Komentari na vest

Urošević pred odlaskom na Kipar

В

Ван Хојдонк

pre 11 meseci

Сјајан посао! Момак вреди 200к динара, а они су извукли 200к евра, браво! Најгори капитен у исторји Партизана; и по понашању и по фудбалском (не)знању.
N

Noke

pre 11 meseci

Sem borbenosti i prekida, nista nije imao. Kad god krene napred, zabije glavu u zemlju i centrira na pamet. Ja se ne secam da je ikada imao upotrebljiv centarsut. Fin transfer je ostvario. Kipar je lepa sredina za zivot, liga uredjena sa kvalitetnim terenima. Uzece sigurno lep novac. Srecno!
G

Gostule

pre 11 meseci

Hvala za učinjeno i daleka ti lepa kuća Uroševiću! Partizanu je potrebna potpuna rekonstrukcija tima, jer sa sadašnjim polovnjacima u timu ne ide. A nove igrače je nemoguće dovesti jer klub nema para i pred bankrotom je zbog toga što država ulaže u Zvezdu ogromne pare a u Partizan siću. Na taj način Zvezdi je lako da bude prvak svake godine. Vazura i Vučelić uništili moj Partizan tako da ni dugmići nisu ostali...
N

Nele 007

pre 11 meseci

Zamolio bih navijace malog kluba iz humske da ne izmisljaju jer Zvezda zivi od uspeha u Evropi a licencu drzava nije platila Zvezdi vec partizanu..
s

siću

pre 11 meseci

kažeš,a licenca?
S

Statler

pre 11 meseci

Kad krene ovakva priča odmah se setim 2014. godine i poplava, kada je Zvezda osvojila titulu a kvalifikacije za LŠ igrao Partizan jer nije bilo para za licencu.
f

fudbalski majstor

pre 11 meseci

O kakvoj ti evropi pricas? Stalno ste fenjerasi u grupama
r

ranGo

pre 11 meseci

dali i ovaj oprasta neke dugove???
V

Vazura Miki

pre 11 meseci

Da! Lik je avangarda i gromada. Voljenom klubu i njegovoj upravi oprostio je sve. Sveeeee!
D

Dsr

pre 11 meseci

Protiv Sremske Mitrovice bio je najgori na terenu..Igraci ekipe iz druge lige su dokazli da Urosevic pojma nema.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Urosevic je jedan od boljih igraca u Partizanu kapiten neka mu je srecno na Kipru.Vreme je da Partizan napreduje i dovede boljeg beka od njega.
O

Ok

pre 11 meseci

Kakav klub takav igrac...koliko sam bodova je izgubio Partizan zbog njega
Z

ZeZanje

pre 11 meseci

Trudio se I solidno igrao, za domacu ligu super igrac a za nesto vise popuni broj samo I odradi posao aliii gde ima da nadjemo takvog domace igraca za te pare ? Mada jedino mislim da nije on tip igraca koji treba da bude kapiten nevezano za kvalitet I znanje fudbala nego vise za druge stvari.
M

Mjv

pre 11 meseci

Cekajte, je to onaj urosevic? Onaj urosevic sto nikom nije bilo jasno kako ne igra na svetskom prvenstvu, najbolji levi bek jos od roberta karlosa, vedeta srpskog fudala? Mislim ovo ke svakako korak napred u karijeri, ali onaj urosevic ne ide makar u totenhem?
T

TSC

pre 11 meseci

Koliko ste spremni da nam platite da vam uzmemo Dijabatea i Rikarda.
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Citam komentare, pa umjesto da odgovaram svakom posebno, napisacu ovde... kao prvo i prvo, Urosevic je odlican lijevi bek za nase uslove. Kao sto su neki vec napisali, u ovom i ovakvom Partizanu, objektivno jedan od najboljih igraca koje imamo (ako ne i najbolji). Kao kapiten? Tu se, po meni, propisno obrukao. Da li pod pritiskom obaveza, da li je cisto takva osoba, ne znam, ali kao kapiten treba da si primjer svima, cvrst, ali posten, glasan, ali nikad nekulturan, a ono kako se on ponasao na terenu sa kapitenskom trakom je, po meni, apsolutna sramota i za njega i za Partizan. Sveukupno, kako god da okrenes, mislim da je apsolutno absurdno da ga gubimo za tih nekih tricavih 200 hiljada jer gdje ces naci boljeg igraca za te pare, i to je samo jos jedan dokaz u moru dokaza koliko su Vucelic i Vazura upropastili klub i koliko ga, nazalost, i dalje upropastavaju posto im je drzavni vrh ocigledno dao svoj amin da rade sta hoce i dokle hoce. I da, samo jos ovo da dodam, ovi sto pricaju za Urosevica da je los fudbaler (za nase uslove) ili nemaju pojma o fudbalu ili ne znaju da razdvoje Urosevica fudbalera i Urosevica covjeka.
B

Bolna istina

pre 11 meseci

Drzavni vrh nije nadlezan da postavlja upravu partizana niti da je smeni, tako da tvoja prica je lazna.. Upravu partizana je izabrala skupstina kluba..Clanovi skupstine sve okoreli GROBARI.
G

Gostujući

pre 11 meseci

@bolna istina tebra, drzava i ljudi iz vlasti se u Srbiji pitaju ko ce biti kafe-kuvarica a ne ko ce da vodi jedan od dva najveca kluba u zemlji. Smiri dozivljaj, znam da tesko podnosis to sto ce zauvek ostati upamceno da vam je sve ove trofeje darivao samo jedan covek.
@

@bolna istina

pre 11 meseci

Moram ti reci da nemas bas dobar kontakt sa realnoscu. U ovoj zemlji sve sto je drzavno ili kao ova 2 najveca kluba "narodno" su leglo zaposljavanja za partijske clanove. Naravno fotelje se dele po zasluzi za one koji ti najvise podilaze, a ne za one koji su sposobni.
M

Mile led

pre 11 meseci

Bravo za upravu! Nema on kvalitet za Partizan... dobro ste nasamarili kiprane.

Golubar

pre 11 meseci

Oni se sa Urosevicem pojacavaju za ligu sampiona, pa jesu li oni normalni? Bek koji nema ni visinu ni tezinu za profesionalni fudbal da bude pojacanje za ligu sampiona.
p

puh

pre 11 meseci

Ubedljivo trenutno najbolji igrač u partizanu trenutno. Pa vi ni prvo kolo lige konferencije ne možete proći, a nadali se lš. A vaši navijači? Sada pljuju sve igrače. Sada su svi loši a do pre bio trener kriv.
j

jedanpartizan

pre 11 meseci

e bili smo u kaunasu ni smo imali roming jbg pa tek sad vidimo sta se desava
e

esex

pre 11 meseci

Fudbalski kvaliteti korektni i nije u redu da mu se to spori..medjutim,njegovo ponasanje u zadnje vreme ne prilici kapitenu partizana
P

Prc

pre 11 meseci

Fudbalski kvaliteti auu, on to nema...pa Mladost ponizi partizan usred humske sa 4-0.
?

???

pre 11 meseci

Xaxaxaxa kapitenski
A

Astoria

pre 11 meseci

Kapiten FK Partizan odlazi u kiparski fudbalski klub za obeštećenje od 200.000E...evo koliko se srozao nekada veliki klub.
M

Mujagic

pre 11 meseci

Zar on nije projektovan za Barselonu i Real Madrid? Otkud sad ovo razocarenje?
k

kidalicaave

pre 11 meseci

vidim da su grobari zadovoljni, ali meni kao navijacu zvezde urosevic je vec dugo ubedljivo najbolji igrac partizana, mozda i jedini koji zasluzuje dres partizana trenutno. da ode za 200k je sramota kluba.
B

Bolna istina

pre 11 meseci

Ne vise od 200.000 vec mnogo manje...bez obestecenja je takodje manje od 200.000...
D

Dsz

pre 11 meseci

Jedan od najlosijih bekova nase lige.. Partizan je mnogo jaci bez njega...VV odlicno rade za interes kluba...
Z

Zole

pre 11 meseci

Auu ala se zeznuli kiprani...
N

Nele 007

pre 11 meseci

200.000 hiljada...odlican posao uprave ako je ova vest tacna.. Urosevic ne vredi ni 50.000, realno bi partizan trebao da plati klubu koji ga uzme.
G

Gromki aplauz

pre 11 meseci

Kao grobar kazem da kad vidim kako se neki navijaci odnose prema nasem kapitenu mozda i zasluzujemo sve ovo. Cime je ovaj momak pokazao nepostovanje i kada to nije ginuo na terenu? Igrao je u granicama svojih mogucnosti i jedini greh mu je sto nije osvojio titulu u ovakvim nenormalnim okolnostima. Ja sam ponosan na Čakija kapitena, hvala mu na svemu, zasluzio je da unovci igre i da prodise.