Komentari na vest

VAR ipak od prvog kola Superlige? Svih osam utakmica u odvojenim terminima

V

Var

pre gotovo 3 godine

Koji var, strašan var.
s

sumadinac78

pre gotovo 3 godine

Au brate kakav ce samo cirkus sa "varom" da bude,zivo me zanima kako su se u Surdulici pripremili ....
B

Bezobrazluk

pre gotovo 3 godine

More ko ne ispoštuje pravila, oduzimati bodove. Jel se svi ovi guze da igraju Superligu? Molim lepo. Nek vam sagradi predsednik stubove za VAR kad već stadione, o kojima naveliko priča, nije još ni počeo da vam gradi. Toliko se zalažu da niko ne ispada iz SL, a ovamo nisu u stanju stubove da postave.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

O HVALA TI BOZE!ODZVONILO JE GOLOVIMA SA ATLETSKE STAZE I PENALIMA VAN 16 METARA I GOLOVIMA KROZ PLECKU I "FACIJALNIM EKSORESIJAMA"!!!
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

I nadam se laznim ofsajdima kakav je dosudjivan Milijasu i laznim kornerima kao protiv Napredka, penalima u 90+ pri negativnom rezultatu za Partizan itd. Ako cemo da pricamo onako kako je, kad vec ne umijemo da uzivamo u sportu, pa kakav je da je.
d

ddddd

pre gotovo 3 godine

Ne moze vise od 4 utakmice u isto vreme?? Sta ce biti na kraju sezone kad sve utakmice moraju da se igraju u isto vreme? Presipanje vode iz supljeg u prazno...kod nas ce VAR funkcionisati po sistemu Engleska - Danska, o penalu ni govora ali ipak daj da pokazemo na belu tacku (govorim za slucaj Partizana i C.Zvezde) iako sam Grobar tako ce biti.. zivi bili pa videli :)
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pricam to od pocetka - cije su sudije, toga je i VAR.
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

A možda i neće? Ili hoće? Ili će da prošire ligu još zw 2 kluba? Ili možda neće?
K

Kolorado

pre gotovo 3 godine

Ili pak uvesti pravilo jednog bonusa, ili ipak ukinuti? Ili ipak ostaviti, ali da mora jedan bonus da igra svih 90 minuta? I suziti ligu na 14, pa na 12 klubova. Ma ne, ostaviti na 16.... Uostalom videćemo kako nam odgovara pa ćemo menjati kad god hoćemo
1

1322

pre gotovo 3 godine

Znaci Partizan nece biti u prvih pet kad su sad uveli var.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Njima VAR nece nista da smeta. Kad im se protivnici sklanjaju, VAR na to nema uticaja.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

kazu navijači najlopovskijeg i najpriviligovanijeg kluba od strane države
E

Evo rešenja

pre gotovo 3 godine

Od sledeće sezone, Zvezdi manje penala, ali će autogolova Zvezdinih protivnika biti komna EP.
d

dejanera

pre gotovo 3 godine

@evo resenja Hoces li da se opkladis da ce Zvezda dobiti vise penala nego sto ih je imala prosecno u svakoj od poslednje 3 sezone? Samo prosle godine Zvezda je ostecena za 10-ak penala. Doduse i sudjeni su joj neki koji nisu bili ali je za vise penala ostecena!

FicaKg

pre gotovo 3 godine

Nema veze što su nam tereni oranice, var nam treba.. Fino je to, ali tereni su mnogo bitniji za kvalitetniju ligu, dzabe var i ostalo kad se po njivama igra
X

Xhee

pre gotovo 3 godine

Vidi se da si redovno gost na stadionima sirom Srbije, pa pričas o oranicama. Sjajno je kad pises komentar o necemu sto nemas pojma.
M

Ma super su šta ti je

pre gotovo 3 godine

@Xhee Jeste, ono u Kruševcu nije ni oranica. Kad padne blaga kišica, ono postaje svinjac. To je najprikladniji naziv za ono što bi trebao da bude travnati teren. U Nišu za nijansu bolja situacija. Lučani, plač majke božje.