Vašington u pregovorima sa Runijem, a u planu su i Tores i Tevez

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.05.18. | 09:40

Engleski as će karijeru najverovatnije nastaviti (završiti) u MLS-u

Kako tvrdi Vašington Post, a to je novina kojoj valja verovati (oterala je čak i predsednika Ričarda Niksona iz Bele kuće), Vejn Runi samo što nije stavio paraf na ugovor sa Di Si Junajtedom.

Legendarni engleski fudbaler je u poodmaklim pregovorima sa ekipom koja se takmiči u Mejdžor ligi sokera, to jest MLS-u u Istočnoj konferenciji. Nekadašnji engleski reprezentavtivac je u ovoj sezoni na Ostrvu u dresu Evertona očigledno shvatio da više nije nikome potreban i da je vreme da uzme i tu poslednju kintu u karijeri, za sigurniju penziju. Zato je prelazak preko bare svakako realna mogućnost, naročito kada se zna da MLS ima sve veći uticaj na globalnom nivou i da sve više ozbiljnih igrača igra u toj severnoameričkoj profesionalnoj ligi. Lova svakako nije problem. Za sada nisu poznati detalji eventulanog ugovora između Runija i tima koji delom poseduje i Erik Tohir, predsednik Intera i vlasnik dela u timu iz Milana, ali i u NBA ligašu Filadelfija Siksersima.

Izabrane vesti

Američki mediji navode da Englez nije jedina želja kluba iz američke prestonice, već da se planiraju pregovori sa još dve legende na izmaku karijera, Fernandom Toresom i Karlosom Tevezom. Iako deluje preterano, sasvim je moguće da će Vašington Di Si imati paklen i iskusan napad naredne sezone, pošto su ova dvojica od leta slobodni agenti.

Foto: Action Images


tagovi

MLSDi Si JunajtedVejn RuniErik Tohir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara