Vazura: Terzić vređao, pretio i pokušao fizički da se obračuna sa mnom

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.09.19. | 15:43

Crno-beli o događajima na sednici skupštine Superlige

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura saopštio je u zvaničnom obraćanju medijima da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otvoreno vređa i pretio njega i ostale čelnike kluba iz Humske, kao i da je pokušao da se fizički obračuna sa njim na skupštini zajednice Superlige.

Na skupštini je najvažnija tačka bila inicijativa Crvene zvezde o promeni broja stranaca u mečevima domaćeg šampionata.
„Zgranut sam ponašanjem predstavnika FK Crvena zvezda  Zvezdana Terzića, jer predstavlja veliki klub. Vređao me, psovao, pretio, i meni i ostalim čelnicima Partizana, govoreći sve najružnije, a na kraju je pokušao i fizički da se obračuna sa mnom. S obzirom na to da očekujem da sve negira, jer je to njegov manir, reći ću samo da je bilo 30 svedoka. Svi su bili zgranuti njegovim ponašanjem. Nisam želeo da odgovorim jer ja na skupštini zajednice Superlige ne predstavljam sebe, već FK Partizan. Nije mi padalo na pamet da ugrozim integritet kluba nekim nepromišljenim postupkom. Za sve što kažem postoji 30 svedoka, spreman sam ako je potrebno, da se suočim sa Zvezdanom Terzićem u bilo kom TV duelu“, poručio je Vazura.

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta, do verbalnog sukoba između dve strane došlo je nakon polemike oko toga kome država daje više novca. To je zapalilo vatru između predstavnika Crvene zvezde i Partizana, a jedan od čelnika "manjih" klubova im je dobacio:
"Stvarno bi bilo lepo da obelodanite koliko novca dobijate od države, pa da uporedimo. Ne igra se fudbal samo na Topčiderskom brdu".

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara