Ustaj Veljko, letiš u Katar: Mozzart i Srbija te zovu

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.09.22. | 15:38

Maher iz Vladičinog Hana, do našeg poziva nije znao da će bodriti Srbiju protiv Brazia. Kaže da ga je „oblio 101 znoj“ dok je čekao prolazak tiketa koji su Ren i Fener krunisali penalom u sudijskoj nadoknadi vremena

Kada Mitar složi rečenicu – „MAJKO, SRBIJA ZOVE“, od toga se ježiš, srce iskače iz grudi, jer jače adrenalinske bombe za sportskog patriotu zaista nema. Iz drugog ugla, u kontekstu takmičetnja „Pogodi najveću kvotu“, koje u svojoj drugoj etapi traje do 31. oktobra to može i ovako da zvuči...

MOZZART pozove Veljka Stankovića iz Vladičinog Hana, pa kaže:“Čestike momče, igrajući preko veb aplikacije pogodio si najveću kvotu 15. septembra. Otadžbina i tebe zove, a let za Katar na utakmicu Brazil-Srbija je tvoj“.

Izabrane vesti

"Šta sam dobio? Neverovatno, pa ja sam mislio da sam srećan uz dobitak ostvaren na tiketu, a vidite šta me snađe. Čekajte da sednem, da mi se ne zavrti u glavi...”

Žališ se?

” Ne, ko bi na takvu sreću imao primedbu. To veče mi izgleda menja planove. Moraću da uzmem odmor, a Vladičin Han kada čuje gde idem, ima sve da pršti kao za vreme vatrometa”

Znači ovaj tiket je fešta od prvog momenta, jer ni njegov doček nije prošao tek onako. Šokantne, a srećno okončane komplikacije imamo uz savršeno odigran tip TM 2 2+&GG na meču Ren - Fenerbahče. Penal za goste sudija je pokazao u drugom minutu nadoknade vremena, zbog čega su navijači Rena poludeli, a junak naše priče euforično mogao da se zakiti brutalno tačno popunjenim listićem.

Pitamo ga, da li ga je oblivao znoj dok je pratio ovu euforičnu utamicu?

”Nije jedan, nego 101 znoj, i možda još neki pride. Imao sam tu, baš na tom tiketu jakih kvota. Sećam se da listić nije bio igračka, i da se za jednog “Teslu”, odnosno 100 dinara nije moglo više”.

Pazite sada, apsolutna dominacija ostvarena je na paru Keln - Slovacko 4:2 (2:0). Ovde je igra 1&t2 2+, donela kvotu 5,20, i mi joj aplaudiramo. Da ne kažemo više ništa, igre i dobro propraćeni mečevi sa tiketa ispričaće vam sve sami, a Veljko je već uveliko u džep strpao 150.882 dinara.

Podsetimo, od 1. septembra do 31. oktobra traje druga etapa takmičenja u kojoj će mesto u avionu pronaći još 61 putnik. Posle mnogo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL – SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.

Pored Veljka iz Vladičinog Hana, prošle nedelju osvojila je priliku da navija za Srbiju uživo u Kataru i jedna dama, Andrea Vinulović. Nažalost, nju nismo uspeli da dobijemo i obradujemo, za razliku od njenog „kolege“. Avionska karta je svakako čeka u MOZZARTU.


tagovi

Katar2022pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara