""
""

Uživam da gledam kako igra Kića Kosović

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.18. | 11:52

Jovan Nišić treći put na pripremama prvog tima Partizana

Za neke vatreno krštenje, a za Jovana Nišića domaćinska atmosfera. Vezista Teleoptika nalazi se među desetoricom fudbalera koje je Miroslav Đukić, što iz podmlatka, što iz filijale, priključio prvom timu, s tim da njemu prelazak na viši novo nije novost.
Prvu priliku da treniram sa najboljom ekipom Partizana dobio sam još kod Zorana Milinkovića, da bih kod Ivana Tomića prošao kompletne pripreme. I tad, kao i sad, trudim se da uvek dam maksimum, s tim što sam sad opušteniji na treninzima, mogu reći i dosta zreliji. Prija mi ovo“, priča Nišić.

Osim njega, Đukić - potvrđen u radu sa mladim igračima - ove zime je u među seniore prebacio i golmana Jovana Trnića, štopere Strahinju Bošnjaka i Svetozara Markovića, desnog beka Luku Cucina, veziste Veljka Birmančevića, Filipa Jovića, Armina Đerleka, a napadač Strahinja Jovanović se pridružio već starosedeocu i prezimenjaku Đorđu.
„Ponosan sam na sve moje drugare iz Teleoptika, ne samo one koji su dobili šansu na pripremama, već i na sve ostale koji su nam omogućili da budemo ovde. Sve nas krasi pre svega drugarstvo, a najvažnije je da se i ovde kada smo sa prvim timom međusobno pomažemo“.

Izabrane vesti

Velika većina njih, možda i svi, putovaće na glavni deo priprema u kiparskom Limasolu (24. januar - 9. februar). Biće to prilika da se nametnu struci, ali i da vide gde su u odnosu na konkurente za mesto u timu. Nišić izdvaja jedno ime.
„Uživam da gledam Nebojšu Kosovića i želim mu što brži povratak na teren. Igra na istoj poziciji kao ja, od njega dosta mogu da naučim. Kića je veoma pametan igrač, ima odličan osećaj za asistenciju i voli da igra unapred. Što se mene tiče, spreman sam da radim na svemu, da postojeće kvalitete nadogradim, a one u kojima sam slabiji dovedem na potreban nivo“.

Njegove kratkoročne želje su precizne.
Da postanem prvotimac i da prođemo Viktoriju Plzenj“, dopunio je Jovan Nišić, izdanak „klase 1998“.

(FOTO: Star sport, FK Partizan)


tagovi

Jovan NišićNebojša KosovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara