Komentari na vest

KRAJ: Španija - Švedska 0:0, prvi meč bez golova

N

Napapijri

pre gotovo 3 godine

Sad sam gledao spaniju prvi i poslednji put na evropskom ove godine. Okej stisli su ih bilo je dobrih sansi 3 4 mozda ali ova dodavanja u krug... Cini mi se da bi ih italijani ocistili. Da ne pominjem nemce francuze belgijance.. '' francuze''
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Enrike je totalni trenerski mediokritet. Ovo ne lici ni na sta, mnogo prosecnih, ili nedovoljno stasalih igraca u Spaniji. Ja mislim da bi kod svakog normalnog bilo mesta u startnih 11 za Ramosa, Morena ispred Morate bez ikakvog razmisljanja, pa i na sredini za jednog Santija Kazorlu da se oprosti na pravi nacin,fali im takav igrac vise nego bilo sta. Nema zavrsnog pasa. A on je i sad u stanju lagano da ih podeli 10 po utakmici. Dodao bih i Iaga Aspasa, apsolutno, morao bi da ima mesta u nekih glavnih 18 igraca koji se vrte. Ali Enrike je uvek isterivao neku svoju pamet i komplekse, ne bi me cudilo da ispadnu u grupi.
N

Najdosadnija

pre gotovo 3 godine

Najdosadnija utakmica na prvenstvu do sada. A I ovaj komentator je ubi jos vise
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Kakva dominacija...kakva igra...sramotna utakmica nedostojna prvenstva Evrope.Africko prvenstvo je interesantnije od ove utakmice...Šveđani igraju od prve sekunde na 0:0 rezultat.Neverujem sta gledam...Moratu bi Raul i sada u ovim godinama isprašio da nebi bio ni blizu reprezentacije...nevidim ozbiljniji rezultat Španije na ovom prvenstvu sa ovakvom igrom.
D

Dejan11

pre gotovo 3 godine

Ne znam za vas, ali ja više ne mogu gledati utakmice koje prenosi Gojko Andrijašević. Ne prati igru, ne može da poveže i završi rečenicu, energija mrtve žabe...
M

Mrkow33

pre gotovo 3 godine

Sta radi Moreno na klupi, a da panj Morata mora da igra...
W

Wat

pre gotovo 3 godine

Samo kad bi Spanci imali nekoga u vezi ko ne usporava ovakvu igru toliko kao Koke, i nekog napadaca koji nije mentalno oboleo kao Morata i ovo bi bila prelepa igra. Samo mi nije jasno cemu ovoliki centarsutevi, mada bi se to mozda i materijalizovalo kada bi izveo ovu zalizanu kantu iz igre.
A

Ajmememe

pre gotovo 3 godine

Imaju Cazorlu, Tijaga i Morena. Prvog nisu ni zvali iako je igrao kvalifikacije i to odlicno, a druga dva sede na klupi.
G

Gost09

pre gotovo 3 godine

Marcos Ljorente na desnom beku?????
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

A Morata u napadu....
G

Gost2332

pre gotovo 3 godine

Šta je sporno sa Ljorenteom na beku? Pa igrao je u jednom delu ove sezone isto to u Atletiku