Komentari na vest

Van Bronkhorst: Očekuje nas težak posao u Beogradu, ali smo spremni

B

Bane15

pre oko 2 godine

Mi ovo prolazimo. Cetvrtak vece ce biti najlepse vece za Zvezdu i vecinski deo Srbije...mozda i lepse vece od one veceri protiv Liverpula
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ Bnm ...... još dva dana do revanša, a Ti čučiš u svojoj mišjoj rupici i moliš se da Zvezda ne pobedi u Četvrtak. Ne zna šta jadnije, a šta bednije, Tvoj komentar ili Tvoj nik koji ništa ne znači. Baš zato što si tako mali, zauvek ćeš ostati u svojoj mišjoj rupi, a pogotovo ćeš zauvek ostati MALI KOMŠIJA EVROPSKOG I SVETSKOG ŠAMPIONA U FUDBALU.
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Ljubićeš ti ježa u leđa.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 godine

Jedino za sta ste vi sposobni je da dobijete jednog zilavog "brku" sa mnogo leta.
g

gostic'

pre oko 2 godine

Podmazite pedu,pre ce biti zilavi ridji McGregor
G

Gost123

pre oko 2 godine

gostic'-druze ne projektuj svoje zelje i inhibicije ovde. Imas mec za odrasle u Roterdamu u cetvrtak...
a

abc

pre oko 2 godine

Zvezda treba da pokuša da pobedi, to bi bilo odlično, ne stvarati euforiju bez potrebe, bez utemeljenja u realnosti...Da danas imamo tim kao protiv Barselone nekad sa Ognjenovićem, Jovičićem, Živkovićem...najbolji tim posle Barija, sa najviše talenta, snage, brzine, preslišali bi ove kao od šale ali moramo biti realni i ne nabacivati ovom timu majmuna na leđa, da je bar postignut jedan gol u prvoj utakmici pa da razmišljamo o prolazu, ovako, prvo na pobedu pa ako postignemo dva gola onda može da se sanja.
B

Bg

pre oko 2 godine

Niko ne moze da mi kaze da ono vece nije bilo nesrecno. Glup nas penal na startu, 3 ponistena gola zbog ofsajda, promasen penal, precka. Jednostavno Rendzers je imao srecu na svojoj strani iako su svakako nezgodna ekipa, verujem da kuci pred punim stadionom i motivisani mozemo da prodjemo dalje, u najgorem slucaju da ostvarimo pirovu pobedu koja bi nam donela pare i bodove. Ipak verujem u prolaz!
O

Orao

pre oko 2 godine

Dozivece najtezi poraz Randzers u istoriji minimum 5 golova primaju
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

.... OČEKUJE SE TEŽAK PORAZ RENDŽERSA U BEOGRADU.
B

Bnm

pre oko 2 godine

Samo sanjaj