Stadion Vasko da Game (©Reuters)
Stadion Vasko da Game (©Reuters)

Vasko čeka Flamengo za vikend, ali Barbijeri s najjačim snagama u Kupu Brazila

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.03.23. | 23:10

Tim iz Rija noćas (01.30) na svom terenu domaćin trećeligašu ABC-u u 1/32 najmasovnijeg takmičenja

Kup Brazila je ove godine imao zanimljivo pravilo. U prvom kolu su gostujuće ekipe prolazile i s remijem. Od ove runde vraća se na staro – u slučaju nerešenog ishoda posle 90 minuta šutiraju se jedanaesterci.

Vasko da Gama se krajem prošle godine vratio u najbolji rang brazilskog fudbala koji počinje sredinom aprila. Moreplovci se bore za titulu u lokalnom šampionatu Karioka. U prvom meču polufinala na Marakani su poraženi od Flamenga (2:3), ali imaju revanš u ponedeljak na svom stadionu.

Izabrane vesti

Izmeću duela sa crveno-crnima dočekuje ABC u drugoj rundi Kupa Brazila. Trener Vaska Maurisio Barbijeri rekao je da neće čuvati igrače za revanš sa Flamengom, pa se očekuje da domaćin igra u najjačem sastavu. Van stroja zbog povrede su Gabrijel Dijas i Rikelme. U odnosu na meč za vikend očekuje se da se Galarza preseli na klupu, a kao izvesni starter na sredini terena trebalo bi da bude Marlon Gomes, a Rodrigo je druga opcija.

01.30: (1,30) Vasko da Gama (4,70) ABC (9,50)

Gosti, koji se takmiče u Seriji C, trećem rangu brazilskog fudbala, u Rio dolaze oslabljeni neigranjem Mateusa Anjosa, Gustava Heblonga, Danijela Vančana i Fabija Lime.

Ovi timovi su odigrali meč u Kupu Brazila pre tri godine. Vasko je pobedio narednog rivala sa 1:0. Vasko mnogo bolje igra na svom stadionu. Dobio je četiri meča u nizu u ligaškom delu šampionata Karioka.

KUP BRAZILA – 1/32 (JEDAN MEČ)

Četvrtak

CSA – Bruske u toku

23.55: (1,20) Gremio (5,80) Feroviario (12,0)

Petak

01.30: (1,30) Vasko da Gama (4,70) ABC (9,50)

***kvote su podložne promenama


tagovi

Južna AmerikaVasko da GamaABCKup Brazila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara