Komentari na vest

VANJA MILINKOVIĆ SAVIĆ – „Dajte po stotku, nabiću je u Centralni zatvor“

R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

"Poslednji turnir na kojem je bio sa bratom Sergejom u timu Srbije se završio svetskom titulom." Ne bi smo imali nista protiv da opet bude tako.
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Vanja Milinkovic-Savic je fizicki stvarno azdaja. Jos pored toga nogama igra fantasticno. Nekada me podseca na cuvenog brazilskog golmana Nelsona Didu. Koji je isto tako imao mukotrpan put , probleme sa koncentraciom. Ali kad je konacno sve to prevazisao i sazreo bio je ubadljivo najbolji golman da svetu. Kako god najvaznije je da ima veliko samopouzdanje. To je pored fizikalija u sportu presudan faktor.
P

Pomagajte braćo Srbi i sestre Srpkinje

pre preko 1 godinu

Ljudi pomagajte, jel ima negde online da se pogleda serijal sa RTS-a Na Putu Za Katar? Živim u inostranstvu a ovi nisu objavili online na youtube kanalu samo isečke, zna li neko gde to mogu da pogledam?
S

Semy

pre preko 1 godinu

Imaš putem Eon-a ako si korisnik Totala možeš, ja sam baš sinoć gledao...
К

Куре на специјали

pre preko 1 godinu

Стандардан код Лалатовића? Јесте, али тек пошто ду отерали Сивића, који га је ставио на гол У21 репрезентације. Били су први у групи, испред Италије, Вања одличан и онда ураде оно што ду урадили Муслину коју годину касније. Отерају Сивића и доведу, тада послушног војника партије, Лалатовића. Епилог...катастрофа у првом кругу ЕП-а
B

Bg

pre preko 1 godinu

Od ovih najvecih klubova manje vise svi imaju standardne golmane i mlade, mozda bi u buduce mogao do Juventusa recimo, odlican golman.
к

корисничко име

pre preko 1 godinu

Сад кад им дођу браћа Милинковић Савић и Павловић, зваће се Србентус :)
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

A sva tri golmana su nam isti,visoki,jaki,celavi i bradonje 😂
L

LuloLulo

pre preko 1 godinu

@Vinsente Del Boske I prilicno skloni sjajnim odbranama , ali i kiksevima. Mozda Dmitrovic najmanje kiksa, al nam je protiv Portugala skratio zivot svima