Leonardo i Al Kelaifi (AFP)
Leonardo i Al Kelaifi (AFP)

UEFA otvorila postupak protiv čelnika Pari Sen Žermena, a bili su bliski saveznici

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.03.22. | 19:51

Videćemo kako će proći Al Kelaifi i Leonardo

Kada se UEFA našla pred slomom pre godinu dana posle ofanzive velikih i bogatih da stvore Superligu, jedan od retkih moćnih klubova koji su stali uz nju je bio Pari Sen Žermen. Bogati francuski klub je odbio poziv u Superligu i ostao veran evropskoj kući fudbala. Iako sa njom nije imao baš najbolja iskustva…

Često su se Francuzi žalili na sudijski tretman u nekim bitnim mečevima Lige šampiona i smatrali da su oštećeni. Nisu bili zadovoljni ni sinoć posle eliminacije u Madridu. Smatrajući da je prvom Benzeminom golu prethodio faul nad golmanom Donarumom, prvi čovek Svetaca Naser Al Kelaifi je posle meča u besu strčao do službenih prostorija. Tamo je urlao, pretio, pokušao na silu da uđe u sudijsku svlačionicu i arbitrima polomio jednu od zastavica za mahanje.

Izabrane vesti

Sve su to zabeležili i delegati pa će se Al Kelaifi i direktor Leonardo sada naći pod istražnim postupkom disciplinaca UEFA.

Iako su iz Al Kelaifijevog tabora demantovali ta saznanja španskih medija, otvaranje zvanične istrage jasno pokazuje da je bilo incidenata. Real Madrid nije hteo da zvaničnom prijavom doliva ulje na vatru ali Al Kelaifi neće proči bez sankcija. Videćemo da li će one biti blaže ili teže.


tagovi

Naser Al KelaifiUEFA

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara