Komentari na vest

Umesto Edmunda Ada, Nemanja Radoja u Crvenoj zvezdi?

M

Mikula Ostojić

pre preko 2 godine

Nema šanse da Nemanja dođe.. kao prvo on je Vošino dete.. i sam je rekao da neće doći ni u jedan naš klub osim ponovo nekada u Voću, baš kao sto nije ni Kačar ni Medojević. 100%
K

Kapicic

pre preko 2 godine

Oterati Krsticica odma! Nek ide u IMT sa Alenom Stevanovicem!
R

Radoja otac

pre preko 2 godine

Nadam se u narednih par sati da ce moj Nemanja potpisat za svetskog šampiona Crvenu Zvezdu!
l

linoleum

pre preko 2 godine

sanoga spustaju na stopera a radoja ostaje zadnji vezni
G

Goust

pre preko 2 godine

Koliko god imao zamerki na Terzu i pogotovo Mrkelu skidam kapu za ovaj prelazni rok. Ako dodje Radoja, slag na tortu bi bio Spajic, kad je vec slobodan.
c

czczcz

pre preko 2 godine

Citam i nemogu da verujem. Ljudi sta radi terza?! U dugovima smo toliko imamo jedno 10 igraca viska sa preveliki Platama. Jednog prodaamo 5 kupujem Plata ovo ono. Alo razmislite malo kuda ovo vodi. Sve je ovo lepo al Zar ste vi coravi ljudi. Vidite sta ova uprava radi samo dugove I dugove?!!!!!!!! Sve je to lepo.....
P

Pooppa

pre preko 2 godine

A što primamo po 2,3 gola po utakmici nema veze.
g

gunners

pre preko 2 godine

Top pojacanje. Samo oterati Krsticica u tom slucaju, totalno je nepotreban.
P

Podrska za Upravu

pre preko 2 godine

KAD DODJE STRANAC "STRUCNJACI" PISU A STO STRANAC,KAD DODJE NAS,OPET ISTO A STA CE NAM OVAJ ITD. SMESNI STE VISE!
P

Paralelepiped

pre preko 2 godine

Cekajte, zasto bi Radoja raskidao ugovor sa Levanteom? Da je hteo, to bi do sad vec ucinio. Nije lud da napusti Spaniju gde igra za 2 miliona evra i da dodje u Srbiju za manju platu. Isto bih imao misljenje i da Radoju zeli Partizan.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Pa u tvom komentaru ima samo jedna mala začkoljica, benda se samo šta Radoja hoće u ovoj priči. Da li ima ili nema logike tebi skroz je irelevantno.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Леванте плаћа играче два милиона да седи на клупи?! Јувентус даје Влаховићу плату ид шест милиона! Фрљате се милионима којих нема!
Y

Yumis

pre preko 2 godine

Pankov, Srdjan Babic, Katai, Ivanic, Meleg, Poletanovic, sad Radoja... Ova Zvezda samo dovodi igrace ponikle u starijem crveno belom klubu. Neka dovedu i Rockova ( na leto), Nastica, Aleksica, Kabica, Topica, Zlicica, Novevskog, Devetka i Miroslava Stevanovica.
B

Buduucnost bre

pre preko 2 godine

Bolje da dovedu Martinkevica iz Vose
G

Gost....

pre preko 2 godine

Zato jer je i Vosina škola fudbala daleko iznad ovih koji vam i dan danas otimaju decu i iz najmlađih uzrasta......direktno preko roditelja, zna se kako....Zato jer nisu sposobni da naprave svoje....jednog imaju od svojih u stratnoj....ali po minutima bi rekao da da Ivanic, Katai nisu iz Vojvodine, verovatno nije ni Radoja....
д

д.г.

pre preko 2 godine

Алексића смо хтели. То само доказује да сте мали.И нико није дошао из Војводине.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

I imace platu isto kao u Spaniji, ili vecu, ma vazi.
t

timoki

pre preko 2 godine

Одлично појачање би био Радоја ,али већ нажалост касно пошто имамо мале шансе да сустигнемо партизан.Довео би још једно брзо десно крило као Радоњић
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

E kad partizanovac napise komentar, pola za plus a pola za minus. Po cemu to Zvezda ne moze da stigne Partizan, pa nije pet poena tolika razlika na polusezoni, a igraju se jos dva derbija. Da nece mozda spin tim da zatvara sve do kraja sezone, e bilo bi to previse prozirno. Ima jos mnogo da se igra do kraja sezone. Zvezda gradi tim koji moze da igra na tri fronta, apetiti su se povecali. Ako komsije budu dobijali svaku na prolece, na nacin na kiji su zatvotili do sad, pa zapitace se i u evropi, kako to da se Zvezda koja igra dobro u evropi muci sa nekim timovima u domacoj ligi, a gromada koja razvaljuje u domacem prventvu, zabija po 3-4 komada tim istim timovima, jedva se provukla u najslabijem evropskom takmicenju.
K

Komentator

pre preko 2 godine

Ado je prva opcija i dalje. I klub će učiniti sve da ga dovede do četvrtka. Mijat Gaćinović je bio opcija na krilu, ali je doveden Motika.
K

Komentator

pre preko 2 godine

I ja sam lično za Motiku pre Gaćinovića, bez obzira što bi nam Mijat doneo instant kvalitet.
K

Komentator

pre preko 2 godine

I Motika će doneti kvalitet odmah, ali i potencijalnu prodaju. On je zaista ultratalentovan i zaista je dobro što su se poklopile kocikice da uopšte dođe u Zvezdu.
n

neshha

pre preko 2 godine

Novi Causic u najavi,samo da je besplatan.
B

BogOtac

pre preko 2 godine

Radoja bolja opcija i Spajica za kraj
K

KojMoj

pre preko 2 godine

Spajić je potpisao u Turskoj za Kasimpaši.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

I za ovo nema nekog infa sad ili su se nasi izvezbali da rade ispod zita pa im svaka cast.Citao sam samo da ce doci do raskida ugovora al nema pomena oko zvezde....U principu dobar igrac voleo bih da dodje sigurno bolji od svih ostalih opcija.Jos ima 4/5 godina ozbiljnog fudbala.
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

Radoja u Levanteu igra za 1M, moze nikakav problem

Bari1991Tokio

pre preko 2 godine

Ti znas ko za koliko igra.
P

Pfc flora

pre preko 2 godine

Ok, obrisi suze...
b

babangidaaa

pre preko 2 godine

nešto manje,i to bruto.kako je tamo visok porez,racunaj da mu je neto plata oko 500 hiljada,nešto manje,što zvezda može da mu plati trenutno,kako je porez ovde dosta niži,a i nikad nisu ovde igrači bili plaćani više nego preko.dobro pojačanje
G

Gost cccc

pre preko 2 godine

Bilo bi lepo da Radoja dodje ....
O

Ovo je presmesno

pre preko 2 godine

Cekaj, dve ogromne nelogicnosti u svemu ovom. Prvo, prica o Motiki kao najtalentovanijem u Bajernu koga oni daju za dva miliona je presmesna. Pa polutalentovani kod nas idu za te pare. To je jedna stvar, a druga prica o 200 hiljada kao prosecnoj plati u Zvezdi je tek urnebesna. Prosecna mislis ako uzmes u obzir sve igrace koje Zvezda ima na potpisu? Tako mozda ako se prosek razvuce na 100 potpisanih igraca. Pa u prvih 20 igraca nema onog koji igra za manje od 350 hiljada. Kako onda to moze biti prosecna plata? Znaci lupetanje na kilo. Pravo pianje je odakle Zvezdi ovoliko para? Pa ona sa ovim prodajama i sa parama od Evrope nije zaradila samo za godisnje plate igraca koje vec ima. A kad za par sezona opet odleti perje zbog dugova, bice pronalazenje krivca svuda. Zvezdi je transfer Lazetica u najboljem slucaju platio plate petorici igraca iz prvih 11, a Zvezda ko da je Mbapea Realu prodala za pola milijarde. Kakva ce tu bezanija da nastane ubrzo, bice ludilo.
V

Verdura

pre preko 2 godine

Naučila od KK Partizana. Oni za džabe doveli trenera, ceo roster i plus najtalentovanijeg igrača Reala. Manite se toga "otkud pare" samo kad gledate u tuđe dvorište
Y

YayaT

pre preko 2 godine

Jedino sto je smesno je taj strah koji imas od nas
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

Odlican transfer, odlican igrac , da jednom pohvalim upravu. Ali Spajic onako da nam promakne, uzas. Sa Erakovicem i Pankovim tesko u nastavku Le ili na leto nadam se Lš.

gemathegreat

pre preko 2 godine

A šta akko nije hteo da dodje ?
П

Прода лазетића

pre preko 2 godine

За 4 милиона ако је истина и нема 200 хиљада € за трансфер велика срамота
A

AngryChainsaw77

pre preko 2 godine

Šta znači hedan Degenek, jedan Milunović, Stanković, pardin, mister Stanković počeo prijateljsku utakmicu sa tri štopera i već nam zabili dva komada, može Stanković da ubaci i Messija ali kada je njemu Srnić - MUST PLAY MAN, nema ništa and d Zvezde... Sramota i užas!!!
E

El Guapo

pre preko 2 godine

Ma ajde to sto vode,nego kako izgledaju na terenu,superiorno,mocno,povezano,kao da ne igraju sa Zvezdom, vec sa ne znam,Macvom(bez uvrede)…Piccini mi se svidja,ali ne kapiram koju formaciju mi igramo,ova nam nikako ne odgovara,nit’ napadamo, nit’ se branimo…Samo ucestvujemo u ovoj utakmici…Dovoljno je reci da se Dragovic,onako miran covek,iznervirao od nemoci…Ziveli

markiđanii

pre preko 2 godine

Puca Terza na veliko posle transfera Lazetica. Motika, Radoja...Hoće li još neko
e

ehh

pre preko 2 godine

Ristić bi legao kao 1 na 10 na levog beka
s

shulz

pre preko 2 godine

Mnogo bolja opcija od Adoa, bio bi odlicno pojacanje!
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Ili on ili Ado, vezni igrac nam je preko potreban! Kapiram da je kupovinom Motike otisao budzet za Ada, mozda je neki dogovor da on dodje na leto kao slobodan igrac, sve u svemu Radoja ako dodje pun pogodak. Brine me odbrana, nemamo dovoljno stopera, bojim se u jacim utakmicama da su kiksevi moguci s obzirom ko igra, pritisak je to. Jedan iskusan stoper bi nam bas legao. Zamislite, borimo se za titulu, derbi,a Dragovic korona ili povreda...jezivo. Rezervni levi bek ista prica, ne verujem da Radulovic moze defanzivno da odgovori tom zadatku.
S

Statler

pre preko 2 godine

Sanogo je zamišljen kao alternativa na štoperu. Barem do kraja sezone
S

Slaninar

pre preko 2 godine

Radoja Radoja Radoja Svi znamo koliko voliš Vojvodinu i ovaj potez ti ne treba.
S

Sove

pre preko 2 godine

Каква црна Војводина, отишао из ње пре 7 и по година када је имао 21...
Y

YayaT

pre preko 2 godine

Pa voleli su je i Katai i Ivanic..>to se zove Decacka ljubav , a sad je prava, zrela ljubav FCRS<3
S

Sega89

pre preko 2 godine

Nasmejao se Radoja na ovaj naslov
L

Luka muka

pre preko 2 godine

Sjajno pojacanje. 28 godina ima sto znaci da dolazi u najboljim fudbalskim godinama,standardan pre svega u Selti i u Levanteu do povrede ali da nije bilo te povrede ne bi sad ni pricali o njegovom dolasku u Zvezdu. Imao sam prilike da igram sa njim u prvom timu Cementa iz Beocina gde ga je Vosa poslala tada na kaljenje i vec tada je bio preozbiljan profesionalac,jako miran i kulturan momak,strasno dobar decko. Nadam se da ce doci u Zvezdu plus jos dolazi za dzabe,ovo bi bio ozbiljan posao. Ps zahvaliti se Krstčiću u tom slucaju i to pod hitno. Pozz
B

Bgjx

pre preko 2 godine

E moj moderni fudbale, ovo automatski znaci da Deki planira sa xva zadnja vezna da igra, sto je sramota za klub kakav je zvezda.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Javi Dekiju u kojoj formaciji da igra da ne razmislja
G

Gost222

pre preko 2 godine

Top igrac
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Auuuu bre Terza druže... Daj oformi profesionalnu skauting službu. Ovo je smešno!

gemathegreat

pre preko 2 godine

Jel može i neko obrazloženje ???
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Ako se ovo ostvari, bice nivo iznad Krsticica u prvom mandatu. Mozak ekipe, Sanogu ostaje prljav posao i pomoc stoperima. Ako Picini ne bude povredjen, uz Ohija u napadu, Katai i Mirko da rade svoje, bicemo nikad jaci.
M

Može

pre preko 2 godine

Koliko god mi se ne sviđa transfer Motike (pre svega zbog preskupe cene), dovođenje Radoje za džabe bi bio fantastičan potez s obzirom da je Njegoš prodat a Sanogo uveliko ima 30+ godina.
2

2305

pre preko 2 godine

Mora jos stoper inace ce erakovic i panjkov da upropaste sve..
Z

ZZ Crew

pre preko 2 godine

Nemoj više Terza,vidiš da odmah oni pisu da oni prodaju za 6 miliona onog malog...
M

Malosiste

pre preko 2 godine

Iskreno, to bi bilo lepo pojacanje..