa "kradenog" nicka.
D

Deka PG

pre 10 meseci

Bolje da je Zvezda sad prodala Erakovića. Prošle godine su "tražili" za Čupu 10 mil, prekjuče 9 mil i 15 %, pa da se "nađu" na 8,a sad ide za 7 mil i 10 %. Za mjesec dana bi ga dali za DŽ i doplatiti koji milion. Nažalost, uprava bi i Mbapea prodala za 5-6 mil P. S. Ovih 10 % se računa na razliku, a ne sledeću prodaju. To znači ako ga Spartak proda za 10 mil, Zvezdi ide (1o - 7)*10% = 300 hiljada
V

Veto123

pre 10 meseci

Ti stvarno verujes da je neko dao 6-7 miliona za Erakovica ili cak 10 miliona?!? Pola evrope ga juri i jedva cekaju da ga dovedu? Auuuuu prezupcio si
@

@Veto

pre 10 meseci

Ti si taj koji je prezupcio, vec nekoliko komentara sa nekoliko razlicitih nikova si poslao..radi istine Zvezda ima ponudu od 7 miliona i 10 procenata od sledece prodaje. Da li ce je prihvatiti videcemo, verovatno vec prihvatila. Erakovic fantastican i bila bi greska sad da ga prodaju jer se uigrao sa Dragovicem.
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

Puno Zvezda gubi prodajom Erakovica,ali svake godine ako dovedemo po 2 3 kvalitetna stranca za Dz pun pogodak.
D

DsCz@Bane1989NS

pre 10 meseci

@Bane1989NS – Vidi se da se razumeš u fudbal! ti kažeš: “ali svake godine ako dovedemo po 2 3 kvalitetna stranca za Dz pun pogodak”. Naravno, tako rade svi veliki klubovi sa “trulog” zapada. Zato jedna Barsa, Real, oba Mančestera, Čelsi, Liverpul, Psž ili Bajern stalnom dovode opo nekoliko igrača kojima su istekli ugovori a prethodni klub ne želi da ga obnovi. Takvi igrači su suvo zlato, a ne koštaju mnogo! Sa njima se uvek može igrati u LŠ (ali u stonom fudbalu)!
s

ssssssss

pre 10 meseci

E ovako treba da izgleda prelazni rok, da se ne dovode bivsi talenti poput Risaria Zivkovica, ili da se kopaju Van la Pare iz nebitnih timova koji nisu niti ce imati ozbiljnu ulogu ikada. Bez obestecenja dovesti njega i Krasoa je umece.
N

Nenad1246@ssssssss

pre 10 meseci

@ssssssss - Ne samo to! Najvažnije je to što oni dolaze iz jako bitnih evropskih timova, poput Žan Filipa (iz Sent Etjena, druga liga Francuske) i Olajnjinke (iz Sparte Prag). To majstori! Što više dovesti ovakvih gromada iz drugih liga po Evropi (Kao Žan Filipa), ili one kojim a su istekli ugovori (kao Olajnjinku), a njegov prethodni klub nije hteo da produži ugovor sa njim! Sa ovakvim igračima ćemo sigurno napredovati u LŠ! Još jednom je g. Terzić nasamario klubove iz liga “petice” i potvrdio da nije samo stručnjak za virtuelnu ekonomiju. Dokazao je i da je na polju skautinga nenadmašan! Bravo za g. Terzića!
N

Nele 007

pre 10 meseci

@Nenad1246 ... Terzicu svaka cast za dovodjenje ovakvih igraca ali nije ih on odabrao vec Marin. Zvezda ima odlicnog trenera, Zvezda na terenu dominira i igra odlicno pogotovo presing...tebi bote grobarski preporucujem da se opustis i saberes.
c

chekceh

pre 10 meseci

@nenad Olajinka je dosao iz Slavije Prag....
D

Delija istok

pre 10 meseci

Ovi Česi retko kulturan i civilizovan narod. Olajinka odlično pojačanje
Г

Гост Зрењанин

pre 10 meseci

Зато су се и разишли са Словачком без икаквих сукоба,због таквог менталитета. Радио сам преко са једном Словакињом(успут прелепом),и каже да су они и Чеси дан данас као браћа.
G

Gostivoj

pre 10 meseci

Najvece pojacanje, covek koji je u Slaviji navikao da igra pod pritiskom do poslednje sekunde, jer je i ceska liga slicna nasoj pa svaki kiks moze da kosta titule (Slavija, Sparta, Plzenj u poslednje vreme, ostalo boranija).
Л

Леле

pre 10 meseci

сваки кикс може да кошта титуле.... да да, баш су неизвесне сезоне. ове године је Звезда има једва 20 бодова више у односу на тсц. наопако...
@

@lele

pre 10 meseci

Rekoh "slicna" ne ista, a i nije Zvezdin problem sto ovi preko puta ne umeju da se sastave. Ni u Ceskoj nije uvek trka na 3 boda, ali razumemo se valjda sta sam hteo da kazem. Sportski pozdrav!
g

gost1978

pre 10 meseci

jbg, ne noze se u trku sa psg, city, zvezda. Preozbiljni su to budzeti
V

Vladimirc

pre 10 meseci

Miroticu ti si?
N

Nele 007

pre 10 meseci

Ogromno pojacanje...vidim igraci partizana bi zeleli da bude derbi vec u prvom kolu auuuu al bi me obradovali jer nasa Zvezda uigrana a oni rastimovani ...jaoj da ih napunimo kako treba onako domacinski
G

Gost MMS@Nele 007

pre 10 meseci

@Nele 007 - Ti si jedan od nekoliko njih koji šalju poruke pod kodnim imenom “Nele 007”! Ti nikada nemaš običaj prvo da skočiš pa da onda kažeš “hop”! Odakle ti podatak da je Olajnjinka ogromno pojačanje?! Video si ga jednom protiv Fenera, prvi put u životu, kada je postigao pogodak, ali osim tog pogotka, Olajnjinka je izgubio svaki sledeći duel i svaki pokušaj driblinga mu je propao! Sačekaj utakmice protiv TSC i Fiorentine i barem dve u grupnoj fazi LŠ, pa onda donesi sud o njegovoj vrednosti! Ne srljaj! Opusti se i uživaj!
N

Nele 007

pre 10 meseci

@GOST MMS... Ogromno pojacanje za nasu Zvezdu a ti slobodno mozes da places na nasim vestima zbog uspeha nase Zvezde. Top igrac, Zvezda je odradila prelazni kvalitetno. U Srbiji nemamo konkurenkciju a LS sve zavisi od zreba , mada kako igra Zvezda bice mnogo radosti za sve navijace kojima je stalo do ZVEZDE.
i

inst

pre 10 meseci

Prica se da su nasli zamenu za njega u Vojvodini!