Vanredno stanje u Buenos Ajresu: Stigao je veliki Danijele de Rosi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.07.19. | 13:49

Nezapamćeno interesovanje na aerodromu povodom dolaska doskorašnjeg kapitena Rome

Buenos Ajres je u transu! Letom iz Rima u glavni grad Argentine stigao je legendarni fudbaler Rome Danijele de Rosi. Doskorašnjeg kapitena Vučice na aerodromu dočekao je ogroman broj navijača i predstavnika medija, pa se nakon velike muke probio kroz masu ljudi i domogao automobila koji ga je odveo u prostorije Boke Juniors.

Iskusni vezista je protekle noći napustio Rim, nakon što je proslavio svoj 36 rođendan, i otišao put aerodroma. U narednim satima će obaviti medicinske preglede, a potom potpisati ugovor sa novim klubom do leta 2020. godine.

Izabrane vesti

De Rosi je u Buenos Ajres otputovao sa suprugom, dok će njegova deca barem zasad ostati u Italiji. Prelazak čitave porodice se očekuje u narednom periodu, a upravo je to pitanje selidbe predstavljalo najveći kamen spoticanja u pregovorima između menadžera Nikolasa Burdisa i njegovog bivšeg saigrača. Na kraju je preovladala emocija koju De Rosi gaji prema Boki, ali i prijateljski odnosi sa Burdisom.

De Rosi će potpisati jednogodišnji ugovor sa Bokom, uz opciju da isti raskine već 1. marta sledeće godine kada se završi sezona.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara