Ultimatum Čelsiju: 100.000.000 evra ili ništa od transfera!

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.07.20. | 10:16

Ali šta onda sa dovođenjem golmana i levog beka?

Nemački klubovi su izgleda rešili da iscede bogate engleske premijerligaše do maksimuma. Borusija Dortmund ni cent ne odstupa od cene od 120.000.000 evra u pregovorima sa Mančester Junajtedom za Džejdona Sanča, a istu strategiju je zauzeo Bajer Leverkuzen sa Čelsijem.

Čelsi već nedeljama radi na dovođenju Levekruzenovog bisera Kaja Haverca, igrač je dogovorio svoje uslove, ali Leverkuzen ne popušta. Traži 100.000.000 evra i nema nameru da spusti cenu, dok su Plavci spremni da plate oko 70.000.000 evra plus bonuse. Ta ponuda očigledno neće proći kod Farmaceuta.

Izabrane vesti

"Ne prihvatamo nikakve korona bonuse, ovo je specifičan prelazni rok. Haverc će biti deo tima u meču Lige Evrope“, poručio je Rudi Feler, direktor nemačkog kluba.

Haverc je nervozan što njegov aktuelni klub ne popušta u pregovorima i tražio je da ne igra u meču Lige Evrope koji Farmaceuti imaju 6. avgusta protiv Glazgov Rendžersa. Ne želi da rizikuje povredu koja bi mu upropastila transfer. Ali u Leverkuzenu nisu takvog mišljenja.

Već ranije su pokazali koliko su ozbiljni kada su od Bajerna odbili čak 90.000.000 evra za Haverca, tako da ni Čelsi sigurno neće dobiti nikakav popust. Ili 100.000.000 evra ili Haverc ostaje.

Situacija sa Havercom će ozbiljno uticati na Čelsijeve dalje planove u prelaznom roku. Plavci su već potrošili 100.000.000 evra na kupovine Hakima Zijeha i Tima Vernera, a poreda Haverca traže još golmana i levog beka. Ako plate punu cenu za Haverca, onda to znači da neće moći da dovedu golmana kojeg želi Lampard (Oblak ili Henderson) već neko jeftinije rešenje poput Onane, a da od kupovine Bena Čilvela iz Lestera nema ništa. 


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Kai Haverc

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara