Komentari na vest

Već viđeno u Humskoj – četvrti put

P

Pedja108

pre preko 2 godine

Partizan je jedino bio bolji u broju faulova tj napravili su vise faulova sto i pokazuje njihov stil igre, krljanje da protivnik ne bi dao gol. Zvezda je imala mislim 5 ili 6 suteva u gol, Partizan jedan i to je ujedno bio njihov hol, Zvezda imala vise suteva pored gola, Zvezda imala precku, pa Dioni 1 na 1., Zvezda imala veci posed lopte. I posle izjednacenja Zvezda isla da da drugi gol, dok Partizan nastavio da se brani. Lako je Partizanu da daje po 4 gola ostalima, jer su to zatvorili i kad ne mogu da daju gol, onda golmani sami sebi ubacuju loptu ili se igraci sklanjaju da ne smetaju za sut.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Zavrsnica nam je loša, igramo, stvaramo šanse, ali malo golova dajemo. Očigledno je da Ricardo ne moze sam. Treba nam jos jedan kvalitetan špic igrač, koji bi ga odmenio kad ne ide. Ili kad se juri rezultat, da igraju u paru.
M

Malo realnosti...

pre preko 2 godine

Podsetio bih autora teksta ociglednog navijaca Partizana da je Zvezda pre pogotka Partizana imala zicer Dionija i precku Kataija uostalom i broj suteva u okvir gola i ukupan broj suteva su ma strani Zvezde. Ne znam dokle vise sa tim spinovanjem da je Partizan bio bolji...Mislim nije problem lagati samog sebe al je smesno kad to pricas javno, ispadas neozbiljan.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Bili ste duplo slabiji
n

nincha

pre preko 2 godine

Ovo "Vec vidjeno" sigurno misle na ponovno ponistavanje cistog gola za Partizan.

Cz

pre preko 2 godine

Var majstore, var !!!! Ne znam sta ocete vise ? Da udjete vi da sudite ?
R

Rodaljević

pre preko 2 godine

Ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali. Partizan je trebalo da već posle 20 minuta gubi 0-2. Zvezda je imala dve mrtve šanse pred golom koje nije iskoristila, a Partizan je iz prve vrljoke upućene ka golu dao gol. Drugo poluvreme u redu, imali su neke šanse i jedni i drugi, ali pričati o tome da je Partizan imao neku igru bogzna kakvu te da je trebalo da dobije je nonsens.
D

Daki...

pre preko 2 godine

vidim danas kako se velicaju zvezdini kajzeri,magikosi,militanti...a Partizanova igra se nipodastava, nema veze sto je Partizan razvalio od gola do kraja utakmice, cak i do gola zvezda je imala dve sanse,prekid precku i sansu dionija,nista iz akcije...Partizanova igra ima i glavu i rep,svaka sansa izgradjena iz akcija...moze da prica ko sta hoce Partizan daje golove i igra fudbal koji je milina gledati... Samo neka Partizan tako nastavi i neka zvezda nastavi i ja sam siguran u titulu Partizana
U

U paklu je ekipa

pre preko 2 godine

Realno mnogo bolji derbi nego 10ak prethodnih (racunajuci kup). I nepisano fudbalsko pravilo da si kaznjen kada masis svoje sanse. Mi umesto da vodimo 2:0 posle pola sata igre, mi gubimo 1:0. Partizan umesto da ode na 2:0, bude 1:1. Obe ekipe mase svoje sanse, koje ne bi smele da se promasuju - dakle vidi se “klasa” napadaca. Stankovic je postavio odlicnu taktiku, ali nije on kriv sto Dioni ne zna da ga uvali sa 6 metera. Lepo je isao na dubinu jer Vujacic i Sanicanin ne znaju da brane prostor. Stanojevic kao i uvek - sve na bes, na agresivnost, napaljenost. Tri zadnja vezna, ukupno sedam defanzivnih igraca, ali to zna da radi, takva mu je cela karijera. Na brzu tranziciju, kontru, polu kontru, sut iz daljine i tako osvaja bodove, dobija derbije. Ono sto ostavlja los utisak je ponasanje igraca Partizana, dobacivanje i svadjanje sa sudijama, dosta prostackih gestikulacija, naravno sve bez kartona. Na kraju karton dobija neki potpuno ne bitni lik na klupi, cisto da bude, eto neko je kaznjen. To u evropi ne pali, vec se dobijaju kartoni za takvo ponasanje. Urosevic - taj ce jednom prilikom dobiti ozbiljne batine, da li na terenu, da li na ulici, ali takav bezobrazluk nisam skoro video.
S

Statistika

pre preko 2 godine

Ko daje partizan izgubijo!! Pre dte pisali velika zvezda ostala na plus 4 itkd. Sampion nepostsjes u derbiju negu u prvenstvu, Hvala dovdjenja
T

Tiću

pre preko 2 godine

Nisam pristalica nekih velikih teorija zavere ali ona reakcija Stanojevića kad smo dali gol je neverovatna mora neko da ga pita to.Bukvalno kao da čeka X2 da vrati sve dugove i kamate što ima.Plus opet Jojić pored zvezdinog igrača koji daje gol.Ne znam stvano čudno mi je sve još naš igrač ga grli kod tog gola on ga odguruje u afektu.Baš baš čudno
B

Bolek

pre preko 2 godine

Nema nikakve zavere. Odbrana se raspala kod gola jer je Vujačić posle onog sudara sa protivničkim napadačem ostavio istog i nastavio da juri loptu. Saničanin je ostavio Kataia i preuzeo napadača, a Jojić je umesto da priđe i zatvori ostao da stoji i gleda kako Katai bleji usamljen na petercu i čeka centaršut. Popović ostao na liniji, još je mlad da u sekundi skapira opasnost. Od onoliko centaršuteva koji su pali pred gol, jedan je morao da napravi takvu zbrku.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Covek misli na reakciju kod naseg gola.U prvom poluvremenu ispred istoka bio je duel u skoku izmedju Jojica i Kataia u kome je Jojic nadskocio Kataia i to je ja mislim jedini duel koji je dobio Jojic na celoj utakmici.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Čovek priča o Stanojevoj reakciji posle gola Natha, koja je sramna. Pogledajte radost Stankovića posle izjednačujućeg gola, kao da je osvojio LŠ, a Šamroju krivo što ga Natho uvalja. Ovakva reakcija trenera posle gola u derbiju i to vodećeg gola je nestvarna i neviđena i on to mora javno da objasni ili neka kupi prnje.
r

radonjica

pre preko 2 godine

@Nenad Kakva je reakcija bila? Bio sam na tekmi ali nisam obratio paznju na reakciju Stanoja? Nije se radovao golu ili?
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Ne slazem se za Markovica, vrlo je dobro igrao, trudio se, trcao dosta, protrcavao u prostor, ali jedini krivac je Rikardo, morao je da doda loptu... U derbiju imas dve - tri sanse i to je to, uvek je tako, ali sta je tu je... Generalno je Partizan bio bolji, a Natho odigrao vrhunski! Jovic me razocarao, uplasen, nesiguran, prosto jos je zelen za ove utakmice... Erakovic me pozitivno iznenadio kod mandova, i onaj Lazetic, brz je, ima hrabrost, doduse prvi put sam ga gledao sinoc, ali oni su mi bili najbolji, ostali lose i skroz neubedljivo.
M

Mikac678

pre preko 2 godine

Ako tako gledamo i Terzić je trebalo da doda loptu umesto što je onako nerezonski šutirao. Sve ih izlomio i bzv šutnuo, posle toga je odmah pao gol - igrači nikako da nauče da nije poenta samo šutirati pa nema veze
C

Cole Manojle

pre preko 2 godine

A Stanojeviceva reakcija kod Bibrasovog gola? Video li je to neko? Sto to niko ne komentarise?
a

argh

pre preko 2 godine

Ako si Grobar i gledaš utakmice Partizana, on oduvek tako reaguje kod golova. Zato ga niko i ne voli, jer glumi neko ludilo, nešto u fazonu, to je tako normalno da smp dali gol, treba da damo 5 Zvezdi. Takve su mu i izjave, priča o nekoj dominaciji, a gol ste dali iz prvog šuta, Zvezda vas ubila do tada. Posle toga jeste neki period bili bolji, ali daleko od bilo kakve dominacije.
U

Umalidzep

pre preko 2 godine

Dragovic priveden posle utakmice Nasli mu u dzepovima kljuceve od kola, novcanik,telefon i RIKARDA
V

Varela

pre preko 2 godine

Čovek igrao u Leverkuzenu toliko godina najbolje da neće sačuvati bilo koga iz naše lige.Nema šta dobar štoper još je ovde glavni i pun samopouzdanja.
M

Milojevic 49

pre preko 2 godine

Potrebno je naglasiti,da uz sve te navodne šanse Partizaia bio je jedan šut u okvir gola,tako da,ne pricamo o makedoncima pricamo o hrvatima..prema tome ...kaoko da kažem..
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Postali smo zvezdina filjala,oni nam diktiraju sastav i dobro je sto Natha niko nije obavestio da ne sme da sutira sa pola terena jer bi izgubili.
P

Pfc

pre preko 2 godine

Otprilike tako,Oni bukvalno nemaju ništa sem uvežbanog prekida.Nama opet pad koncetracije kod primljenog gola(Saničanin nepravi ofsajd,golman na liniji,loše izbacivanje lopte Vujačića,na oba centrašuta nema bliskog bloka i naravno Jojić koji sve to vreme pliva u prostoru(mislim ledjno ne zna on kraul)!!!!Neverovatan je
Z

Zaratustra

pre preko 2 godine

Za sinocni remi kao i onaj od pre godinu dana kriv je iskljucivo trener u pokusaju Ser Aleks Stanojevic koji gotovo uvek vrsi iste izmene. Da ima dostojanstva jos posle finala kupa bi dao otkaz. Neverovatno je da 3 derbija ne mozes da pobedis.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Da je Rikardo ostavio onu loptu mučenom Uroševiću, ovaj bi šutirao pravo u Borjana ili eventualno pogodio semafor na jugu. Da je tu bio Menig, pa da i zamerimo što nije dodao, ovako nema frke, biće bolje. Na kraju je primljen gol jer je odbrana jednom morala da kiksne kada dopuste milion centaršuteva sa boka. To stavlja štopere pod ogroman pritisak, drugim rečima potrebni su bekovi koji umeju da oteraju protivnika iz zone centaršuta a ne samo da trče i krljaju.
d

dottore

pre preko 2 godine

Kako si ti lepo opisao vas partizanovce. Da je, da nije, kada bi, onda bi, kako nije, kako je i tako dalje i tako dalje. Vi živite u tim terminima, ali vas nema u realnom svetu da sagledate šta ste i gde ste. Da sad ti ne bi komentarisao o Terziću, AVu, sve mi to znamo i toga smo svesni, ali volimo Zvezdu i znamo da ćemo im videti leđa. Vratimo se vama, vi ste izgubili to finale 1966/67, i tad ste izgubili šansu da postanete dokazan klub i od tad vi bauljate, živite u nekom paralelnom univerzumu, sa svojim tabelama i bodovima, a nikako da shvatite tko ste i šta ste i da se u skladu sa tim ponašate. Sve je to kod vas ubrzala i degradacija društva, moralno propadanje i sad ste tu gde ste. Imate svog gurua koji projektuje svoju bolest na vas i bojim se ako se ne trgnete da će za vas biti kasno. Mi smo zamalo krenuli istim putem ali nas čupaju neki trofeji koje vi nemate pa se moramo kontrolisati radi toga. Ja se iskreno nadam da će te se vi dozvati sebi i da ponovo bude ovo pravo sportsko rivalstvo, a ne ovo što ste većinski vi od toga napravili, iako ima malo i do nas.
f

frizer82

pre preko 2 godine

Partizan duplo bolja ekipa
d

dottore

pre preko 2 godine

Aha, ali vam statistika derbija ne ide na ruku.
b

bojank993

pre preko 2 godine

Pa i Partizan je dao gol u trenutku kad je delovalo kao da igra protiv Bajerna. U čemu je poenta?
7

777

pre preko 2 godine

Haha pa ovaj tekst sta bi bilo kad bi bilo... Pa Zvezda da je iskorstila svoje sanse bilo bi 0:2 u 30 minutu Natko iz ocaja sutnuo u 35. minutu i Partizan iz prvog suta iz ocaja dosao nezaaluzeno do prednosti. Sta bi bilo kad bi bilo jbg... Zvezda ce uzeti titulu sada, zivi bili videli.
i

istina

pre preko 2 godine

Partizan ne moze Zvezdu da pobedi dve godine sto ne pomenete malo to ?.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Mozda zato sto na navlaku date gol? Ej bre, 4 vezana derbija u Humskoj je zavrseno 1:1, i na svim tim derbijima ste vi izjednacili i odneli bod. Sta kazes na to?
K

Koma

pre preko 2 godine

Meni to govori da se Partizan plaši pobede.
d

dottore

pre preko 2 godine

Kakva navlaka, o čemu ti pričaš ? Gol regularan, Zvezda bila bolja, statistika na našoj strani. Igrali ste kod kuće, i niste pobedili, i zamisli šta, sledeći se igra kod nas i biće baj baj.
s

sat napisa covece

pre preko 2 godine

Partizan u svim derbijima (osim u poslednjem) bio bolji i blizi da da drugi gol... Promasivao sanse... Koje sanse? Ovo je jedini derbi u kome je partizan vodio 1-0 i probao da igra i da drugi gol. Promasio neku sansu. U prethodnim derbijima ukljucujuci i kup, partizan je uvek nakon gola niizcega opstruisao igru, krao vreme, valjao se i nije imao ni akciju na zvezdinoj polovini. O kojim sansama govoris. Ajde bar pogledaj highlightse pa se uveri
7

777

pre preko 2 godine

I ovaj derbi je meni Partizan bio slab, pa Zvezda je sa klincima morala da zavrsi mec zbog povreda pazi povredi se Pavkov, Ben pa jos i Zivkovic na zagrevanju... Rezultat je mogao na njihovu stranu da ode ali mogao je i na Zvezdinu da je Dioni dao zicer i 5. minutu, da je Ivanic bolje sutnuo, Kataieva precka, pa opet Katai zamalo pored gola, pa gol Katai ispadne kao da Zvezda nije postojala a imala 3 mrtve sanse i dala gol...
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

@777 A to sto je Partizan igrao bez Sume i Pantica to nema veze? Pa nije samo tvoja Zvezda bila desetkovana. Sine, da je samo Suma bio fit, tvoj Borjan bi kao od sale popio 3 gola.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Pemtarksil, greškom sam ti dao plus. Izvini, brt. Hehehe
7

777

pre preko 2 godine

@pentraksil hahaha nije vam igrao Pantic hahaha pa njega da ne kazem kakvom motkom terate svaki put. Sine problem Zvezde je bio taj sto su svi povredjeni bili napadaci Dioni koji nema snage je igrao ceo mec a drugog napadaca nismo imali a za nasu formaciju nam je trebalo 2 napadaca pa je Katai izigravao nekog drugog spica gde smo izgubili na krilu. Ne znam ni sta ti objaanjavam nama je Lazetic CETVRTO resenje u napadu a juce je mali igrao jel ti razumes to? Pavkov, Dioni, Zivkovic, pa mali Lazetic a ni juce ne bi igrao da smo Bena imali pa je tako Lazetic kao iznudjeno peto resenje dobio sansu. Ni sam nisi avestan kolikl je Zvezda bila oslabljena. Al dobro vama Pantic cirkuzant nije igrao bili ste desetkovani haha.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Pre utakmice sam komentarisao startnu postavu i izneo stav da Menig i Terzić treba da počnu pre Markeca i Jovića i pokazalo se da smo prvo poluvreme igrali bez krila (Marković nešto bolji u drugom delu, do izmene). Takođe Suma je morao da bude na klupi i menja Natha (jednom da uđe kada imamo rezultat, a ne samo kada treba vaditi kestenje iz vatre), a Šćekić Jojića. Mada iskreno posle prvih pola sata, kako smo izgledali, rekao sam da bi bod bio kao kuća, a posle svega ostaje veliki žal zbog propuštene šanse.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Tebi je Mening licio sinoc na igraca za nivo Partizana,ma daj.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Činjenica je da je Menig bio loš, ali isti je bio i Jović, a duplo je više vremena proveo na terenu. I dalje tvrdim da je trebalo biti obrnuto i da je Menig morao od starta.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Pa kad je jojic uvek tu da kiksom anulira prednost, svaki derbi..
X

XD

pre preko 2 godine

A ne pišeš da je Zvezda mogla do 25 min da zatvori utakmicu?
D

Dhhdhd

pre preko 2 godine

Vi ste uvek nesto mogli... mogli ste da primite 5 komada da vam nije bilo Elvisa i da je Partizan zasluzeno poveo 2-0
9

951357

pre preko 2 godine

@dhdhdhd - vi niste imali 5 šuteva na utakmici, a kamo li 5 šansi.
o

oho ho oho ho

pre preko 2 godine

@Dhhdhd alo bre, kako da date 5 komada kad ste samo 1 sutnuli sa 25 m i hocete pobjedu
o

oho ho

pre preko 2 godine

@Dhhdhd, da vam nije bilo prislija i onog jovanovica okorelog u var sobi zvezda bi pobedila... cista 2 penala, crveni jedno 10 prekrsaja,...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Cuj ovog brojcanika ala lupa kao po obicaju,Rikardo je sam dva gola mogao da vam da,Terzic je od onih vasih polu igraca napravio sarlatane i steta sto je lopta milimetrima od gola prosla kao kod Rikardovog suta pored gola,inace onom Urosevicu ni ja ne bih dodao na njegovom mestu,kukate kako nije igrao Ben i Pavkov a nama nisu Suma i Pantic,Urosevic je zasluzio crveni karton a koliko ste zutih kartona zasluzili vi sto je Rikardov kontakt sa Dragovicem svaki drugi put bio blago receno diskutabilan,sto se Lazara Markovica rusili sa ledja svaki put kad vas pretrci a samo u drugom poluvremenu niste od njega dok nije izasao znali gde udarate?Ali uvek on ima neke svoje bajke i izgovore da izmislja!Gol Rikarda je smesno svirati faul ako vec nije sviran ni djon za Vujacica kod vaseg izjednacujuceg gola ali sve u svemu na nasu zalost a vasu radost kao da ste titulu osvojili je gotovo SAMO nereseno.A cisto da znas veliki strucnjak kada igrac sutne na gol a lopta prodje pored same stative to je dobra gol sansa ili kada prodje iznad same precke.To bi ti trebao najbolje da znas jer si cvilio posle neresenog sa Vojvodinom kako je da li Pavkov ili ko vec sa pola metra nabio preko gola ili pored gola i da ste mogli uz to i dodavanje njihovom golmanu da im date pet golova.Samo dokaz kako ti uvek imas neke glupe izgovore i kako sve obrces kako ti odgovara kao sa ocajnom Bragom u Ligi Sampiona i finalistom Lige Evrope koja je onog trenutka kada je izvucena postala gigant i kako su vama falili igraci protiv Brage a njima najbolji igrac nije dosao,nije im igrao onaj tek oporavljeni od povrede a odavno im cetiri igraca fale.Mnogo lazes i manipulises...A tek o tvojim izjavama kako se svi sklanjaju Partizanu a vama niko ne,o nizovima koji mi imamo od kada je Stanojevic dosao a vi imate sigurno pet ili vise godina i penale za Natha i one kakve vama sviraju van 16m i za klecanje,ostre poglede,proklizavanje i slicno,o tome tek ne treba da pricamo prvo zbog cega ih sviraju a pogotovo ne o broju penala sa kojima ste rekorderi.Zdjelar kasapin,Urosevic kasapin a poslednjih par utakmica Suma bez oka i sa rupturom misica,Sadiku slomljeno rebro,povredjujete nam na samom startu najbolje igrace i onda se ti javis ovde da pametujes i naravno ti sve znas!Kupi obraz negde,plati Zvezdinim budzetom,neka stave na dug,iovako vam ga nikad nece uracunati!
9

951357

pre preko 2 godine

@Vini - Mnogo si mi simpatičan kad uzmeš da se jediš ovako. Čovek je lupio glupost i preterao, ja sam namerno karikirao i preterao na drugu stranu. Ali ovaj sastav koji si napisao ima mnogo falinki, i tačno se vidi uticaj profesora Žeksa na tvoj rast i razvoj. Opet mi je fascinantno kako možeš o odbojci normalno i civilizovano, ali kad kreneš o fudbalu, totalno obrnuto. Kao doktor Džekil i mister Hajd. Ali, ajde da krenemo. Mnogo su mi interesantne te "mogao je da vam da" - a što nije? Pa zato što je šutnuo 3m od gola. Kako Rikardo tako i Terzić. Ali bitno da si ti oduševljen time što mu je lopta nekako prošla između dvojice a on uskočio između njih. Tako se isto oduševljavate Suminim slanjem po burek Megvajera, a izgubili ste. Isto kao što sad tim potezom koji se dešava vrlo često na utakmicama oduševljavate. A da su milimetri, i nisu, više su metri u pitanju, u oba slučaja. A to ko je falio, pa ima razlike. Nama su Ben i Pavkov trenutno igrači iz prvih 11, a vama Suma nije odigrao jednu celu utakmicu kad se skupi sve od početka, a Pantić odigrao dve i nema ga od tada, a i ono, kao da je Pantić ne znam ni ja šta. Svakako nije bitno ko je falio, nisam ni čuo da su ljudi kukali puno na to. Urošević je zaslužio crveni, a mi smo sve kartone koje smo zaslužilli i dobili. Sa druge strane, koliko puta nije dosuđen faul na centru za nas a vi šibnuli kontru nakon toga? Kad bi se za jaču igru davali kartoni, onda vama pola ekipe ne bi završilo utakmicu. Gol Rikarda je školski primer faula u napadu, gde Urošević prvo ima badiček a onda i udarac u nogu Rodića koji pokušava da izbaci loptu. Samo Grobari tu ne vide ništa sporno. Isto tako, Vujačić i Lazetić, jedan drugog povlače, tako da je tu opcija da se samo pusti igra, kao što je i pušteno. Opet, samo Grobari mogu tu da vide nešto sporno. Da ne pričam koliko je tu kontakt blaži nego onaj Uroševića na Rodiću. Pa naravno da smo slavili kad smo jurili zaostatak i stigli ga. Sem toga, bilo je veoma bitno da ne izgubimo kako se ne biste još više odvojili, tako da, da, zadovoljni smo bodom. Jeste, dobra je šansa kad lopta prođe pored same stative. Samo što vi niste imali takav šut. A to za Pavkova i Vojvodinu, ne vidim kako je relevantno. Čovek je promašio nepromašivo, naravno da ćemo da kukamo. Opet, vi niste imali takvu šansu, tako da ne znam zašto to navodiš. Da, da, Braga je neki anonimus. Sviđalo se tebi ili ne, oni su jedna od najboljih ekipa Portugala i redovni učesnik LE barem. Za razliku od vaše nikad jače Santa Klare koja igra bez pola tima protiv vas i još proda igrača između utakmica. Na stranu to što će teško opstati u ligi, ali to je već standard da vaši protivnici završavaju oko crte za ispadanje, nekad iznad, nekad ispod. Nema šta da lažem i manipulišem, sve što kažem na kraju bude tako. Ako ti ne vidiš da vam se sklanjaju, ako ti ne vidiš da sudije sviraju faulove i ofsajde čim vam neko pređe centar, ako ti ne vidiš da protivnički igrači dođu na 30m od vašeg gola i vrate loptu nazad, ako ti ne vidiš da svi nekako "greše" protiv vas, ako ti ne vidiš da ostave pola tima na klupu protiv vas, ako ti ne vidiš da svi koji inače bunkerišu protiv Zvezde odjednom reše da pomere odbranu na 30m od gola i da se nadigravaju sa vama iako to vama savršeno odgovara i to oni sami kažu, onda ne znači da se to ne događa. Već samo ne vidiš ili nećeš da priznaš. Kad budemo primetili to isto na Zvezdinim utakmicama, ja ću prvi da kažem da nešto nije u redu sa njima. Ali ne vidim to, već vidim protivnike koji se trude protiv Zvezde, koji šutiraju na Zvezdin gol, koji daju Zvezdi golove. A vama niti šutiraju niti daju golove, a nemaju ni želju centar da pređu. Natho jeste bio Penaltho prošle sezone, a i dalje se dobro sećam 9/13 penala vam je bilo izmišljeno. A taj van 16 je bio pre 3 godine, ja se i ne sećam šta je vama tada svirano. Ali sama činjenica da ponavljate kao papagaji nešto od pre 3 godine govori da od tada ničega nije ni bilo. A to za mrke poglede i ostalo, pogledaj vaše utakmice protiv Zlatibora prošle sezone recimo. A možeš i protiv Napretka kada je umesto faula u napadu dosuđen nepostojeći penal za vas, kome je prethodio nepostojeći korner nakon nepostojećeg faula. Mi smo možda rekorderi, ali ste vi iza. Imali smo 3 penala godišnje više od vas i to kada smo mi igrali napdački a vi se bunkerisali više nego sada. Samo je razlika što su naši bili, a vaši u 70% slučajeva izmišljeni. Zdjelar, Urošević, Miljković, Šćekić, jesu kasapi, kao što su bili i Vitas i Pavlović. Sadik na svakoj utakmici zasluživao po 3 kartona. A da je ovome bilo izvađeno oko ne bi se bavio fudbalom uopšte, kao i da je Sadiku slomljeno rebro, tek tada bi izašao sa utakmice, jer ne bi mogao da hoda, život bi mu bio u opasnosti. Bitno da je naon 3 dana otkriveno slomljeno rebro. Ali vi ni ne znate o čemu pričate, samo da preterate. Nema šta ja da pametujem, ja vidim i kažem to što vidim. Kao što rekoh, sve što sam rekao, tako je i bilo na kraju. A samo nemojte vi o obrazu, dugovima, licencama, najveće "poštenjačine" i licemeri na svetu.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Pa ti ni sam ne verujes u to sto si napisao a ako verujes to je tek neka druga dimenzija a pominjuci rast i razvoj ocigledno da je na tvoj mnogo uticao Vujosevic Dusko,da ne idem ko sve ali definitivno da je imao uticaj kad ti tolike frustracije usadise.A pominjes Pantica kojeg verovatno ti gledas za razliku od mene koji se ni najmanje ne slaze sa njegovim,vidi cuda,u tvom stilu okretanja ploce kako mu odgovara.UVEK NEKI IZGOVORI zasto nesto jeste ili nije.
9

951357

pre preko 2 godine

@Vini - grešiš puno. Duško nikako nije uticao na mene, jer ono, kad cela država radi za jedan klub, nema mesta frustraciji, prihvatiš to kao činjenicu. A ako misliš na njegovo štipanje sudija i držanje vrata sudijske svlačionice dok se sudijama objašnjava kako treba da se sudi, nemoj da brineš, nije me to pogodilo. Interesantno je da kažeš da se ne slažeš sa Žeksom, a koristiš njegovu retoriku. Ja sam ga pogledao jednom u životu, čisto da vidim o čemu se radi jer ga mnogi spominju, i to mi je više nego dovoljno da vidim koliko je sati i ko može da se prima na njegove baljezgarije.
G

GrobarNS

pre preko 2 godine

Vujadine strasan si novinara, na zalost malo je tvojih kolega koji mogu da stanu u istu ravan sa tobom. Vecinom su copy-paste novinari, a ako i iznesu svoj stav to je obicno "da nikog ne uvrede" ili pisu ono sto je "naruceno" Samo nastavi tako dobri moj i pomalo posteni Vujadine.
G

Gost43

pre preko 2 godine

Partizan ce sve naplatiti na ,,RAJKO".

ANALIZA

pre preko 2 godine

Hahaha hahaha, vi niste kadri da pobedite ni kad Mister posalje decu na terenu
V

V1ad

pre preko 2 godine

Vec vidjen tekst o "dominaciji" Partizana. Gol ni iz cega posle prvog šuta na utakmici, posle dve tri polusanse i to je sve. Napadači bezopasni.
9

951357

pre preko 2 godine

Koja bre dominacija i sanse, imali 2 suta na po 3m od gola - Terzic i Rikardo. Jedina prava sansa nakon gola im je bio onaj drugi Nathov sut. I Zvezda je imala udarce glavom Kataija i Sanoga koji su bili blizi, sut Dionija, plus precku. Suteve iz daljine ne brojim, ni nasi ni njihovi nisu bili ni blizu golu. A gol dali sutem iz ocaja jer nije imao kome da doda loptu, sto im je bio prvi sut na utakmici i jedini sut u okvir gola na utakmici. Samo Borjanu da zahvale za to. Istrcavali kontre bez rezultata, i to je to. I te kontre u drugom poluvremenu su posledica toga sto je Zvezda morala da juri rezultat jer su dali taj gol bez igre i toga sto je sudija propustio da dosudi par faulova. Zvezda jeste delovala bezidejno u drugom poluvremenu, i ja sam mislio da ce pre Partizan da da drugi nego da mi izjednacimo, ali daj smanjite vise tu mitomaniju, nije ni Partizan nista bolje odigrao od Zvezde. Rezultat je potpuno realan, jer je Partizan nezasluzeno poveo a Zvezda nezasluzeno izjednacila.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Što je babi milo. Da Bog da uvek davali takve golove "iz očaja". Ili si mislio na tvoj očaj?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

951357-Gol,posle gola Natkov šut tik iznad prečke,potom Urošević u 43 minutu izašao sam pred gol Zvezde to je opasna situacija sigurno ti nije bilo svejedno,on je umesto da šutira odlučio se za povratnu,pogadja Dragovića lopta odlazi u korner mogla je i u gol da ode.Poništen gol,sigurno ti nije bilo svejedno dok sudija nije svirao faul,potom Rikardo iz okreta tik pored gola,nije on video Uroševića glava mu je bila spuštena,inače bi mu dodao,šut Terzića koji nije bio blizu gola al sisgurno ti isto nije bilo svejedno kad si video da je prošao izmedju dva igrača i šutirao,neki iskusniji igrač bi pogodio gol...
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

951357-A ovo šut iz očaja to samo govori o tebi,dao je već nekoliko golova ove sezone iz daljine a tada si pričao da su se protivnici sklanjali a sad šut iz očaja i naravno golman je kriv a to što čovek koga redovno ismevate prevario Rodića koji je podigao nogu misleći da će da centrira zato je i kasnio u blok,to nikom ništa....

ANALIZA

pre preko 2 godine

Slaba odbrana, iznad prečke, pored gola, pogrešno dodavanje to su mrtve ili bezopasne sanse. Katai pogađa prečku samo sreca vas spasila, onda Dioni 1-1, Zvezda je takvih sansi kao vase takođe propustila...
9

951357

pre preko 2 godine

@slaba odbrana - pazi, šansa je prilika za gol. Šut nije prilika za gol. Naročito ne šut koji ide 3m od gola. Vi ste realno imali neke ozbiljne situacije, ali su one ili završene bezopasnim šutevima ili bez šuteva. Dakle, potpuno bez opasnosti po gol. Dakle, nisu šanse. Isto tako smo i mi imali ozbiljne situacije, ali nisu završene šutevima ili su završene bezopasnim šutevima. A Natho jeste šutnuo iz očaja, jer nije imao kome da prosledi loptu niti da centrira. Verovatno je video da Borjan nije postavljen kako treba i opalio. Ja ne umanjujem lepotu gola, niti njegovo znanje, već pričam o situaciji iz koje je rešio da šutira. Rodić i Krstičić nisu ni pokušali da ga izblokiraju, nema veze sa kašnjenjem. Taj deo ide njima na dušu. A kod poništenog gola sam već posle prvog snimka znao da će ga poništiti, klasičan badiček i udarac u nogu igrača koji pokušava da očisti loptu, da su priznali gol, bila bi sramota neverovatnih razmera.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

@951357; Dobro hajde ti sada nama objasni filozofu, jesu li se Rodić i Krstičić "sklonili" kao i igrači Vojvodine i Novog Pazara kada ih je Natho katapultirao ili nisu? Ti tvrdiš da se ovi sklanjaju ili da su to slučajni golovi. Ja ipak mislim da kada neko za manje od dva meseca da 4 ovakva gola, od toga 2 slabijom levom nogom, da tu ima nešto i znanja i umeća.
9

951357

pre preko 2 godine

@Nenad B - Nisu se sklonili, već nisu ni pokušali da blokiraju. Dok je recimo igrač Vojvodine pošao na blok i odjednom stao, bez da pokuša da blokira. Protiv Pazara nema nikog oko njega. Sve se lepo vidi kad hoćeš da vidiš. Džaba spinuješ, razlika je velika. Nathu svaka čast za šut, ja nisam rekao da ne zna, samo da je šutirao iz očaja jer nije imao drugo rešenje.
R

Ris

pre preko 2 godine

Jesam grobar ali realno nismo ni mi imali neke šanse za 2:0, osim one situacije kada je poništen gol zbog faula nad Rodićem. Ono su bile više neke poluprilike.
M

Maxim123

pre preko 2 godine

Dobra sansa je bila kad je Rikardo bio sebican jer nije dao loptu urosevicu na levu stranu, ovaj bi imao bukvalno jedan na jedan sa Borjanom, ali dzaba, Rikardo po 100. put pokazuje da igra samo za sebe a ne za tim!
9

951357

pre preko 2 godine

@Maxim123 - da je dodao Uroševiću i on šutirao, to bi bila dobra šansa. Ali ovako nije ništa.

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Zvezda je imala mnogo bolje sanse. Imali smo sreće iako ne kiksnemo negde zvezda ce da preuzme prvo mesto na tabeli
V

Varela

pre preko 2 godine

Čoveče ona Rikardova je bila top šansa koju takvi špicevi obožavaju.Na 5m od gola se okrenuo i šutirao pored malo je falilo.Bukvalno vrhunska šansa ko se imalo razume u fudbal ne dovodi to u pitanje.Da je odigrao Uroševiću verovatno bi bio gol
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Bas mi drago sto se zavrsio der i sa TAKVIM rezultatom. Jer ce biti uzbudljivije, A i nisu zasluzili niko od njih da pobedi. Partizanu fale Bekovi, Zvezdi napadac kakav takav Pankov bolji od Dionya i Falca mozete da pricate sta hocete. Onaj Ben je opasniji na kriilu to jest sa strane dok Zivkovic nemam pojma mislim da je nabedjeni Ronaldo
K

Kobra

pre preko 2 godine

Pankov nije napadač, napadač je Pavkov..Dioni nije bio los... Zvezda prosula 2 boda

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Ove sezone čim Partizanu dođe ozbiljan protivnik - odmah kiks :D Šalu na stranu, ovo je realan rezultat
n

nba

pre preko 2 godine

Realan jeste zato sto ste promašivali zicere, ja vam cestitam ovaj bod jer ste bili bolji na našem stadionu
A

Aebre

pre preko 2 godine

70 minuta zvezda delovala kao razbijena banda trebali smo da ih dokrajčimo...na poluvremenu su već trebali izaći Jović i Marković.Krivo mi je samo što Suma nije ušao jer bi im napravio dodatne probleme

Dragan Zivanovic

pre preko 2 godine

Koju si ti utakmicu gledao? 70 minuta? Razbijena vojska? A šta ste vi igrali do tog gola? Partizan je dao gol u 36. minutu iz prvog šuta. Zvezda je dotle imala 4 šuta u okvir i 3 van okvira gola. Ili misliš da od 36. do 83. ima 70 minuta?

Aha

pre preko 2 godine

Ne traje utakmica 150 minuta vec 90...Prvih 36 smo vas razvalili...vi oko 9 minuta bili bolji u prvom mi oko 10 u drugom
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ko sve igra za Partizan ovo je bilo.odlicno mada mnogo smo im prostora ostavljali, i lako smo primili taj gol, to treba da se koriguje, realizacija napadu da se popravi, bilo je dosta situacija gde smo mogli i morali da postignemo gol i zvezda je imala svoje sanse ali obzirom da imaju jaci tim.nisu nesto igrom pokazali na terenu!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Itekako su oni to pokazali na terenu al su promašivali zicere
n

nba

pre preko 2 godine

dobro receno , vec vidjeno, opet smo svi vidjeli da ovi uzimaji samo namjestene titule ,nisu normalno dobili derbi 10 godina a da su bili bolji na terenu, juce realan rezultat 3:1 za partizan, zvezda bolja 20 min ,partizan 70 ,a to je i neki realan odnos snaga ,sa koplje smo bolji tim , sve sem lagane titule je sramota za partizan.
n

nba

pre preko 2 godine

@nba, ne kradi mi nik sendvičaru, zvezda je trebala da pobedi sa 3-1, posed lopte je bio na zvezdinoj strani..tebe plaća uprava da botujes
P

Perdoglu

pre preko 2 godine

za ovoga laznog 'nba' sto kaze da je zvezda trebala dobiti 3-1, los pokusaj ciganska botino...
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Partizan imao igru, kontrolisao situaciju na terenu, pa primio gol?! Auuuuuu.... Nje iskoristio "sanse", pa bio kaznjen?! Vazi, brate! 😄 Samo neka je vama ovako dobro. Fali samo jos da se napise da bi Rikardo dao u Premijer ligi 35+ golova i da Partizan treba da igra finale LS! Nemoj da ste skromni! Ovaj tekst kao da je pisao Iglica Ilijev! 😄
M

Milan Tarot

pre preko 2 godine

Partizan ce titulu osvojiti i potvrditi u sred rupe, ove sezone je tako sudjeno. Pozdrav od Milana Tarota
W

What

pre preko 2 godine

Oce sigurno, mi vas odlučimo od fudbala na jna i ti se nadas nesto u gostima a do tada bicemo kompletni i jaci za Ohija
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

To sto vam je to obecano u zamenu za glasove je samo hrabrost da se ovde kurazite. Realnost je sasvim drugacija! Videla se ta "nadmoc" vasa u prvenstvu i brilijantna igra! I to sa najjacim sastavom!
K

Klasika

pre preko 2 godine

To je taj Partizan koji daje u prvenstvu 4 gola u proseku, stvorio mozda dve sanse na utakmici i onaj srecni gol. Nema ni jedan kiks i naravno kao i prosle sezone ne moze da dobije samo Derbi....
w

webad1984

pre preko 2 godine

bozeee...staj nerealnosti...zadnjih koliko sezona je zvezda prvak,a u derbijima ne da nije stvorila sansu,nego nije uspevala da predje pola???