Starsport
Starsport

U Trajalu oprez na maksimumu: Meč protiv Zlatibora prekretnica sezone

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.11.22. | 11:15

Gumari u pokušaju da donesu drugu trojku sa gostovanju i proleće sačekaju među osam najboljih ekipa Mozzart Bet Prve lige

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Posle velikog uspeha protiv Železničara kod kuće (1:0), Trajal želi da u završnoj rundi jeseni Mozzart Bet Prve lige ponovi podvig iz prvog kola, kada je jedini put slavio na gostovanju i to protiv Rada (2:1). U 19. kolu drugog po rangu takmičenja srpskog fudbala ide na noge Zlatiboru, koji je trenutno poslednjeplasirani na tabeli (nedelja, 13h).

Izabrane vesti

"Zlatibor ima mladu ekipu, sklonu oscilacijama u igri, ali na domaćem terenu ove sezone igraju mnogo bolje nego u gostima, a tabela ne prikazuje realan kvalitet tog tima. Predvođeni su drugim najboljim strelcem lige, Dišićem, a izdvojio bih i Čumića i Vukmirovića", započinje konferenciju trener Trajala, Milan Nikolić.

Veruje strateg Gumara da je, iako dolazi pred pauzu između polusezona, meč u Čajetini prelomni trenutak za njegov sastav u prvenstvu.

"Utakmica sa Zlatiborom je za nas najvažniji meč ove jeseni. Pobedama na domaćem terenu došli smo u situaciju da nam predstojeći duel bude prava prekretnica, jer bismo pobedom uhvatili priključak za plej - of. A meč, sam po sebi, biće mnogo teži od onog protiv Železničara. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani i probamo da dođemo do trijumfa", zaključuje Nikolić.

Veruje i Nikola Milošević u uspeh svog tima, iako zna da na novom gostovanju neće biti ni malo lako.

"Polako nas stiže umor, ali se trudimo da budemo potpuno usredsređeni na meč protiv Zlatibora, jer znamo koliko nam eventualna pobeda donosi. Neće to nipošto biti jednostavan zadatak, ali ne sme da na zavara pogled na tabelu i moramo da u utakmicu uđemo pametno. Ako ponovimo pristup iz poslednjeg duela, možemo da dođemo do povoljnog rezultata", uverava Milošević.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 19. KOLO

Petak

Mačva – Inđija 2:2 (1:2)

/Radunović 45+1, Branković 90+5 – Đurić 31, Stojanović 45/

Subota

IMT - Grafičar 3:0 (2:0)

/Kijevčanin 27, Stevanović 34, Hodžić 78/

Rad - Sloboda Užice 1:1 (1:0)

Radnički Sremska Mitrovica - Metalac 2:1 (1:0)

Nedelja

13.00: (2,20) Loznica (3,00) Radnički Novi Beograd (3,45)

13.00: (2,05) RFK Novi Sad (3,15) Vršac (3,60)

13.00: (1,78) Železničar (3,30) Jedinstvo Ub (4,60)

13.00: (2,65) Zlatibor (2,80) Trajal Kruševac (2,90)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijeFK TrajalZlatiborZlatibor Čajetina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara