Komentari na vest

UŽIVO - LIGA ŠAMPIONA: Junajted i Galata eliminisani, ekstaza u Kopenhagenu

K

Kkkkk

pre 5 meseci

Kad se setim da smo priželjkivali da Kopenhagen upadne u 4. Šešir da bismo ih izvukli, dođe mi da se smejem. Kako bi ovaj tim otresao Zvezdu i koliko početak sezone nije merilo mnogo čega. Takođe je Kopenhagen pokazao šta znači igrati ofanzivno ali tvrdo i koristiti šanse. Ljudi su odigrali ovu grupnu fazu kao da igraju deset godina LŠ već zajedno

Lord

pre 5 meseci

Najbedniji tim trenutno na svetu sa renomeom jednog od 5 najboljih...Manchester United...Od Granitnog straha i trepeta evropskog fudbala,do kante za odlaganje nebitnih igraca,laznih zvezda,sektasa vkasnika i mazohisticke publike sa Old Traford-a...Hvala Veliko Fergiju i ekipi koje sam pratio preko 26 godina od svojih 35,ali ovo je vec previse i za mene-koji sam branio cak i Megvajera kad ga je ceo svet kleo...Tuga,cemer,jad,beda...ali sto je najgore,NE VIDI SE KRAJ MRAKA....
Z

Zevs s Kosmaja

pre 5 meseci

Ee koliko los i bedan fudbal. Galata na go nije sutnula,Kopen iz sanse daje gol i to je to.Inter,sta reci,70 min bez suta u gol. United,uzas.Ovo takmicenje pre 10 god bilo mnogo kvalitetnije.
m

marko dd

pre 5 meseci

ovaj kopenhagen koliko ima sreće jbt, ali oni igraju sličan fudbal kao zvezda pre bahara ili onda kad smo igrali sa njima, bukvalno isti nivo a gledajte gde su oni, e to je ta razlika kad imaš dobrog trenera i ove folere kao bahar.
G

GostGG3+

pre 5 meseci

Al ladno mozzart 30 sekundi pre gola zakljuca kvote. Bukvalno celu akciju zna unapred, dobre API-e imate sa partnerima :)
M

Makks

pre 5 meseci

Ne zakljucaju kvote 30sec pre gola nego 3 min.
M

Makks

pre 5 meseci

Prvo poluvreme Junajted - Bajern je pravi pokazatelj stanja u danasnjem fudbalu. Nijedan dribling, trcanje u prazno bez ikakvog smisla, na klupi Tuhen i Ten hag, dva debila, Sane, Musijala i Koman sve zajedno nemaju IQ 150. Sramno.
g

gama

pre 5 meseci

To je zato sto su obe ekipe ocajne. Pogledaj svaku drugu utakmicu
C

CZ***

pre 5 meseci

Ha, ha, ha... kme, kme...
Č

Čika Dača

pre 5 meseci

Znam ds si očajan ali stres nije dobar...smiri se... diši, diši...
.

.....

pre 5 meseci

Konačno je pravda stigla Sevilju. Igraju bedno već dve godine u Ligi šampiona i španskom prvenstvu ali prošle godine osvajaju Ligu Evrope. Ovog puta na sreću neće imati priliku.
N

Neutralac

pre 5 meseci

Ponosten cist gol Arsenala , izgleda nema razlike lige prvaka i engleske lige 🤦
U

Una2010

pre 5 meseci

Naravno, ništa gluplje odavnno nisam video. Čist go ko čapa, a još glupčji je komentator na areni koji kaže da je Gabriel zasmeto golmanu, a u trenutku udarca glavom, bio 2 metra od njega. Sramota, war....
V

Veljko9

pre 5 meseci

Rakitić doktor fudbala, ovo je jezivo kako igra..