Komentari na vest

KRAJ: Partizan - Crvena zvezda 0:0

D

Derbi

pre oko 1 godinu

godinama nije vredan nicega.
1

121212

pre oko 1 godinu

Пешић цепаница... Maguire у нападу
5

5636456356

pre oko 1 godinu

Ако је Тотенхем због оне бламаже против Њукасла вратио навијачима новац од карата, онда ова два мртвака треба да ми врате паре за тв претплату.
3

3233333333

pre oko 1 godinu

Пешић-Преглед игре Филип Вишњић,снага Хасбуле
3

33333333333333

pre oko 1 godinu

Шиљо нам лепо рек'о да нема квалитет за ЦЗ а ми му нисмо веровали
.

..............

pre oko 1 godinu

Нека јаве Пешићу да је ово Вујачић из Зете, није Немања Видић!
2

223311

pre oko 1 godinu

Охи је Марко Ван Бастен за Пешића
Н

Новицa

pre oko 1 godinu

Овај Шиља Пешић ако има 100 евра месечно много је.Цокна може да тренира једино ОФК Младеновац.
З

Здравко М

pre oko 1 godinu

Занимљивије је било у Требињу између Леотара и Слободе
0

0000000

pre oko 1 godinu

Треба оставити Милоша Милојевића, нек се и даље учи на Звезди па сутра да може отићи у Ал Ахли или у Ал Насри или чак можда и у Бронби
n

nmjhyun

pre oko 1 godinu

Pošto ovakva utakmica nije vredna komentara, munjevito se vraćamo na košarku... Sinoć Yabusele na 3 minute do kraja lupa rampu Lessortu i pokazuje ovako 💪... Video sam ga na kraju kako pokazuje.
4

4444444444444

pre oko 1 godinu

U Ligi šampiona, Crvena Zvezda će služiti za gol razliku. Od Enkoridža do Vladivostoka neće biti tog tima koji neće dati minimum 5 komada, ušuškani u logistiku nameštene lige, busaju se u grudi, čuš bre, čuš bre, pa liga šampiona,.. A decembru slede izjave " pa nismo se dobvo pvipvemili pa još može da se stigne.." Zaključak je da se u oči gledamo i lažemo i gledajte Farmu, bolje i ne zaslužujete
y

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pre oko 1 godinu

Odgovorno tvrdim da se ovo odigra kod Mobutu Sese Seka država bi se urušila po vertikali i po horizontali. Ove ekipe bez sklanjalica ne mogu da pobede. Milojević ima pogled iz mahale, dečko je lažni trener sa lažnim ispravama, a sumnjiva je i ta diploma koju je tata Miloje iščačkao. Od njega je jedino gori Duljaj, on je dečko igrao fudbal požrtvovano, trčao je kao hrt, on veze sa fudbalom nema. O ćelafutama na golovima neću da pričam, oćelavili su u tim klubovima. Ovde ću se zaustaviti, radi mira u kući...
9

998877

pre oko 1 godinu

Kada dođe izraelac trener pitaće na treningu: "Ko je ovo?", "Kako ko je, pa to je legenda kluba Katai..", "Molim vas odstranite ga, čovek hoda, ne trči..", i dobro će da uradi
k

kurbla

pre oko 1 godinu

U Ligi Sampiona ce biti mamika hvata me panika. Igraci Zvezde pobrkani, 11 igraca, 11 krseva. Sluzice za uveseljavanje oblajhanih baba..i crvenokosih dokonih gospodja...iz Minhena i Mancestera...to je stos..
4

456

pre oko 1 godinu

i jest nas derbi za prazne tribine
Z

ZAL X3

pre oko 1 godinu

Odgovorno tvrdim, od Enkoridža do Vladivostoka nema bezmudnijeg, bezličnijeg, beskarakternijeg šampiona države nego što je to Crvena zvezda, punih šest sezona unazad. Smešni su i sramni!
s

stopstop

pre oko 1 godinu

Do ove utakmice nisam komentarisao Milojevica, dajuci mu apsolutnu podrsku da pokaze makar na derbiju da ume da vodi ovaj tim i da ga motivise u ovakvoj utakmici. Nema potrebe za ruznim recima, ali potpuno je jasno da on nije trener za Zvezdu. Pored toga, neki igraci su ocigledno jako limitirani, pre svega Pesic a kada se sve sabere ni ovaj Kings Kangva nije neki igrac, pa sve i da je na pogresnoj poziciji. Ivanic van forme, a Katai bez zelje i ostrine potrebne za ovakve utakmice. Mislim da je Borjan pretrcao vise od njega. Bukari je za nase uslove fenomenalan igrac, ali se vidi da je nekako odvojen od tima, nema tu komunikacije, kao sam da igra. Treba tu jedan iskusan trener sa autoritetom, da kaze svima u lice sta treba - pa kome se ne svidja neka kupi prnje. O uvodjenju Srnica nema se sta reci...
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Kao i obicno, ovim je utakmica protiv Zvezde kao da igraju ligu sampiona. Opet se napalili, i Zvezda ih ovakve raspale ne moze dobiti, sramota. Ne znam zasto se svaki put nerviram, kad znam da se mora tako, jer su oba tima drzavni proekti, i derbi se igra kako drzava zeli, da bi se stvorio mir u kuci. Sudija katastrofalan, valjda su mu rekli da tako mora da sudi. Onaj Vujacic trebao dobiti pet zutih pre ovog jednog sto je dobio. Sudija svira sve neke nerazumne faulove, arena ne ponovi mnoge sporne situacije, valjda su se zeznulu i ponovili ovu zadnju i lepo se vidi kako po ko zna koji put Rikardo teatralno pada, bez kontakta. Nazalost ovo nije derbi, ovo je ciganija i cirkus, za budale da se nerviraju.
1

1122334455

pre oko 1 godinu

Omladinac, polij se hladnom vodom pre nego sto ovo izjavis "derbi se igra kako drzava zeli, da bi se stvorio mir u kuci"
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

@1122334455 - Imas pice od mene za vo omladinac.
V

Viola

pre oko 1 godinu

Bedni Partizan - Prvaci Zlatnog doba 0-0.
o

ok

pre oko 1 godinu

Osnovni problem srpskog fudbala su namestanja. Dzajicu i svito mrs iz srpskog sporta. Kako ste se slozili kad vam se potresla stolica. Sramota je sto ste trazili od Milojevica. Kako da odigra dogovorenu utakmicu. Kome je trebao ovakav rezultat raspalom parizaiu. Pola ovog tima mrs iz Zvezde. Kanga, Ivanic, Pesic, Rodic zbigom velicine i dosta sa glumom. Ovde bre niko nije smeo da pogleda gol.
G

Gost83

pre oko 1 godinu

STA SE VISE OVDE PREPIRETE KAD JE SVE NAMESTENO!!!???
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Jedva čekam da dođe Izraelac pa da rastera cepanice ala Pešić, Rodić, Srnić itd. Zbogom M.M.
B

Ba

pre oko 1 godinu

Kaze trener zvezde sadrzajan fudbal pozuri druze pocinje Siti Arsenal da vidis sadrzajan fudbal ovo je bila tuga da tuznije ne moze biti...
B

Bok

pre oko 1 godinu

Kakva liga i kakav fudbal, takav i šampion. Pa vi od ovakvog Partizana na praznom stadionu spašavate živu glavu. Ha ha ha ha ha. Ajooooj.
1

1346

pre oko 1 godinu

Zvezda je imala zrelije šanse, stativu Bukarija i zicer Kataija. Sa druge strane Partizan je bio agilniji u drugom poluvremenu. Kad se sve sabere, derbi na nivou prosečne utakmice grupne faze LK.
P

Preža

pre oko 1 godinu

Blago nama i našoj ligi šampiona koju ćemo igrati. Neviđena tuga od fubala oba aktera. Čini mi se da je utakmica trajala 3 h koliko je interesantna bila.
o

otarajte to

pre oko 1 godinu

Ovaj Milojevic plasljiv kao neka devojcica. Goreg trenera Zvezda nije imala.

Uros99kg

pre oko 1 godinu

jedino sto je pozitivno je to sto nije bilo prekida i dima, ostalo sramota...
n

nularica

pre oko 1 godinu

Drago mi zbog navijaca , ustedeli pare i zivce , a ovo je nas standard !!!
p

pakiidjdk

pre oko 1 godinu

Ovog Partizana samo Zvezda ne moze da pobedi.
S

Smislov

pre oko 1 godinu

Kakva liga takav i šampion. Nikakav.
m

madness

pre oko 1 godinu

Zali boze u sta utrosih 90 minuta....
G

GETAFIX

pre oko 1 godinu

Ubedljivo najbednija Zvezda u isoriji kluba.
V

Volim fucu

pre oko 1 godinu

Ni oznojili se nismo. Tacno se vidi da se igra bez motiva.
Q

QQ

pre oko 1 godinu

JAD JAD. JAD OD IGRE I LIGE!!!!

VecaBg1971

pre oko 1 godinu

Raspad od fudbala, Milojevicu odlazi da te ne gledam, ovakav Partizan ti stvara sanse a mi jednostavno ne znamo da im se useremo u zivot i kad su ovako raspali.
N

NoviSad021

pre oko 1 godinu

prijateljska utakmica blizanaca
G

Gost 1990

pre oko 1 godinu

kakvi dripci sve igraju fudbal i žive od toga to je strasno.
5

56788

pre oko 1 godinu

PARTIZAN IGRA NA "X"
P

Paco

pre oko 1 godinu

Jesu li ova 2 kluba nekada dali gol u derbiju??
Z

ZAL x2

pre oko 1 godinu

Kaže ovaj pobrkani komentator sa Arene: "Rodić ima sjajnu nogu!", kao da je u pitanju izbor za mis lipovačkih noći u motelu Ere Ojdanića, a ne fudbalska utakmica.
Z

ZAL

pre oko 1 godinu

Gledao sam u životu razne šarlatane zalutale u fudbal, ali ovakvog kao što je lakrdijaš Aleksandar Pešić još video nisam! Kod njega se ne zna šta je grđe - tehnika, kretnje, otvaranje, odigravanje, govor tela, izraz lica, voljni momenat, agresivnost nula.. To je momak rizičan, ima tu lažnu brzinu. Ti mu daš loptu, ona mu izmiče u gol aut. Igra pravolinijski fudbal kao da ima ular. Gura onu loptu besmisleno, bez ikakve tehnike, to je katastrofa šta taj manijak radi u napadu, iz čista mira odalami loptu... Ja mu skidam kapu, i njegovom menadžeru, takva neznalica sa toliko fudbalskog staža. Jedna totalna prevara veka.
1

1994

pre oko 1 godinu

Miloš Milojević definitivno nema veze sa vezom i ne zaslužuje da vodi ovaj tim... Bez obzira na očajnu situacija u kojoj je Partizan trenutno. Derbi kao derbi, idemo iz goreg u gori. Fudbal ćemo gledati kroz 40-ak minuta, ovo je... Nisam siguran šta
F

FOTTV67

pre oko 1 godinu

Ко ће да нам врати ово изгубљено време на овако ужасну утакмицу. Лепо себи кажем да више нећу гледати дербије, само губим време…У последњих 5,6 година не вреди гледати дербије, комотно можете да заспите.. А и када падне гол немате жељу ни да се порадујете као поштен навијач.
N

Nemanja898989

pre oko 1 godinu

Slavicu dan kada ova prevara od trenera (Milojevic) ODE KONACNO IZ ZVEZDE kao da smo osvojili LS😅 Najgori trener u istoriji Zvezde… Kristic i Dostanic za njega doktori nauka😅 Jos od poslednjeg meca LE sam prestao da gledam Zvezdu,jer je mucno gledati “igru” ovog strucnjaka,a toliki mazohista nisam bas… Pogledam rezultat i to je to… Jedva cekam da ode pa da ponovo mogu da gledam tim koji volim i gledam vec 15-20 godina.
E

Espadril

pre oko 1 godinu

Sramotna igra Zvezde, sramotna. Kao i uvek u derbiju. Jedna Mladost u sred Humske rasturi Partizan, Cuka im 2 gola da za 3 dana, Kolubara, Radnicki, a Zvezda se brani protiv raspalog Partizana. Posle se pitate zasto je Milojevic bivsi. Evo odgovora , ovaj derbi i deugo poluvreme prethodnog derbija. Bitno brata Srnica da ubacuje. Sramota, Pesic kriminal onaj tezak. Ako cete ovako LS , bice haosa.
š

šiškice

pre oko 1 godinu

Milojeviću daj ostavku odmah posle derbija ako obraz imaš !!!
S

Srki987

pre oko 1 godinu

Ulazi Srnić, gasim tv!
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Zvezda očajna a Partizan gomila slepaca koji ne znaju da pogode gol, sad kako i zašto je Zvezda šampion a Partizan gomilu utakmica ne zna da pobedi i pitanje je da li će izboriti drugo mesto su misterije svemira
O

Oumuamua

pre oko 1 godinu

Ahahahahaha, Srrrrniiić ulazi na teren !!! Kraj vica.

Звездаш

pre oko 1 godinu

Срамно, срамније, Цокна...
D

Dujrdja

pre oko 1 godinu

Ulazi Srnic da pojaca sta tacno?
N

Nik0101

pre oko 1 godinu

Sačuvaj Bože, evo vec deseti derbi za redom...uzasan fudbal, očajan, katastrofalan...bruka i sramota koji je ovo "kvalitet"
g

gosttttt

pre oko 1 godinu

Miloje, nema dalje priče posle ovoga. Nisi trener za Crvenu Zvezdu. Igra ti Pešić 80+ minuta. Hvala na svemu ali nisi za Ligu Šampiona. Kao ni pola tima.
P

Peticija

pre oko 1 godinu

Da se Pešić i Milojević zajedno sa njim otera posle ove utakmice. Ne treba nam trener do kraja prvenstva. Neka vodi Milijaš ako treba.
k

kakskks

pre oko 1 godinu

napravi online peticiju i podeli link ovde da ga oteramo
G

GostSombor

pre oko 1 godinu

Srnic???????Leb te je..!
Z

Zvezda 91

pre oko 1 godinu

Sreca sto ne igramo samo protiv partizana, nikada ne bi ništa osvojili. BRUKA !

Ivica Gasic

pre oko 1 godinu

Izgubićemo mi ovo bre od ovih luzera u pm!!? Bolji partizani sad mnogo, Zvezda pala u zadnjih 10 minuta , ali baaaš
M

MILOJEVICU

pre oko 1 godinu

ZIHERASU ODLAZI BRE, ODLAZIIIIIIIII, ovakav bedan partizan ti ne mozes da pobedis ni 1 : 0 BRUKA BRE, ovo je PORAZ .....
z

zvezdas bg

pre oko 1 godinu

kakvu mi ligu sampiona hocemo pa mi nemamo blage veze!!! uspeh osvojili smo ligu koju ligu ? ovo je katastrofa
n

nemanja1512

pre oko 1 godinu

sramota, da zvezda nikad gorem partizanu ne moze da postigne dva gola a mogla da primi tri, ne znam sta vise drzi ove kange mange dange pesice rodice babe, teraj to bre iz kluba vise

angrychainsaw

pre oko 1 godinu

I ova Zvezda, sa ovakvom igrom će sutra igrati protiv Arsenala, Sitija, Barse, Reala, Napolija, Juventusa, PSG, Bayerna, Borusije, Ajaks, Marsej, Benfike, Portoa itd... Užas, ako ovo nije unapred sređena tekma u FSS-u, onda je ovo katastrofa i debakl, sada samo čekamo znači da Partizan postigne gol i približi se III mestu... Milojeviću da se ne ljubimo!!! Dovodite tog Bakara, napadača pravog a ne ovog Šilju koji za celu sezonu kao istureni špic u formaciji 4-2-3-1 je uspeo da da jedva 10 golova na 30 utakmica, što znači na svaku IV utakmicu daje jedan gol, ali tamo bema Javora, Napretka, GAT-a, nego ozbiljni klubovi... Levi brk, prednji vezni i napadač... Prodati Gobeljića, Srnića, Kangvu, Nikolića i pokloniti Milojevića, Rodića i Pešića. Ivanić i Katai ne mogu zajedno da igraju jer guše igru na levoj strani terena. Zašto čovek ne ubaci levo Mitrovića...
L

Luka994

pre oko 1 godinu

Ceo grad zna da Partizan ovo pobeđuje sa 1:0
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Milojevicu bruko sram te bilo ako imas obraza napustices zvezdu jos veceras.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Evo odgovor što Milojević nije za Zvezdu.
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Ukoliko u ovakvom momentu ne mogu da pobede Partizan, mislim da treba da se polako krene sa 'uprava napolje'...
н

немој

pre oko 1 godinu

Види се наредба усне..Не сме Зезда да победи
g

glupan i tupan

pre oko 1 godinu

Azarov ti igra 15 minuta alo stručnjak?
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Азаров после онаквог скраченог корнера, нетреба ни 15 секунди да игра! Дечко је ниво сурдулице!
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Tacno me kao navijača Zvezde sramota ove igre!!!
@

@joakim

pre oko 1 godinu

I za to vreme dao dve poprecne lopte iz kojih su pukle kontre da umalo primimo gol...
M

Mance.

pre oko 1 godinu

Što cuti cela Srbija,zasto se ne pojavi veceras na RTS I OBJASNI CELOJ DRZAVI ZASTO JE DOVEO PARTIZANA DO DNA,DAL VERUJE U BOGA ON??????Objavi vise komentar jedan normalan u ovoj godini
д

дуда

pre oko 1 godinu

Не шути..чека на РТС да каже колико милиона вас је пунио у кошарци
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Zato što vi od ove sezone pratite samo košarku!!
k

kako te

pre oko 1 godinu

Ne mrzi da ulazis izlazis i lupas pluseve?
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Koga briga za Partizan?
I

Ili

pre oko 1 godinu

Da se objasni po cemu je Kk partizan zasluzio milione i jos miliona,najskupljeg trenera Evrope,igrace iz najboljih kubova Evrope sa F4 EK i EK iz NBA,kupljen EK,pa EL,poklon Arena,a klub vraca time sto bezi iz domaceg takmicenja i pljune na tu drzavu i pare koje im je dala ta ista drzava,to da se objasni jer toga nema nigde na svetu.
1

1346

pre oko 1 godinu

Ćutala je Srbija i kada ste vi vodili članove uprave superligaša na gostovanja Lige šampiona. Zatvarili ste prvenstvo šest godina, gazili i gasili Zvezdu i sad se nešto javljate i histerišete!
p

papuča

pre oko 1 godinu

Milojeviću stvarno si bruka ili ti, ili oni koji su te uslovili da ti Pešić igra 90 minuta derbija.
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Nije trener nista kriv, ne sme da se pobedi i to je to...
c

cokula

pre oko 1 godinu

Gost83 kriv je što nema svoje ja. I što mora da čini Terzić da drži Pešića koji blage veze nema svaku utakmicu 85-90 minuta
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Pesic je smešan za medalju !
m

milena11.11.

pre oko 1 godinu

Kažu dobro gradi prostor,hahaha...
r

realno85

pre oko 1 godinu

kolika je neznalica ovaj mutavac vidi se i po ovoj izmeni kad menja mijailovica i vraca kangu na zadnjeg vwznog, zar mu onaj nesretnik stankovic nije pokazao da on tone moze igrati. decko je kompletna diabola od trenera
M

Maoce tung

pre oko 1 godinu

Bruka i sramota od fudbala. Ovde se ne zna ko je prvak a ko cetvrti na tabeli. Katai pod hitno na mali fudbal, covek igra na dva metra kvadratna.

Ivica Gasic

pre oko 1 godinu

Auuh Božeee imaa li te?? Kad ovi moji ne mogu dizgaze najjadniji partizan u zadnjih 20 godina, onda ja stvarno ne znam više šta je to koji moj?? Pa dajte bre jedan jedini derbi odigrajte bez garda, ofanzivno i da pršti pa makar izgubili ebooteeee... Ovo je negledljivo ljudiiii
O

Ofanziva

pre oko 1 godinu

Ali slusaj ovih kao za mir u kuci kao zvezda ne sme da pobedi pa da li ste vi toliko nenormalni???Cutimo kao narod na mnogo gore stvari a ne na ovo.Zvezda losa ali njena je liga pa se ostali sklanjaju
A

Auu

pre oko 1 godinu

Kakav Derbi covece kako igraju,driblizni,sanse,potezi,konkretan fudbal samo fale golovi,odavno bolji Derbi nisam gledao,mozda i najbolji Derbi zadnjih 30 god....idem da bacim peglu.
D

Dejček

pre oko 1 godinu

:'' Pratite sa nama NEDEŠAVANJA na terenu, u toku je 65min...''
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Partizan jeste ocajan generalno ali zvezda nije puno bolja....imaju sve zatvoreno godinama to je cinjenica nije ni predmet rasprave pricajte sa bilo kom iz ove amaterske lige
д

дуда

pre oko 1 godinu

Аахахахахаха..ма ахахахах...јашта...
G

Gostgostic

pre oko 1 godinu

Koliko prljav i odvratan ovaj ju.klub.Idu da nakerno povrede.Urosevic i Vujacic..
r

realno85

pre oko 1 godinu

alllooooo mutavac vadi ovog panjonu pesica
g

gott

pre oko 1 godinu

Kod nas fudbal treba da se igra max.60 min.Za toliko imaju snage svi naši timovi.
5

5x

pre oko 1 godinu

Pešić 5x ofsanjdara
G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Izvizdati fudbalere Zvezde i trenera sledecu utakmicu. Gat dao 4 gola Partizanu, ovi ne mogu jedan gol
r

realno85

pre oko 1 godinu

ma dajte i 5 mil za onog izraelca i terajte ovog mutavca iz zvezde. u pametu s njim terajte i ovog pesica. bolje cunj zabodite na penal pa se mozda i odbije
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 1 godinu

Ako Zvezda ne postigne go do 75.minuta, Zvezda ovo gubi. Sada je 62.minut
S

Sram vas bilo!

pre oko 1 godinu

Kakva sramna nameštaljka. Znači Čukarički, Vojvodina... svi oni mogu da dobiju Partizan jedino nazovi šampion države ne može, jel? X po meri i jednog i drugog blizanca.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Tacno tako!!!!!!!!!! Pih!!!!!!!! Od danas ne gledam Zvezdu vise!!!!!!!!!! Posle 40 godina!!!!! Pih pih pih!!!!!!!!!!!!!!! Pocelo je cutanjem na kaznu samo Zvezde igranjem bez publike, nastavilo se cutanjem kluba, i najsramotnijem od svega cutanjem bivsih delija!!!!!!!!! Sram vas bre bilo svih zajedno!!!!!!! Nemojte vise da pozivate bilo koga da dodje na stadion!!!!!!!!!! Izgubili ste svaki kredibilitet!!!!!!!!!!!!!!!!!
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Derbi je degradiran do maksimuma. Kvalitet se baš srozao. Evo gledam ovo mučenje. Uz opasku da su dresovi Partizana nikada ružniji, ne znam kom geniju je palo na pamet da se (već duže vreme) odstupa od klasične crno-bele prugaste garniture.
B

BigApple

pre oko 1 godinu

Pesic nas kosta 2 miliona , a kad god je na terenu igra za protivnicki tim . Fino je coek reka da nema Kvalitet za zvijezdu mi ga opet dovedosmo.
g

gostxxx

pre oko 1 godinu

Odo da gledam barsu-zalgiris...jbš ovo..
G

Gost2456

pre oko 1 godinu

Onomad mi uzmemo titulu,nekih 20 bodova razlike ( tako nekako ) i izgubimo na jna,izadje na KZN Lola i sav ponosan i pametan izjavi e sad ako Zvezdu nije sramota neka uzme titulu hahahahaahaha. Ok,da nije tih 20 razlike pa nekako ali,Čuka ih čukne 2 puta u 4 dana i Mladost u sred jna 4 komada a mi sa šiljom ne znamo prici golu raspalom partizaiu?? Pa stvarno je sramota uzeti ovakvu titulu!!! Sramota! E moj Milose..Pa ova Zvezda ne moze da igra nasu ligu a ne LS. Moze,ali ce biti svaka tekma po 5-7 komada po usima! Zivi bili pa videli!
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Nije na Jna nego na Marakani ste demolirani trebalo je biti 7:2
д

дуда

pre oko 1 godinu

Да срамота је да Звезда узме са 20 плус бодова титулу па би вама гробарима требало дати титулу.ма ахахаха
Z

Zoks41

pre oko 1 godinu

Zvezdi fali špic "ko umreti"...,ovaj Pešić dečko nije za zvezdu. Sa Kataijem i Ivanićem bi ja dao više golova od njega!!!
i

iks Tb

pre oko 1 godinu

Sto ne igra Panter?
J

Japp

pre oko 1 godinu

Bruka i sramota,ja neznam kako mi idemo direktno u ligu sampiona.Milojevicu pedala,Pesic,Katai,Rodic, sve je to vreme pregazilo za ozbiljne stvari.O Partizanu je suvisan komentar dovoljno je pogledati tabelu
B

Ba

pre oko 1 godinu

Kad pomislis da derbi ne moze biti losiji, pojavi se novi derbi... Sramota od fudbala godinama u nazad...
G

Gosti

pre oko 1 godinu

Мени је ово супер утакмица само због тога да се види какав је Милојевић стварно тренер. Ипак ово није до играча него до тренера.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Dal je moguće da ovakav falš od igrača Pesic igra za Zvezdu????Ovo je neviđena bruka za 50 minuta!!!!
O

O reporteru tekme

pre oko 1 godinu

Mene ubi ovaj reporter. Ima li nekog tamo da mu kaze da manje prica. Dobar reporter pusta gledaoca i malo da gleda. Lepse mi je kada iskljucim ton
m

momcilo vojvodo

pre oko 1 godinu

Na areni trazis nekog normalnog? Eventualno Edin Avdic...
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Bukvalno. To retko ko zna od nasih, jedino Viskovic. On zna tacno kad da zacuti, kad da prica, covek je klasa.
Р

Реално

pre oko 1 godinu

Десетогодишње бацање пара у бунар...
o

oleoleole

pre oko 1 godinu

Ofka dobila danas i Brodarac, zatvorili sve tekme do kraja sem Zemuna.Ako ne udju kao prvi, Graficar im ustupa mesto...
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Od tolike Srbije da je Zvezda pala na Pesica, lik nakon 30min igre diše na škrge.. Daj ljudi radi ovakvog igrača ispaštaju drugi poput Kataija, Ivanića i Kange.. Trener definitivno treba da ide..
b

b abe

pre oko 1 godinu

Kao babe na terenu oba tima.

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Prazan stadion je uradio svoje emocija 0 a Zvezdi ič ne treba.
M

Maltese falcon

pre oko 1 godinu

Ovo ide u keca, zato sto je trener Zvezde jedan obican mis. Inace bi bilo 0:7
t

trulo

pre oko 1 godinu

Beda lige. Ni f od fudbala.
B

Bingocka

pre oko 1 godinu

Zvezda kao da igra protiv Javora.Partizan uzme loptu svakih 10 minuta.Kako je dobiju tako je siknu napred.Smesno mi je samo sto je Zvezda nonsalantna u napadu. Kao da je trebalo pokazati da je Zvezda kvalitetnija sto i jeste a Partizan da uvalja gol i pobedi. Jos kada vidim ove satro tuce,rasprave,k.nja mi se
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Ja bih ubacio Gobelju, pa neka ide život!

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Za sve ijednog grobljanca Gobelja je igrač.
B

Bandžos

pre oko 1 godinu

Sreća što su u pola 8 Atletiko i Majorka 😀
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre oko 1 godinu

Sva sreća pa nema publike, pošteđena je ovog sr*nja! Pešić je gori od najgoreg napadača koji je igrao kod nas od '00 na ovamo! Dioni izmislio fudbal za njega! Kakav užaš! Katai i Ivanić kreiraju nešto za njega, šta radite ljudi, kome, alo?! Nadam se da ga nećemo gledati u drugom.
B

Blaa

pre oko 1 godinu

Veceras M.Siti vs Arsenal
H

Haha

pre oko 1 godinu

Ko da gol mu umre ker

М.Ј.

pre oko 1 godinu

Туга, чемер и јад укратко прво полувреме. Каква лига шампиона какви бакрачи..
S

Siljo

pre oko 1 godinu

Mi te volimo
b

boc

pre oko 1 godinu

Sramota da ovaj Partizan stvori ovoliko šansi....i treba Milojević da ode
A

AndreaCG

pre oko 1 godinu

Dosla da napisem vidi li neko koliko ovaj Pesic nista ne zna, al vidim da svi vidimo :) Miloje ne, doduse :)
H

Haa

pre oko 1 godinu

Da Zvezda ili partizan pobede u Derbiju nece biti toliko tekstovao kao o Kk Pobegulji.
O

OdmaUPoliciju

pre oko 1 godinu

A sto ste pobegli iz top 8?
b

boc

pre oko 1 godinu

Sramota da ovaj Partizan stvori ovoliko šansi....i treba Milojević da ode
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Koje sanse? Uzme loptu svakih 10 minuta.
K

Klasika

pre oko 1 godinu

Stela na nereseno za mir u kuci tj. drzavi.
m

maestro

pre oko 1 godinu

Zvezda ne sme da pobedi...mora da izgubi
l

lakrdija

pre oko 1 godinu

Mislim da je veci problem u kvalitetu, dali bi oni gol da umeju..
M

Mogu ja u

pre oko 1 godinu

Zvezdu za 10% Pesiceve plate jer koliko on zna fudbal toliko i ja znam.
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Pesic, Rodic, Kanga out, Rakonjac, Azarov, Kangva in. Rodic ne zna da nabaci svaku mu blokiraju, da li on zna da postoji i lazni udarac da bi skinuo odbrambenog sa lopte. Pesic ne moze da pretrci Markovica, samo nesto mase rulama i zali se. Sramota od sudije sto niije sudio faul za Kataija, i neke druge sporne situacije, kada je svirao kontra faulove. Zvezda treba da ubrza u drugom poluvremenu. Samo stvara napetu atmosveru, bolje da sudi pravilno pa da se igra normalno.
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Ako dodje taj novi trener, Bahar, ja se iskreno NADAM da nece dozvoliti da umesto da dobijamo sa 4,5 razlike ove 'derbije', oni uvek završavaju nerešeno....sto znaci da je pola lige BOLJE od Zvezde, posto su oni i bolje igrali a vecina ih ove sezone i pobeđivala taj isti Partizan. Mislim dokle vise, cela drzava ZNA sta se radi, znaju i Grobari! Ja evo navijam za Partizan da prodje Real ali ovako nesto je jadno i za klub koji je ovog trenutka stvarno losiji. POZDRAV SVIMA SRBIMA GDE GOD DA STE 💪🏻
V

Vinnie Jones

pre oko 1 godinu

Domaci se brane sa 11 igraca i nadaju se kontri, a njima trebaju 3 boda....a Zvezdina taktika "samo da ne izgubimo"... Kakva muka od igre!
s

sasa zivic

pre oko 1 godinu

Ljudi sve je dogovor
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

0:0 na poluvremenu sa UCESNIKOM LIGE SAMPIONA?!Pa nije ovo toliko lose.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Ja davno nisam video špica da toliko kasni i ne čita igru od ovog Pešića. Ajde sve drugo i nekako ali čovek je stalno za pola koraka van pozicije za šut.
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Valjda ovi kupljeni botovi shvataju konačno da je Cokna zalutao u trenerske vode. Mrtvaci protiv mrtvaca ali ovi u crveno belom su malo veći. S ovim u LS pa to će biti neviđene katastrofe. Komšije bolje vam je da ne idete u evropu bar se nećete osramotiti.
1

1346

pre oko 1 godinu

Umesto da šutira iz dobrih pozicija Ivanić pogrešno dodaje dva puta tražeći Pešića u petercu.
d

deki maky

pre oko 1 godinu

Po svemu viđenom Pekar je nadmudrio Coknu u prvom poluvremenu. Ao igri i kvalitetu je suvisno reci.,sve se videlo. Ako budu igrali u Evropi ima da bude petardi na svakom mecu. Pesic roda kanga-to je svoje proslo.. Na dr.str,Pekar ce da iznenadi sa matorim Nathom u poslednjih 30min. Ali nema ko da da gol.!!!
M

Makks

pre oko 1 godinu

Pesic dobro gradi loptu i igra ledjima XAXAXAXA muci pritivnicke odbrane XAXAXA ali golove NE DAJE
M

Marinjo1

pre oko 1 godinu

Sta se servira Pesicu... Jedan normalan, ne mora dobar, ovo sta se pakuje bi i ja iskoristio.
r

rsczz

pre oko 1 godinu

Ne mogu docekati Siti-Arsenal pa brzi i atraktivniji fudbal se igra u podrucnim ligama...
M

Mutommbo

pre oko 1 godinu

Ivanić, Katai i Pešić napolje. Ubaci Kangwu, Mitrovića i Mijatovića. Zaboravih na Rodića, mogao bi Azarov. Oni se zezaju na terenu i igraju za sebe a ne za tim. E zato nam treba Barak Bahar umesto ovog Milojeviića.
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Dajte da vidimo sta je sanjao Zoc, sta je imao Panter za predjelo, u Srbiji niko i ne prati fudbal
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Po jedna dobra šansa, Zvezda više napada ali ne vredi. Ivanić da je šutnuo makar jednu od one dve što je hteo da doda Pešiću, možda bi bilo bolje. Slabo u svakom slučaju.
B

Budjevac

pre oko 1 godinu

Svi pobedjuju Partizanku mladu samo Zvezda ne moze,ili je sve sprdacina i farsa od lige ili je ovaj Zvezdin tim neverovatno limitiran.Nadam se da ce negde oko 60-og minuta da udju Azarov i Rakonjac
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 1 godinu

Loše.
D

Darko55

pre oko 1 godinu

Zasto kritikujete Šilju? Nemojte tako. Hahahaha KOLIKO LOS IGRAC, NEVEROVATNO. Sramota.
m

mosa pucko

pre oko 1 godinu

Nadam se da ga vise necemo gledati ...ucinak 0 neverovatno
P

Penzione

pre oko 1 godinu

Ne mogu da verujem da od 110 komentara 83 su na racun Pesica!? Pa zasto se ponavljate? Dovoljno je i 10 komentara, ali ne, zelite da poentirate na Pesicu, da pokazete kako ste veliki strucnjaci za razliku od Mrkele, Cokne...
2

2342342

pre oko 1 godinu

Bolje da ga izbaci i sudija crvenim,bolje ćemo igrati provereno.ovo je tragedija koliko dečko nema pojma a niti izgleda da ga interesuje
B

Blaa

pre oko 1 godinu

Ovaj Pesic jedno obicno hajule
N

Nikos1988

pre oko 1 godinu

Ima li neki klub iz Koreje ili Australije da je zainteresovan za ovog Pesica, zna li se sta, ovo je stvarno mucenje gledati ga?
s

shulz

pre oko 1 godinu

Zamisli Pesic zivi od fudbala, i igras u ovakvom timu, ne umijes ni akciju da ispratis a ne da das gol, e moj Mrkela, moj Milojeovicu. Rakonjac bi dao gol u prvom poluvremenu da je igrao, tvrdim.
B

Budjevac

pre oko 1 godinu

Brate ne da Pesic zivi od ovog posla nego u Nisu kad se poojavi sa autom od 150 soma evra svi zevaju,a decko veze nema
b

bez napadaca

pre oko 1 godinu

Rikardo i Pesic da zamene timove, Rikardo bi dao dvostruko vise golova. Pesic je zlocin koji traje i koji govori koliki znalci rade u strucnom stabu.
g

gossst

pre oko 1 godinu

Pešić igra na poziciji levo smetalo
c

crtani

pre oko 1 godinu

Šilja je Šilja kao u crtanom filmu. Tako i igra.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Milojević neće ostati trener iz više razloga, a jedan od njih je što uporno forsira balvana Pešića.
l

lp aleksandar

pre oko 1 godinu

Bar vise gobeljica niko ne forsira
N

Nikola021

pre oko 1 godinu

Pesic odvratno los! Oterati pod hitno.
m

momcilo vojvodo

pre oko 1 godinu

Ljudi, na kom stadionu ce igrati Bbrs IMT kad udje u sls, i da li Ultra boys Graficar ustupa mesto OFKI?
M

Miki1973

pre oko 1 godinu

Najverovatnije spajanje sa Loznicom i igrace u Loznici
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Hijene IMT = stadion Čuke. Stadion Grafičara ima jednu tribinu sa 2.000 sedecih mesta (planirano 3.500) i trenutno ne ispunjava uslove za Superligu (minimum 3.000 mesta), ali to nije problem. Ofka rekonstruiše prostorije, pravi novi veštak i verovatno je otvorena za sve predloge, pošto je Zemun "pobegao" na tabeli. Situacija i kombinacije se menjaju! Ni oni ne znaju šta donosi leto!
D

De jàn

pre oko 1 godinu

Pesic igrac vise za Partizan.
г

гост 1312

pre oko 1 godinu

број гледалаца сразмеран квалитету игре коју приказују
T

Trojka

pre oko 1 godinu

Ovaj Katai, Ivanic i Pesic kao tri letve
p

petkomir

pre oko 1 godinu

Nije mi jasan rezon Kataia. Prima loptu na svojoj polovini, osvrće se oko sebe, najbliži iz Partizana dva metra od njega iza. Umesto da trči napred, Katai se ukopava u mestu i čeka da ga fauliraju.
m

maestro

pre oko 1 godinu

Zvezda ne sme da pobedi...namerno igraju lose
j

joj Miloje

pre oko 1 godinu

Idi više u tri lepe... Raspadaju se grobari po svim šrafovima i mi ne možemo da ih dobije! Idi ubij se!
M

Madzija

pre oko 1 godinu

Katai magija pravi malu decu na malom prostoru.
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Auuuuu....sta vama treba da postignete gol, Pesic, Katai....
L

Lazaros

pre oko 1 godinu

Пешић ??? Под хитно неки озбиљнији шпиц !!!
N

Nik21

pre oko 1 godinu

ne mora ni da je ozbiljan, samo da je špic..
r

retro

pre oko 1 godinu

Kakav prijateljski mec hahaha e ko vam ode vise na stadion ..
Z

Zvezda 91

pre oko 1 godinu

Bruka koliko igraci nemaju pas na pola metra.
0

058

pre oko 1 godinu

Kao navijač Partizana očikavao sam makar 2:0 za zvezdu u prvom poluvremenu,al ništa ne uradiše jedva čekam da gledam LŠ nadam se da će u gornjem levom uglu TV ekrana stajati oznaka 18+.Ovaj derbi je pokazatelj kvaliteta fudbala u Srbiji.
д

дадо

pre oko 1 godinu

Плачи мала плачи
p

polako grobaru

pre oko 1 godinu

Plus 18 ces videti u drugom poluvremenu!
m

maestro

pre oko 1 godinu

Zvezda ne sme da pobedi..Katai namerno masi
1

1346

pre oko 1 godinu

Dobro je da u ligi imamo večitog konferencijaša koji gubi od Flore, ne može dva puta da pobedi prejaki Slovacko, Anortozis kući i ostale velikane evropskog fudbala.

VecaBg1971

pre oko 1 godinu

Hoce li neko sa Arene da obrise ovu mrlju na desnom delu glavne kamere, dupla slika, uzas. Imaju li oci ovi kamermani?
Ć

Ćopa

pre oko 1 godinu

Kod mene toga nema a da ti pokušaš obrisati TV.

VecaBg1971

pre oko 1 godinu

@Ćopa Druze na svakoj drugoj kameri je sve kristalno jasno i na svakom drugom kanalu. Nemoj da se pravis pametan, ne stoji ti.
k

kupi novi

pre oko 1 godinu

TV
@

@veca

pre oko 1 godinu

Veruj da mi stoji bolje da mi veruješ nego da proveravaš 😉
h

hahaha 1

pre oko 1 godinu

Crko ti televizor zemljace.......
C

Czz

pre oko 1 godinu

Mozda smaram ali miloje treba da ides iz Zvezde. Bolje i bez napadaca nego sa ovim pesicem. Daj zovite mene da igram makar cu da ginem po terenu. Ovaj decko je sramota od napadaca
0

058

pre oko 1 godinu

Ja se maloprije uplaših da ga povrediše reko sad će mesto njega uvesti napadača pa će nam dati gol.
C

Czz

pre oko 1 godinu

Vidjeste li braco ovaj trzaj glavom u prazno ? Hahahah pa dajte ljudi, evo sad i ne kapira Ivanica. Dajte da pokrenemo peticiju da vrati platu jer platu dobijas kad obavis posao. A on obavlja posao ali za protivnika pa neka mu partizani plate
G

Gost 1990

pre oko 1 godinu

Pesic se bruka !
B

Budjvaca

pre oko 1 godinu

Sve ali Rodic i Pesic😭

Звездаш

pre oko 1 godinu

Спор, спорији, Пешић...

VecaBg1971

pre oko 1 godinu

Koliko nas Kanga usporava u svakom napadu to je neverovatno, mora da napravi neki nepotreban dribling svaki put. Verujem da ce ovaj Barak oduciti od toga ili ga jednostavno izbaciti napolje jer nam covek gusi svakako sporu igru na sredini terena.
M

Merda26

pre oko 1 godinu

Sta pises druze, Kanga jedini krsten igrac u veznom redu koji se konstantno nudi i pravi visak. Mora nekada i da ugusi loptu jer nema kome da doda. Kada on izadje igra ce se svoditi na duge lopte..
8

832872

pre oko 1 godinu

koja smo mi tuga uuuu, ovakav raspali partizan kojeg su skoro svi tukli ne mozemo da natrpamo, Pesic odma veceras iz Zvezde ali ODMAAAAAA
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Al je teško gledati ovog Pešića.
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Pešić pa Dijabate kakva tragikomedija i kakave neznalice
J

Jeste

pre oko 1 godinu

Ajde nemojte da smarate vise sa fudbalom,ja ti pratim samo kosarku od kad je resila drzava da ulozi u nas. Sinoc sam okupio familiju da gledamo utakmicu i moj ker Lajos je gledao sa nama,toliko sam se radovao posle trojke Puntera da sam morao da se napijem i moj ker Lajos se napio sa mnom,jutros sam se probudio sa njim na podu malo me ispisao ali nema veze,sve za partizan i jeste da mu pedu bilo na mojoj glavi ali osetio sam se kao nas predsednik Ostoja koji lize pedu poglavaru za pare.
G

Gost x

pre oko 1 godinu

sve to mozda JESTE ali tb brt lako sig NIJE
h

hahaha 1

pre oko 1 godinu

Proveri da ti pas još nešto nije uradio....
N

Nije

pre oko 1 godinu

Kamo srece da te je Lajos posrao
J

Jeste

pre oko 1 godinu

Ajde nemojte da smarate vise sa fudbalom,ja ti pratim samo kosarku od kad je resila drzava da ulozi u nas. Sinoc sam okupio familiju da gledamo utakmicu i moj ker Lajos je gledao sa nama,toliko sam se radovao posle trojke Puntera da sam morao da se napijem i moj ker Lajos se napio sa mnom,jutros sam se probudio sa njim na podu malo me ispisao ali nema veze,sve za partizan i jeste da mu pedu bilo na mojoj glavi ali osetio sam se kao nas predsednik Ostoja koji lize pedu poglavaru za pare.
Р

Реално

pre oko 1 godinu

Мезимици се свира прекршај на сваки дашак поветарца...
B

Boli deset dugih godina

pre oko 1 godinu

a?
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

Јери ишао Иванић на реики сесије?
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Ko gura ovog Pesica?? Upravo je promašio nepromasivo
C

Czz

pre oko 1 godinu

A i da vec jednom rijesimo dilemu- nadimak silja (eng goofy) znaci smotan, trapav, sasav.. i takav je napadac jedne velike Crvene Zvezde. Sramota
S

SrboKanadjanin

pre oko 1 godinu

Neretko znaci i blentav, tupav.
Z

Zvezda 91

pre oko 1 godinu

Da bre, publika bi vam pomogla.

ValensijaKK

pre oko 1 godinu

Kažu komentatori - "Pešić za malo zakasnio na loptu". Nije zakasnio, nego je promašio, celu, kao da je nevidljiva. Ne mogu da razumem ovakve stvari, igrač, fudbaler, napadač, dvaput dnevno trenira... Ovako je promašio i protiv CSKA.
J

Jeste

pre oko 1 godinu

Ajde nemojte da smarate vise sa fudbalom,ja ti pratim samo kosarku od kad je resila drzava da ulozi u nas. Sinoc sam okupio familiju da gledamo utakmicu i moj ker Lajos je gledao sa nama,toliko sam se radovao posle trojke Puntera da sam morao da se napijem i moj ker Lajos se napio sa mnom,jutros sam se probudio sa njim na podu malo me ispisao ali nema veze,sve za partizan i jeste da mu pedu bilo na mojoj glavi ali osetio sam se kao nas predsednik Ostoja koji lize pedu poglavaru za pare.
C

Czz

pre oko 1 godinu

Silja pesic, zlocin koji traje ! Micite tu neznalicu iz tima vise. Da je ovoliko sanse dato ohiju i onom italijanu sad bi igrali u city. Sramota. Najgori napadac u zadnjih 10 godina
J

Junker

pre oko 1 godinu

Ova neznalica na mestu napadaca mora da ode iz Zvezde odmah na pocetku prelaznog roka.
G

GostGG3+

pre oko 1 godinu

Zasto 10 minuta vec ne moze se igrati uzivo na ovu utakmicu?
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Gledaj ovu bruku Pesica. 4. minut on dize ruke i buni se, dobacuje Ivanicu nesto. 15. minut on spor kao puz, omasi loptu koja mu ide kao na tacni i padne. Kakav sramotan lik.
k

kiksar

pre oko 1 godinu

Dragović 2 kiksa kardinalna.
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Pesic je malo brzi od puža.
+

+2

pre oko 1 godinu

Sve sem pobede zvezde sa 2 gola razlike je poraz
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Koje pustanje ce ovde da bude, cirkus na kvadrat

Sliks17

pre oko 1 godinu

Sta doceka nas fudbal, kako jadna slika derbija sa praznim tribinama. Kao da gledam moju drugu beogradsku
s

srrx

pre oko 1 godinu

Partizan domaćin, ali prvo sastav cigana... Mocartovski, nema šta...

Sliks17

pre oko 1 godinu

Ako je neko grobarski sajt onda je to Mozzart. Toliko guranja price o Partizanu u svim sportovima u da je to nerealno. Jos samo se karlinga nisu dohvatili u JSD ali verujem da je to tema sutrasnjeg broja.
Ž

Žeks82

pre oko 1 godinu

isto kao vas u košarci ...
B

Budak

pre oko 1 godinu

A bonusi Natko,Fejsa i Lukac!?

VecaBg1971

pre oko 1 godinu

Danas igramo bez pritiska, nema vise opravdanja za losu igru, samo punjenje dolazi u obzir!!! Opeglala ih je Mladost GAT, Čukarički 2x ako ih danas ne ošurimo onda smo stvarno indijanci, da se ostave bez Evrope, da se zakuca poslednji ekser i kraj.
G

GostRadan

pre oko 1 godinu

Kao vatreni navijac Partizana, kazem, nema sanse da pobedimo danas. Prvo Zvezda je bolja, ima boljeg trenera i sve je na njenoj strani. Sto se Partizana tice, ako ostanemo na petom mestu, mislim da je to realan domet u ovim okolnostima.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Pobedice Zvezdica, bice 0:3.
D

DIKTATOR

pre oko 1 godinu

hehehe... Šta mislite zašto se igra bez publike? hehehe...
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Da bi mogli povuci ekipu i odloziti mec jer nema publike.
Z

Znas

pre oko 1 godinu

Da ne bi Zvezda igrala kao domacin na poklonjenom stadionu i proslavila titulu pred 20 hiljada Delija.
H

Haha

pre oko 1 godinu

Studio Arene pred Derbi,znaci pred Derbi u fudbalu,znaci fudbalu oni prcaju o kosarci hahahahaha
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Pa zato sto su ih voditelji pitali strucnjace.
m

milojko33

pre oko 1 godinu

uf kakve nogice ima marinica sa arene ufufu
d

deki maky

pre oko 1 godinu

Pekar je izveo isti sastav-ali ni Cokna ne ume bolje da postavi. Mirise na remi...svi zadovoljni i ovce na broju!!!
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Ma koga jos zanima fudbal, ko jos prati taj nebitan sport
G

Gost Rider

pre oko 1 godinu

Molim za odgovor,ovde je verovatno neki bliski rodjak ili brat Rodica,koliko minuseva kad se spomene njegovo ime..Znaci Rodic vam je top,ili njegov brat lupa minuseve
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Grobaru i mrzitelju svega Zvezdinog ko sinti da pljuješ bilo koga,a posebno našeg vjernog Drvarčanina Milana Rodića ?!
s

srka

pre oko 1 godinu

Ne razumem, kakva je to formacija sa tri krilna igrača. Menig, Dijabate i Jović, nikada do sada nisu igrali zajedno. Ko će levo, ko će desno, a ko u sredinu?! Mislim da to ni Duljaj ne zna. Važno je da ima bonuse. Ko će ovde na desetku iza Rikarda? Ajde videćemo, možda je ideja da se odigra sa dva špica. Da se Dijabateu da sloboda u igri i da se u završnici pridodaje Rikardu, ali to do sad nismo gledali. Ne znam, baš sve je na strani Zvezde. Bolji trener, kvalitetniji roster, uigranija ekipa. I mnogo jači Partizan teško da bi se suprotstavio ovakvoj Zvezdi, a ovima neka je Bog u pomoći!
@

@srka

pre oko 1 godinu

Menig je "lazna devetka"...
X

Xxxx

pre oko 1 godinu

Ma Menig lagano iza Rikarda, dečko je jedini u ovoj formaciji kadar da poveže redove, jer zna sa loptom i ima osećaj za prostor, pa i prosledi koji dobar pas. Od Dijabatea ne očekujem ništa, em je sebičan, em je pročitan igrač. Jeste da igra atraktivno, mi se palimo na to, ali čim to zakaže nema drugu soluciju. Nit može da pretrči čuvara, nit ima neki šut. Uglavnom ne vidim da mi ovde možemo nešto da uradimo, ali derbi je to, svašta može da bude.
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Popovic bolji od Stevanovica, Zivkovic od Filipovica, Sanicanin od Markovica, Natko od Kolorada, Bazdar od Jovica. Da se razumemo i da ne mislite da mislim da su za nas PARTIZAN ovi igraci, ali su sigurno bolji od ovih sto nam pocinju... inace nikada gori sastav..., srecom pa ni ovi iz rupe samoprozvani galaktikosi nisu nista bolji..., ali imaju vetar u ledja sa svih strana i samopouzdanje im je posle svih ovih pobeda na maksimalnom nivou (a tri do maksimalno cetiri igraca imaju vredna pomena, ovo ostalo za Srpsku ligu kao i vecina nasih)... VOLIM PARTIZAN
B

Buši

pre oko 1 godinu

Vetar je bio u grudi, sada u drugom će biti u leđa i biće punjenje 3 komada.
e

edo555

pre oko 1 godinu

Nije ni cudo Milojevicu sto ces biti bivsi trener Zvezde,uhvatio se Rodica kao pijan plota a ne zna da ce u 15 minutu vec imati zuti karton i strepeti ostatak utakmice.Pusti Azarova covece nek pogresi ali kalis igraca za buducnost,Kangva ce se nacekati pored Kange,e moj Miloje...

Sliks17

pre oko 1 godinu

Azarov je bio povredjen i pitanje je da li se oporavio
G

GS

pre oko 1 godinu

Azarov nije povrđen, igrao je protiv TSC-a, a za Rodića je izmislio fudbal.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Ja ne gledam.
@

@sima

pre oko 1 godinu

Nikog ne zanima to sto ti ne gledas, veruj mi...
U

Uuu

pre oko 1 godinu

Znamo vi samo kosarku pratite hahaha
1

1346

pre oko 1 godinu

Gledaj. Čim je prepotenko u studiju arene verovatno vas preuzima za dva meseca.
S

Sudija Picilkas

pre oko 1 godinu

@Uuu Ali zato vi ne gledate ni rukomet, ni odbojku, a bogami ni kosarku ahahaha.
H

Hej

pre oko 1 godinu

Ajde ne smarajte vise sa ovim,mi rvati ti ne pratimo fudbal i Derbi,mi ti pratimo samo kosarku. Proslo skoro sat vremena od objave za Kk,hocemo jos neki tekst do kraja dana,malo je bilo 20 od jutros.
A

Alo decko

pre oko 1 godinu

A tebi bas krivo. Mukica, bas mi zao
l

lool

pre oko 1 godinu

Kec kao kuca!
M

Miloš Drzo Kafic

pre oko 1 godinu

Presudna utakmica za oba trenera. Duljaj ako izgubi zaista nema vise sta da trazi u Partizanu. Remi mu samo odlaze otkaz. Miloja ako iziheraši i kalkulise i ne dobije takodje sam sebi potpisuje otkaz. Pitace uciteljica u skoli decu: leti, leti, leti… prica!? Letiiiiii! Leti, leti, leti pekar/cokla!? LETIIIII!
s

srka

pre oko 1 godinu

Bez Natha, to znači da igre nema. Ovo je sastav za bunker i da se proba eventualno nešto na kontru, ili iz prekida. U ovoj postavi nema ko da izkreira neku krštenu akciju. Pantić, u startu igrač manje. Potpuno neizorofilisan. Sa njim u sastavu ne možeš ni čestito da se braniš i da probaš da napadaš. Poznajući ga, ne bih se iznenadio da se povredi već na zagrevanju. Kolorado, ne znam šta da kažem, čovek se traži i sad ovakvu utakmicu. Misterija je šta se desilo sa Traoreom, koji je jesenas bio bedem na sredini, ispred odbrane i pokrivao veliki deo terena, ne znam, nestao je.
З

Зналац PFC

pre oko 1 godinu

Написано је од стране Моцарт тима да је Звезда добила све јубиларне дербије од 100.тог ; то није тачно, Партизан је добио 140. - 1:0 голом Тејга.
a

arroyo

pre oko 1 godinu

zavisi sta gledas kao jubilej, nekom je to 50, 100, 150 itd. nekom je svaki peti, svaki deseti, svaki triesdrugi
@

@neznalac

pre oko 1 godinu

A 150. ? Ibanjez sine...
9

95

pre oko 1 godinu

Sjajna prilika za ove " kad ako ne sad" stručnjake! Da se oni pitaju igrali bi smo LŠ sa omladinskim timom i menjali trenera jednom nedeljno. Zgazi ih sveee
M

Mala voli te Serđo

pre oko 1 godinu

Večeras hoću da stavite ključ u humsku momci po mognućnosti sa što više komada u mreži.Hoću da ih pošaljete u kvalifikacije za grmčku koridu,totalna ofanziva od prvog minuta sabijte ih u 16 metara.
D

Dan911

pre oko 1 godinu

I ja bi voleo to vise od svega, da nas natrpate ko nikad pre, ali nazalost kao i uvek ima da izadjete da igrate antifudbal i da igrate na 0-0.Uprava napolje!
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

@dan911..... Mi igramo antifudbal? Pa čoveče, vama Stojke dobija žuti karton zbog zadržavanja vremena u trenutku kada zaostajete 10 bodova i pobeda vam je imperativ. Vaša jedina taktika 20 derbija unazad je seckanje igre i čekanje da se slučajno da gol. Odugovlačenje, prenemaganje, foliranje, padanje u šesnaestercu. Evo gledaj, uigrana akcija - kada vi ubacujete u 16 obavezno pada Vujačić i traži oenal. Kada protivnik ubacuje u 16, obavezno pada Rikardo i traži faul u napadu.
E

Ejj

pre oko 1 godinu

Jel rvati od preko puta prate fudbal danas ili samo lozenje na kosarku?
B

Bledoliki otpadnik

pre oko 1 godinu

Ako smo mi Rvati,onda ste vi Arbanasi.
L

Legolass

pre oko 1 godinu

Vidiš da se Sima Arauho deklarisao... 🙂
D

Daj Azarova

pre oko 1 godinu

pusti Rodica vise. Gdje Mijatovic Smesno
S

Sabago

pre oko 1 godinu

Milojevicu, odlazi !!! Pa ti ni u ovako nebitnoj utakmici nisi dao sansu nasim klincima. Ne znam kako mislis da postanu pravi igraci. Ti si alibi trener i vreme ti je davno isteklo.
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

... i pored svega... VOLIM PARTIZAN
K

Kako da ne

pre oko 1 godinu

Al samo kk
P

Panteljac

pre oko 1 godinu

Zasto pobogu onaj penzioner Rodic?Zasto?Azarov je super odigrao pritiv TSC
S

Sterin

pre oko 1 godinu

Bez Natha na Zvezdu - samoubistvo. Posle branite Duljaja.