Foto: Reuters
Foto: Reuters

Uzavrela atmosfera pred revanš: Navijači Liverpula kamenovali bus Reala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.04.21. | 20:58

Neprijatan doček za Madriđane

Večerašnji revanš između Liverpula i Reala na Enfildu, koji će doneti odgovor na pitanje ko će se od dva velikana evropskog fudbala plasirati u polufinale Lige šampiona, imao je negativnu uvertiru u režiji domaćih navijača. Naime, pristalice Redsa dočekale su ekspediciju španskog kluba na ulicama Liverpula, ne libeći se da tom prilikom iskale bes, a žrtva domaćih navijača bio je jedan od dva klupska autobusa Reala.

Vozilo Madriđana u kojem su se u tom momentu nalazili članovi španskog kluba pogođeno je sa nekoliko kamenica i tom prilikom razbijen je jedan od prozora, ali srećom nije bilo povređenih niti ozbiljnijih posledica od trenutnog šoka.

Izabrane vesti

U želji da režiraju vrelu atmosferu po kojoj su poznati daleko van Ostrva, zalede krv u žilama rivala i tako delimično nadomeste izostanak sa tribina, stotine navijača Liverpula na ulicama su dočekalie gostujući tim. Kraljevski klub tako je na putu do Enfilda prošao kroz špalir ne baš prijateljski nastrojenih pristalica rivala, a utisak su dodatno pojačale baklje i pirotehnika. Scene koje nisu retkost u navijačkom svetu i koje potpadaju u dozvoljene adute ipak su pale u senku istupa grupe navijača koja je kamenicama pogodila bus.

Podsetimo, prvi duel odigran u Madridu završen je pobedom Reala 3:1, a Madriđani su dužnici Redsima još od 2018. godine i finala Lige šampiona u kojem je tim Zinedina Zidana istim rezultatom savladao izabranike Jirgena Klopa.



tagovi

Real MadridLiverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara