"Gudelj"
"Gudelj"

Upoznajte porodicu Gudelj: Otac trener, sinovi fudbaleri, a ćerka teniserka koju trenira Kim Klajsters (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.12.14. | 13:50

Nemanja je na desnoj butini istetovirao lik oca Nebojše i priznao da je kuvao u sebi kada je dobio otkaz u NAC Bredi

GudeljPorodica Gudelj poštovana je i cenjena u Holandiji. Nebojša Gudelj je nekada igrao za NAC Bredu i Spartu iz Roterdama, do skora je bio trener NAC Brede, njegov stariji sin Nemanja je srpski reprezentativac i glavni igrač AZ Alkmara, mlađi sin Dragiša takođe nosi dres Orlića i igra za juniore NAC Brede, a kćerka Vanja je uplovila u teniserske vode i trenira pod budnim okom nekada velike šampionke, Belgijanke Kim Klajsters.

Nekoliko holandskih medija u prethodnih dana napravilo je specijalne božićne i novogodišnje intervjue sa Gudeljima, gde su otkrili kako funkcioniše jedna prava sportska porodica i kako svakoga dana bodre jedni druge zarad harmonije i uspeha.

Izabrane vesti

Poseban odnos imaju otac i sin Nebojša i Nemanja. Naslednik je na desnoj butini istetovirao očev lik. Kada je stariji Gudelj dobio otkaz u NAC Bredi, mlađi je tek sada otkrio koliko ga je to zabolelo.
„Kuvao sam u sebi, ali kao profesionalac morao sam to da zadržim da ne izađe iz mene, iako je bilo zaista teško“, priznao je Nemanja Gudelj.

I Nebojša Gudelj je priznao da je bio frustriran otkazom, međutim, dodao je da je slobodno vreme koristio kako bi se usavršavao, jer želi da nastavi sa trenerskim poslom.

Video prilog možete pogledati OVDE.

(FOTO: Sreenshot/You Tube)


tagovi

AZ AlkmarEredivizijaEvropaHolandijaNebojša GudeljNemanja Gudelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara