Komentari na vest

Već imamo jednu od utakmica godine! Luda Đirona pojela i Moratin het-trik (VIDEO)

s

srka

pre 10 meseci

Boga mi rodjaci, Djirona će da osvoji Primeru, sve su prilike, niko im ništa ne može!
С

Сербона

pre 10 meseci

Синоћ сам изашао у град, пролазим поред аутобуске станице, једна плавуша ми запара по очима, бацим јој намигивање и замахнем дугом косом, не бих ли јој остао у очима пошто некамо путује. Пар корака даље неки мрки Сиријци или већ који су враг нешто гледају у мене, има их свуда, ја висок, плав са дугом косом пролазим као словенски краљ поред њих ситних и мрких као гурбети... не лези враже, пар минута касније схватим да су ме у међувремену ти мали, мрки гурбети оџепарили, а имах 500е у новчанику, плус картице, документа... дођавола све, ђаволи га више ишли по београдској станици. Играјте данас Севиља - Билбао 5+.
A

ApsolutnoJa

pre 10 meseci

Prosto ne mogu da verujem da sam ovo propustio...Djirona do titule!
Z

Zivkovic

pre 10 meseci

Ne mozes biti slucajno drugi nakon 19 kola,kako god da bude na kraju Djirona je veliki hit prvenstva.
d

don joe redington

pre 10 meseci

i da igrao sistem 1 od 5 nula golova, umalo da real tako završi , ali koliko sudije guraju ove jezuite, kad se to stopira jednog dana ode real u niži rang
V

Voždovac

pre 10 meseci

Bolje ti brate da stopiraš klađenje i kukanje po portalima.
d

don joe redington

pre 10 meseci

i kažem sebi baci somče ma tavče, ugra 1gg&2gg kvota 10, stavio sto dinđi jer đirka se pretplatola na plus sedam već nekolikl tekmi i iz zezanja singl +7 sto dinđi , eto finog bonusa ali eto , jbg očekuješ a ne odigraš dva singla iste tekme za jaču kinti, budala...
x

xnxx

pre 10 meseci

ja odigrao 5,6,7+ spojio sa tns-om iz velsa, tns odlozen uzeo 300 ojra
A

Artur2

pre 10 meseci

Da real nije imao naklonost sydija girona bi im bjezala 10bodova..i nocas su dali gol iz faula..real nikad gori,nadam se da ce u drugi dio da padnu jer od 19utakmica 10 su dobili na guz sa fudbalom koji je jad i tuga..i da ova girona ide do kraja..a kakvi su im konkurenti mogu lagano
7

777

pre 10 meseci

Bitno je da 10 bodova vec beze poznatijoj kantalonskoj ekipici.
И

И

pre 10 meseci

Ovaj tim je osvojio 48 bodova u 19 kola. Imaju samo ludu nesreću da nisu ubedljivo, ali ubedljivo prvi, jer i Real osvaja abnormalan broj bodova čak i za Real. 48 bodova na tačno polovini sezone, tim tempom bilo bi 96 bodova na kraju. Da je "normalna" sezona Reala, Djirona bi sad bežala bar 5 bodova. Čak i da ne osvoje titulu, ako ovako nastave, to je veći podvig od Lestera kome su velikani bili u raspadu i niko nije osvajao ni približno bodova koliko sad osvaja Real. Lester je osvojio tutulu sa 81-im bodom, Djirona možda neće biti šampion, ali ide preko toga sigurno.
d

datikazemja

pre 10 meseci

djirona je sitijeva filijala niko ko voli fudbal ne bi trebao za njih da navija iskreno
O

Ovaj dole

pre 10 meseci

Kako ste dosadni vise sa tim sitijem. Real podrzava drzava raznim mahinacijama barselonu katalonija tako da su drzavni projekti. A atletiko su digli frankovi generali fasisti.
d

d.o.o.

pre 10 meseci

@datikazemja evo ja volim fudbal a u skladu s tim cu radije gledati sitijeve utakmice nego utakmice raspalog junajteda celsija milana barse i slicnih "tradicionalnih velikana". fudbal se igra na terenu a ne u muzeju
n

nusknvp14

pre 10 meseci

Žalosno je što buzdovan Koke još uvek igra fudbal. Još žalosnije što je kapiten i u startnih 11. Najgori vezni igrač liga petice ikada.
P

Pitanje

pre 10 meseci

Po kom zakljucku primis 4 komada i budes sjajan kao Oblak?
G

Gostivoj

pre 10 meseci

Jel ova Djirona Sitijeva filijala ili sta? City Footbal Group ih drzi sa 47% vlasnistva, nije li neki sukob interesa ako igraju isto takmicenje zajedno, LS recimo? Steta bi bilo da dobiju neku zabranu jer igraju trenutno mozda najatrktivniji fudbal u Evropi.
M

MANOL0

pre 10 meseci

Nece moci po zakonu da igraju ligu sampiona.
E

Emiratski kalifati

pre 10 meseci

Isti vlasnik,Siti fudbal grupa. Ceo sitem ima desetak klubova sirom sveta, poznatih manje ili više. Mancester Siti, Ðirona, Nju Jork, Melburn, Troa, Lomel, Jokohama, Montevideo, Palermo, Baija, Bolivar , Mumbai i Sečuan. Verovatno imaju neku caku da zaobiđu pravila kao i Red Bul sa Lajpcigom i Salcburgom inače ne bi kidali ovako.
b

bgcz

pre 10 meseci

pa evo sad su igrala dva red bula
x

xnxx

pre 10 meseci

lajpcig je roten ball a salzburg red bull napravili raspodelu klubova
G

Gaizka

pre 10 meseci

Španska liga je ludnica ove sezone, ubedljivo najzanimljivija liga za praćenje. Sjajna utakmica.
d

dadobob

pre 10 meseci

Utakmicu je izgubio isključivo Cholo koji umjesto da pritisne čizmu da završi utakmicu do kraja jer je Girona opasno visila (opet vrhunska partija "otpatka" Tottenhama Gazzanige) on zatvara utakmicu i zadovoljan je bodom, a trebaju ganjati Real i Gironu. Težak je sad ovaj period za Gironu, ali pokazali su da se mogu nositi sa svim izazovima, a mene oduševljavaju svako kolo iznova...
R

Ramon

pre 10 meseci

Kakva utakmica, kakva Djirona! Svi uz Djironu do kraja!
G

Gost Rajder

pre 10 meseci

Hasta la vitoria siempre comandante 🫡
N

Nemanja021

pre 10 meseci

Girona je jako dobar tim, igraju timski i imaju vrhunskog trenera koji je to omogućio. Pri tom su od svih ekipa u Evropi najviše iskoristili rat u Ukrajini i uzeli dva vrhunska igrača (Cigankov i Dovbik). Na to doveli Blinda, Garsiju, Gazanjigu, Gutijereza, Kouta i Ereru, njihov tim je i na papiru za prvih 10 sigurno, možda i za borbu za Evropu, dok je Lester bio za glatko ispadanje iz lige, to je razlika.
V

Vazda

pre 10 meseci

Ako je za ispadanje tim sa Marezom, Kanteom, Vardijem, Smajhelom, Cilvelom, Kramaricem... i ostalima koji su te sezone igrali nadrealno onda ne znam stvarno, nista nisu slabiji od Gironinog tima sad
Y

Ynwa

pre 10 meseci

E moj simeone ti i tvoje zatvaranje utakmice i na kraju izgubiš . Ovakav fudbal Atletika je dovoljan samo za drugo treće mjesto u La Ligi.
m

moni

pre 10 meseci

bravo za Đironu...da pobedi prljavi atletiko...koliko omražen tim...a za Đironu kapa dole...igraju momci svaka čast...
u

uvek bio

pre 10 meseci

Pa Atletiko je jedan od najgotivnijih klubova...sta ti pricas decko.
h

halo

pre 10 meseci

@uvek bio Pre Simeonea, pa i tokom njegovih prvih godina u klubu, možda, ali sad već samo ludak može taj njegov terorizam zvati gotivnim.
0

024ka

pre 10 meseci

Vreme je da ovaj ćolo ili kako mu tepaju ode iz atletika.Anti fudbal igra godinama.Vreme je da trener postane moćni Hose LuisTorente.
P

PedjaPFCCCC

pre 10 meseci

Nista nije slucajnost u ovoj Ekipi. Podseca me jako na Hofenheim kada su bili ispr