Komentari na vest

UROŠ RAČIĆ - Poslednji ambasador Romantičara, Ofkin Efenberg kojeg je "prodalo" interesovanje Dinama iz Zagreba

R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Iskreno meni se nikad nije dopadao kao igrac Racic, ruku na srce gledao sam ga samo u Zvezdi i u reprezentaciji, ne i u Valensiji, Famalikau i Bragi. Ali ono sto sam gledao je suvi prosek, nije pravio razliku ni u Zvezdi. Piksi ocigledno vidi nesto u njemu cim ga je zvao na svakom spisku, ali trenutno su svi nasi zadnji/centralni vezni (Lukic, Ilic, Maksimovic, Gudelj, Grujic, SMS) daleko bolji od njega. Rekao bih da je na spisku cisto da se ispostuje to sto je uvek pozivan i sto je uvek bio tu.
h

hit

pre preko 1 godinu

Ako je ovaj osvojio Evropu ja sam Mesi
J

JAVA

pre preko 1 godinu

Ko je ovaj sto Racica uporedjuje sa Ivanom Ilicem,kao sudbine iste. Daleko je Racic od Ilica,po svemu
N

Nasi10

pre preko 1 godinu

Ilic daleko ispred njega,mladji a bolji za klasu
Z

ZIJA5

pre preko 1 godinu

Cime je on zasluzio da bude na Piksijevom spisku? Po meni je veci glumac od fudbalera. Iskreno prespor za zadnjeg veznog,nema pregled igre...
H

Herakle

pre preko 1 godinu

Kako je moguce ovog decka i dalje niko nije stavio na stopera? Zbog toga je umesto svetska klasa stoper samo krajnje prosecan zadnji vezni. Ima visinu, postavljanje, tehniku, brzinu da bude stoper svetske klase a prosecan zadnji vezni i to je to. Piksi probaj u kvalifikacijama sledecim i otvori trenerima neznalicama oci
B

Bg

pre preko 1 godinu

Jedino to da se pokusa, inace na zadnjem veznom je prosecan igrac, sto se tice reprezentacije nikada tu nece imati prednost u odnosu na Lukica, i boks tu boks igrace Ilica, Grujica, Maksimovica, svi su bolji od njega. U buducnosti bi mogli tu da dobijemo i Topica.
b

bata11

pre preko 1 godinu

A mozda golman da bude
H

Herakle

pre preko 1 godinu

@Bg, sigurno da imaju prednost i da su bolji vezni igraci kao sto si rekao. Da sam na mestu Crvene Zvezda, posle prodaje Erakovica vratio bih Racica da mi igra kao stoper jer moze da igra do 32. Na Svetskom nivou, nije imao vece povrede.
T

Terza lopuža

pre preko 1 godinu

Sve to Ramadani proda sa Terzom i zetom kockastom glavom Damjancem! Zadnji vezni sada,samo da možeš da trčiš...kakve panjine tu igraju među njima i ovaj Rolex iz Kraljeva.
1

1122334455

pre preko 1 godinu

panjina