Slobodan Urošević (©MN Press)
Slobodan Urošević (©MN Press)

Urošević preuzeo papire, sledeća stanica – Limasol

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.23. | 13:05

Kapiten Partizana spreman za novi izazov u karijeri

Umesto da radi na jačanju igračkog kadra kako bi ponovo postao konkurentan u borbi za vrh, Partizan se osipa pred početak letnjeg prelaznog roka. Kao što je ranije najavljeno, Slobodan Urošević i definitivno će napustiti crno-bele. Kapiten beogradskog kluba bio je ove srede u prostorijama Partizana kako bi preuzeo papire potrebne za realizaciju transfera u kiparski Aris.

Podsetimo, Urošević je nedavno dobio ozbiljnu ponudu novog kiparskog šampiona i poželeo da se ponovo oproba u inostranstvu, a kako mu ugovor sa Partizanom ističe za godinu dana, četvrtoplasirani tim Mozzart Bet Superlige dobiće simbolično obeštećenje od oko 200.000 evra, značajno manje od njegove tržišne vrednosti (prema Transfermarkt-u ona iznosi 3.200.000 evra).

Izabrane vesti

Klub iz Limasola je u finišu kiparskog prvenstva uspeo da stigne do istorijske prve titule prvaka države, pa će ovog leta igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Samim tim će mu biti neophodan i kvalitetniji sastav, a Urošević bi sa preko 40 utakmica u evropskim takmičenjima, što u kvalifikacijama što u glavnom žrebu, i te kako mogao da doprinese iskustvo.

Levi bek je među crno-bele stigao iz Napretka u januaru 2018. godine i za pet i po sezona odigrao okruglo 200 utakmica za Partizan. Jedini inostrani angažman u karijeri imao je u Levenu za koji je nastupao u sezoni 2015/16 kao pozajmljen igrač Napretka, mada je odigrao svega nekoliko minuta. Igrao je još za Rad i BASK.


tagovi

Slobodan UroševićAris LimasolLetnji prelazni rok 2023FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara