Prekid na Vitaliti stadionu (©Reuters)
Prekid na Vitaliti stadionu (©Reuters)

Važna i lepa vest za kladioce: Kvota 1, a ne gubitni tiketi za prekinuti meč Bornmut – Luton

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.12.23. | 12:57

Po pravilima trebalo bi da je drugačije, ali Mozzart kladionica vam ponovo izlazi u susret

Bili su to mučni minuti. Srećom, Tom Loker, štoper Lutona koji se srušio na terenu u sudaru sa Bornmutom, pregurao je srčani udar i prema poslednjim informacijama u stabilnom je stanju.

A sad, kad smo saznali ono najvažnije, da prekinemo i nedoumicu ljubitelja sportskog klađenja koji su imali utakmicu Bornmut – Luton na tiketima. I obradujemo ih jednim velikodušnim gestom Mozzart kladionice.

Izabrane vesti

Jer podsetimo: prema pravilima igre – kladioničarske, nije ona uvek prepisana – trebalo bi da priznamo rezultat svake utakmice koja je ušla u drugo poluvreme, što se ovde i desilo, i nije se nastavila u narednih 50 sati. Međutim, ovog puta vam je Mozzart kompanija izašla u susret i priznaće taj rezultat samo onima koji su igrali X, odnosno podelu plena. Tačnije, dobitnim tiketima.

Takvih nije mnogo, jer većina je tipovala na pobedu domaćina ili čak na golove, od tri pa naviše. Svima njima bi po pravilima tiketi trebalo da budu gubitni, ali Mozzart kladionica je ovog puta rešila da na svim nerealizovanim tiketima obračuna kvotu 1 što znači da nećete pasti zbog tog prekida.

Igre koje su se odnosile samo na prvo poluvreme – bilo da je u pitanju ishod ili broj golova – obrađene su postignutim rezultatom.


tagovi

sportsko klađenjeLuton TaunBornmut

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara