Pogled na zapadnu tribinu Partizanovog stadiona (© Star sport)
Pogled na zapadnu tribinu Partizanovog stadiona (© Star sport)

Vazura: „Uprava, napolje“ ne skandira ceo stadion, samo manja grupa

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.03.22. | 09:10

Navijači uzeli na zub Jojića, Marko Nikolić kaže da je sad fokus na prvenstvu

Iz kluba su tražili da bude vetar u leđa, u većem delu sezone jeste publika gurala crno-bele, ali kako svaki bolan poraz utiče na raspoloženje i kreira utiske, tako se deo navijača okrenuo protiv pojedinih igrača (čitaj, Miloša Jojića), neki i trenera Aleksandra Stanojevića i rukovodilaca.

Na meti publike tokom utakmice sa Fajenordom bili su čelnici Partizana, smešteni u loži na zapadnoj tribini. Prema njihovoj oceni – izolovan slučaj.

Izabrane vesti

To je jedna jako manja grupa navijača skandirala „uprava napolje“ nije ceo stadion”, smatra Miloš Vazura u izjavi za Sportski žurnal.

Generalni direktor Parnog valjka u kratkim crtama se osvrnuo na prvi susret osmine finala Lige konferencije.

Počeli smo dobro meč. Primili smo jeftino prva dva gola. Uspeli smo da povedemo. Od prvog minuta videlo se da je Fajenord ozbiljna i organizovana ekipa. Evidentna je bila razlika u kvalitetu. Čestitke momcima. Borili smo se i borićemo se i dalje. Naravno da bi bilo drugačije da je Natho mogao da ostane na terenu. Ne znamo u kakvom je stanju. Jevtović je igrao sa prehladom. Na kraju smo poklekli”, dodao je Miloš Vazura.

O ambijentu na Topčiderskom brdu govorio je, između ostalog, Dragomir Okuka. Stav nekadašnjeg selektora mlade reprezentacije i trenera zapaženog staža u Kini jeste da bi Grobari trebalo da stanu uz tim i kad mu ne ide.

Partizan je napravio sjajne rezultate u prethodnom periodu, naišao je na bolju ekipu u svakom pogledu, tehnički maksimalno potkovanu. Ne može jedan poraz od daleko bolje ekipe da pokvari sve ono što je dosad ekipa učinila. Navijači su navikli na pobede i jedan meč ne sme to da promeni. Vidim da su uzeli na zub Jojića. Ekipu bi trebalo podržati i kad je slabo. Crno-beli su zaslužili podršku i posle ovakve utakmice”, dopunio je Okuka.

Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić, autor poslednje titule, jasan je u poruci da bi posle izvesne eliminacije iz Lige konferencije pažnju trebalo posvetiti jurišu na trofej(e) u Srbiji.

“Jasno je da Fajenord ima veliki kvalitet. Partizan je, s druge strane, fenomenalan u Evropi i prvenstvu. Neka se fokusira sad na šampionat, titula je tu, samo tako da nastavi. Samo da jedna utakmica ne poremeti navijače, igrače i stručni štab”, završio je Nikolić.


tagovi

FK PartizanMiloš VazuraMarko NikolićDragomir Okuka

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara