(© AFP)
(© AFP)

Ural za šest minuta preokrenuo i pokazao kako se igra protiv Spartaka

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.08.23. | 19:22

Prvi kiks moskovskog kluba ove sezone u Premijer ligi Rusije

Posle tri ubedljive pobede, Spartak iz Moskve je kiksnuo u 4. kolu ruske Premijer lige. U ludom meču Ural je slavio sa 3:2 i samim tim izbio na prvo mesto na tabeli, barem na kratko dok Krasnodar ne odigra svoj meč.

Do tada Ural može da se pohvali da je uspeo sasvim zasluženo da nadigra tim koji je počeo sezonu dominantno savladavši Orenburg, Baltiku i Rubin Kazanj. Ural je sa druge strane odigrao nerešeno u drugom kolu protiv Nižnjeg Novgoroda, ali su sada bez ikakve dileme odigrali najbolji meč.

Izabrane vesti

Mogli su do velike prednosti od 2:0 već u prvom poluvremenu da hrvatski internacionalac Danijel Miškić nije promašio penal u 12. minutu, ali se zato ispravio u samom finišu prvog poluvremena kada je savladao golmana gostiju.

Nagoveštaj velike borbe je viđen već u 54. minut kada Spartak dolazi do izjednačenja, a onda Sobolev preokreće situaciju na semaforu u 81. minut. Izgledalo je da kiksa neće biti i da će gosti iz Moskve rutinski privesti meč kraju. Međutim, od 90. do 96. minuta se dešava čudo.

Ural ponovo dolazi do preokreta, prvo izjednačuje u 90. minutu, a potom u četvrtom minutu nadohnade nanose prvi poraz gostima.



tagovi

Spartak MoskvaUral

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara