Kabić (©torinofc)
Kabić (©torinofc)

Uroš Kabić u Seriji A! Završena pozajmica u Torino sa otkupom od 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.02.24. | 19:19

Zvezdino krilo i pre dve godine bilo pred transferom među Bikove

Uspeo je Uroš Kabić da "uleti u pucanj"! U poslednjem satu prelaznog roka u Italiji uspeli su Crvena zvezda i Torino svu papirologiju da završe i mladi krilni napadač se seli na Čizmu.

Torino se dogovorio sa prvakom Srbije da uzme Kabića na pozajmicu, sa opcijom otkupa igrača za 2.000.000 evra. Menadžer Predrag Đorđević je uspeo u Milanu večeras se da završi pre nego što u 20 časova padne zavesa na zimski "pijacu" u Italiji.

Izabrane vesti

Imala je Zvezda za Kabića i ponudu iz MLS-a, od Šarlota, vrednu 1.500.000 evra, kažu Italijani da je i belgijski Šarlroa pokušao da "pokvari posao", ali je Torino bio najkonkretniji i bio najprimamljiviji mladom fudbaleru.

Inače, izgleda kao da je Urošu Kabiću suđen odlazak u Italiju, jer je pre tačno dve godine bio nadomak transfera takođe u Torino, ali se Bikovi tada nisu dogovorili sa Vojvodinom, iako je u vazduhu bio posao od 2.500.000 evra. Međutim, dinamika isplate se nije dopala Lalama, pa je posao propao.

Opet, pre šest meseci, pre nego što je prešao u Zvezdu, Kabić je mogao u Bolonju, takođe je taj italijanski klub „flertovao“ sa Vojvodinom, međutim, na kraju je završio na Marakani u transferu vrednom 800.000 evra. Ali se u taboru srpskog prvaka minule jeseni nije naigrao.


tagovi

Uroš KabićFK Crvena zvezdaTorinoMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara