Komentari na vest

UEFA popustila: Navijači mogu na jednu tribinu protiv Bugarske

£

£¥₩₩

pre 6 meseci

Bravooo!!Srbia!!!
F

Fudbalista

pre 6 meseci

Jad, tuga, čemer i beda. Bar tako kažu moji prijatelji sa juga Srbije. U tih 2000 ući će članovi stranke i gospođe koje će se selfirati, jer su zaslužile ulaznice. Deca će ostati uskraćena za priliku da gledaju reprezentaciju jer se nekome digao da pusti odrasle. Da ima gram pameti u Fudbalskom savezu Srbije, sami bi rekli hoćemo da i tih 2000 na zapadu budu deca i nikako drugačije. Pitam se kako će treneri i učitelji, nastavnici objasniti deci da za neke ima ulaznica a za neke nema, po kom osnovu su neki mogli da uđu a neki ne. More, klicu li vam vašu, poganu, na decu ste našli da udarite.
£

£¥₩₩

pre 6 meseci

Opet je dobro da naši igrači imaju bar neku podršku ,nego nikakvu
F

Fudbalista

pre 6 meseci

zašto misliš da je "bilo kakva" podrška, ako tu budu odrasli a "nikakva" ako su na tribinama deca? Nadam se da se samo nisi dobro izrazio.
к

како ће

pre 6 meseci

странка да одреди којих ће 2000 људи да уђе???
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Šibicariće, kao i uvek. Problem je kako preneti dve hiljade fotelja do stadiona, pa ih i uneti. Ne, izvinjavam se, ima autobusa za to, a i sva ta deca, kad već imaju četrnaest, mogla bi i poneti poneku fotelju za starije.
G

Gost nedragi

pre 6 meseci

Kakva budalastina sa tom zalbom! Taman da naprave ponovo neku glupost pa da popijemo po nosu malo zesce. Kapacitet ovog stadiona je idealan za klince do 14 godina. Sa dobrom organizacijom lagano moze da se napuni,deca navijaju iz srca, sa pravom emocijom. Davali bi pravu,pozitivnu energiju igracima,a ne zvizduci posle 15 minuta,dzulovske psovke,arlaukanje i mumlanje! To se najbolje videlo na mecu Partizan- Molde od pre par godina. 20000 dece je napravilo perfektan ambijent, bez ijedne gluposti kojih se nagledasmo sa " velikim navijacima". FSS je ponovo propustio priliku da pametno odigra. Nista neocekivano od njih!
P

Polo

pre 6 meseci

Glupost je po tebi žaliti se na besmislenu kaznu???
B

Babaroga

pre 6 meseci

2000 ljudi, au sunce ti poljubim
V

Veljko9

pre 6 meseci

Vau veliki problem, pa zasto ne na ovaj sve a na nekoj nebtinoj zabranjeno
G

Gost001198

pre 6 meseci

To ti isto dodje kao zasto Pazar nije mogao da ima navijace protiv Partizana a ne protiv Javora.