Faruk Hadžibegić (©Reuters)
Faruk Hadžibegić (©Reuters)

Uzalud iz BiH zovu Hadžibegića: Nikada ne bih izdao Crnu Goru

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.11.20. | 19:47

„Ne pljujem tanjir iz kojeg jedem“, kaže selektor Sokolova

Ostala je reprezentacija Bosne i Hercegovine bez selektora, istekao je ugovor Dušanu Bajeviću, a novi neće dobiti.

Traže Bosanci novog selektora, a među potencijalnim kandidatima pominje se i Faruk Hadžibegić. Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac je trenutno prvi strateg Crne Gore, sa kojom je odradio korektan posao, izborio proboj u Ligu nacija B.

Izabrane vesti

I Hadžibegiću ističe ugovor do kraja godine, ali on dok ne vidi kakvi su planovi FSCG nema nameru da pregovara sa Bosancima.

Bosna i Hercegovina je moja zemlja, međutim, u ovom momentu još sam selektor Crne Gore. Ljudi su mi ukazali poverenje, nadam se da sam ga opravdao i te ljude ne bih izdao ni jednog momenta. Drugo je ako Crna Gora odluči da ne produžimo ugovor. Ali, ja u tanjir iz kojeg jedem ne bih pljuvao“, rekao je Hadžibegić za bosanske medije.

On je zadovoljan rezultatima koje je ostvario na klupi crnogorske reprezentacije.

Napravili smo dobar iskorak što se tiče crnogorskog fudbala i zbog toga sam prezadovoljan. Do kraja godine sam još selektor Crne Gore i ne razmišljam šta će biti sutra. Imamo mesec dana za eventualne razgovore. U svakom slučaju, imamo jako dobru atmosferu i poverenje između nas“, naglasio je Faruk Hadžibegić.


tagovi

Faruk Hadžibegićreprezentacija Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara