""
""

Urošević podigao dres u Humskoj: Sve je bilo gotovo za 10 minuta...

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.01.18. | 13:47

"Utakmicom protiv Partizana u jesenjem delu skrenuo sam pažnju na sebe, tako da mi nije krivo što sam odigrao dobro", poručio mladi levi bek

Dosadašnji fudbaler Napretka Slobodan Urošević potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i zvanično postao prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku.

Izabrane vesti

Everton odbio 500.000 godišnje da ostane u Partizanu

Urošević ima 23 godine, igra na poziciji levog beka, bio je član omladinske selekcije Srbije koja je postala prvak Evrope u Litvaniji 2013. godine, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 72.
"Znam gde sam došao i zbog čega. Zahvaljujem se ljudima koji su mi omogućili korak dalje u karijeri. Hvala i bivšem klubu".

Dogovor je, kaže Urošević, vrlo lako postignut...
"Čim smo stupili u kontakt za 10 minuta smo se dogovorili. Uvek sam išao stepenik po stepenik i smatram da je dolazak u Partizan korak napred u karijeri. Utakmicom protiv Partizana u jesenjem delu skrenuo sam pažnju na sebe, tako da mi nije krivo što sam odigrao dobro protiv crno-belih", zaključio je Urošević na zvaničnoj promociji na stadionu u Humskoj.

Čelnici Partizana poručili su da će biti još pojačanja, ali ne previše, te da se trude da ekipa bude kompletirana do poslaka na Kipar. Zvanično okupljanje i početak priprema za novu sezonu zakazani su za petak u Zemunelu. 

(foto: Starsport)


tagovi

FK PartizanSlobodan UroševićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara