Komentari na vest

Uz Brajton na Stamford Bridžu stoji armija prava

G

Gost300

pre oko 3 godine

Kako drug Celsi ne,ako pratis fudbal od dolaska Romana,davali su vece plate nego iko u ligi,Esli Kol otisao iz tad vrhunskog Arsenala za duplo vecu platu,pa Balak itd.uzimali su sa trzista na desetine klinaca nudivsi im vece pare od maticnih klubova i slali po pozamicama,imali su po 100 igraca
T

TiP

pre oko 3 godine

Celzi i Siti su ovde najvise najebali, po Engleskim medijima uopste nisu bili za ovaj format, ali su bukvalno prisilno ugurni, iz straha da ce klubovi poropasti izvan tog formata.
G

Gost300

pre oko 3 godine

Zbog Sitija,Celsija,Psg itd.je i propao fudbal,jer niko nije mogao da ponudi vise od njih na trzistu,tako da nemoj ih braniti da su najebali...
B

Blue

pre oko 3 godine

Vrlo verovatno jer niti su duzni puno a novca imaju svakako, ali ih to ne opravdava. Perez uhvatio gladne Amere iz Junajteda,Liverpula, Arsenala a pohlepnog Levija teško nagovoriti na pare. Sve to jer je Real dužan a treba novca za obnovu već starog tima. Sramota!
9

951357

pre oko 3 godine

Čelsi još i ne. Oni kad su krenuli, jesu malo skuplje plaćali, ali tipa 20% više od tržišne cene. Siti je već plaćao 50-100% više. Ali je zato PSG drastično podigao lestvicu svima transferom Nejmara, tako da oni nisu plaćali više od tržišne cene, oni su svima podigli cenu. Zato su svi transferi postali mnogo veći nakon tog transfera.