Komentari na vest

Velika Mesijeva ispovest: O osvajanju titule u Kataru, odlasku u Majami, čime će se baviti kad završi karijeru

G

Gost1224

pre 6 meseci

Moze li samo neko objasniti kako to da je dobio zlatnu loptu zbog predstava za reprezentaciju a za klub nista a ronaldo je 2014 dobije zbog sezone u real madridu i gomila njemackih igraca izvisi? Ista prica 2010 i 2012.
6

67

pre 6 meseci

Grobari zviždali dok Skola drži govor, kasnije jedan od njih fizički spopadao neku ženu u hali, uhapšen zbog seksualnog uznemiravanja. Moneke im da 2 slobodna i kasnije snimi glasovne poruke rasisticke sadržine.Baskonije izdala zvanično saopštenje i ljudi se pitaju odakle neprijateljstvo i mržnja navijača Partizana prema Baskoniji, ne razumeju izgleda Grobarski treš romantizam.
g

goatsra

pre 6 meseci

Uz duzno postovanje ronaldu, Mesiju nije niko nikad bio ni do kolena, najgluplja debata ikad, jedino ronaldinjo ili maradona, ali oni nisu dominirali toliko dugo kao Leo
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Pele?
s

smesno.

pre 6 meseci

je ronaldinja u istu recenicu, a maradona je nenadjebiv za sve njih skupa da se okupe
V

VOLIM PARTIZAN

pre 6 meseci

Najveci svih vremena!!! Nema se sta niti dodati, niti oduzeti... svaka cast svim velikanima ove najlepse igre ali jedan je Lionel Mesi i hvala mu na ovih 15 i vise divnih godina...
H

Henac

pre 6 meseci

penalty for Argentina.
t

trust

pre 6 meseci

Najjaci su oni kikiriki mrzitelji koji su osporavali najveceg svih vremena jer nema svetsko. I sad samo mogu da jedu sami sebe xixixixi cao zdravo
w

winn

pre 6 meseci

Kaze Luzer da G.O.A.T ne moze da bude naj...jer "nema svetsko"??? ;))))))))) svetsko u dzepu,a Luzer tisina! ;)))))))))))
p

pazzala

pre 6 meseci

Sansa kolo muanija,kazu navijaci na mozzart da je namestena,oni znaju...)))))))
D

Drndo

pre 6 meseci

Nastavice promociju satanizma da mu ne oduzmu bogatstvo,eto cime 😁
j

jeste

pre 6 meseci

a ronaldovo bogatstvo koje se temelji na instagram pratiocima i postovanju obrijanih slika to su prave hriscanske vrednosti sto bi se reklo
S

Saturn

pre 6 meseci

Najveci ikada , kad kazes Fudbal pomislsi na Mesija , vizija , smisao za igru , dribling , iznosenje lopte , cuvanje lopte , pas u prostor , sut , zavrsnica svee . I Ronaldo je velik kad kazes Rad i Golgeter pomislis na Ronalda istrajnost , radna etika , leva noga , desna noga, glava , instikt , osecaj za prostor ! Dva igraca koja su obelezila fudbal sad sta ko voli ! Ja gledam fudbal iz drugog ugla da mora da se stvori prilika prostor za igru i priliku a tu je Messi najbolji , dok Ronaldo je zavistan od saigraca i njihovih lopti al kad stigne kod njega ne masi !
E

Evo

pre 6 meseci

Ja kad kažem fudbal, ne pomislim na Mesija. A nisam ni ljubitelj Ronalda. Ali u glavnom, kako za koga
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Mesi, Maradona, Ronaldinjo- Pele, Ronaldo; KVINTET IZ SNOVA

Darkoki

pre 6 meseci

Nek se u crkvi ispoveda
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

4-1-3-2: Jasin (Bufon)- Kafu, Barezi (Nesta), Bekenbauer, Maldini (Roberto Karlos)- Mateus (Vieira)- Mesi (Garinca), Maradona (Zidan, Platini), Ronaldinjo (Krojf, K. Ronaldo)- Ronaldo (Van Basten), Pele (Di Stefano).
V

Voždovac

pre 6 meseci

Tebrice dobro li si?
p

poty

pre 6 meseci

sine, pola tih igraci nisi gledao ni highlightse na youtube-u, a kamoli njihove utakmice
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Nisam mnogo gledao samo Garincu i Di Stefana, a i njih sam sigurno nekoliko puta.
G

Gospode...

pre 6 meseci

Ne sumnjamo da je znao da ce osvojiti i da je bilo zapisano da ce Argentina da bude prva. Svi smo to provalili tokom prvenstva, iako mozda nismo unapred znali kao on.
G

Gaizka

pre 6 meseci

Mora da je teško kad je nestao i poslednji "argument", poslednje "ali", nemate više za šta da se uhvatite.
k

kkb cddf

pre 6 meseci

1. Finale SP 2014 godine Argentini se protiv Njemačke ne sudi penal nakon brutalnog faula Neuera na Higuainu. Ko je zaboravio neka ukuca na googlu: Neuer vs Higuain. Najsmiješnije od svega je što je tu sviran faul Higuaina na Neueru. Ja koliko znam, golman je posebno zasticen samo u petercu, a ne po citavom terenu. 2. U odlućujućoj utakmici za prolazak grupne faze 2018 godine, Nigeriji se sudi penal protiv Argentine/Messija zbog povlačenja kojih ima kod svakog prekida/kornera i u 90% slučajeva se to ne sudi. 3. U osminifinala protiv Argentine se sudi sumnjivi penal iako je ono vrlo lako mogao biti sviran i faul van 16-erca na Mbappeu. 4. SP 2022, Argentini je protiv Arabije ponisten čist gol, citav svijet je pisao o tome. 5. Argentini se protiv Australije ne sudi penal za ono igranje rukom u 4 minuti, a isti taj sudac sudi Francuzima penal za ono igranje rukom protiv Argentine u finalu. 6. Utakmica Argentine protiv Holandije je jedna od rijetkih koje su produžene 10 minuta i u stotoj minuti se izmislja faul 18m od gola iz kojeg su dali gol. Skandalozno je da je tu utakmicu sudio Spanjolski sudac za kojeg se zna da mrzi Barcu i Messija. Ponistio mu gol za titulu La Lige 2014 u zadnjem kolu. Ne znam samo koja je budala njemu dala da sudi Messiju jednu takvu utakmicu na SP, a svima je poznato koliko je bilo sukoba između njih. 7. Argentina je jedina reprezentacija protiv koje su svirana 4 penala na zadnja 2 SP. - Zamislite kako je danas Argentincima kada znaju da su nakon svega ovoga osvojili SP...
@

@kkb

pre 6 meseci

Mesiju oprosten zuti za smecovanje lopte, dobio drugi zuti kasnije, citaj bio bi drugi zuti, ne bi igrao polufinale ili cetvrtfinale, ne secam se vise. Na istoj utakmici oprostena jos dva crvena igracima Argentine. Neki penali smesni, ni rodjenom sinu ih ne bi svirao, ali su svirani za Argentinu. Naveo si gomilu stvari za koje ti mislis da su takve, a apsolutno ne moraju da budu. Poenta je, ne zanima me sta je bilo prethodnih godina, gurani su i rukama i nogama do titule prosle godine. Na kraju su uz dosta srece do nje i dosli.
k

kkd

pre 6 meseci

Kkd, u toj utakmici su takodjer Holandiji oprostena 2-3 crvena, Van Dijku oprosten zuti kada je ono gurnuo Paredesa namerno, a kasnije je dobio zuti, a to bi mu po tvojoj logici bio crveni jel? :D inace, Mesi je zuti dobio zbog prigovora. Zar ti mislis da bi Mesi isao rizikovati da je imao zuti pre toga? Mesi u karijeri ima 2-3 crvena u 900 utakmica i previse je on iskusan da bi sebi dozvolio da uradi krivu stvar ako vec ima jedan zuti. Ovo je ono kad nemas argumenata pa daj da napises sta bilo... Sta cemo sto je Argentini ponisten gol protiv Arabije? Nesvirani penal protiv Australije u 4 minuti? Penal za Francuze sumnjivi?
k

kakadu

pre 6 meseci

Hocemo sad plakati jer Ronaldo nije sposoban ni uz pomoc sudaca osvojiti? 🤣 2018 poklonjen im penal protiv Spanije nakon glume Ronalda, pa mu protiv Irana oprosten crveni da moze igrati u osminifinala. Svaki drugi igrac bi za ono namjerno udaranje igraca laktom dobio crveni. Na ovom SP mu poklonise penal i protiv Gane, pa crveni za Maroko protiv Portugala. Ni uz ogromnu pomoc sudaca Ronaldo ne moze da osvoji Svjetsko.
G

Gospode... . .

pre 6 meseci

Nema za sta da se hvatam, coveku kome poklanjaju nagrade na silu i preko granica svakog dobrog ukusa, koga sudije favorizuju i poklanjaju mu penale tokom celog svetskog prvenstva, koji ima jak lobi i marketing, ne moze da bude najbolji ikada. Ceo zivot glumi dobrog decka, a ljiga nevidjena koja bi sve uradila za slavu i pare. I uopste nije bitno ko je najbolji ikada, ali ova moralna kreatura nije, pa koliko god mu trofeja, nagrada i titula namestili... . .
G

Gost99

pre 6 meseci

Pa da je dobio zuti za igranje rukom ne bi sigurno posle napravio onaj start vec bi se cuvao do kraja meca tako da ta logika ti pada u vodu
i

iookiik

pre 6 meseci

Niko nema jaci od Reala i Ronalda. Lewandovski i Haaland su žrtve Ronaldovih zlatnih lopti iz 2016 i 2017 koje je dobijao ispred Messija samo na osnovu trofeja. Svih ovih godina pa sve do 2016 godine zlatna lopta je bila individualna nagrada i većinom dobijao ju je onaj ko je bio individualno najbolji u toj godini. Bilo je tu naravno i izuzetaka ali to je bilo većinom u godinama SP kada su osvajači SP dobijali zlatne lopte. Sama činjenica da ju je Ronaldo dobio 2013 godine sa 0 trofeja dosta govori i to je bilo tako sve do 2016 nakon čega se mijenjaju kriteriji za zlatnu loptu. Realov lobi je nametnuo takve kriterije da trofeji budu važniji i Messi ostaje bez zlatne lopte 2016 i 2017 iako je po svim statistikama bio najbolji igrač, a da ne pričam sad o tome da u periodu do 2007-e godine zlatnu loptu 17 godina zaredom NIJE dobio igrač koji je osvojio ligu prvaka. Nikada se liga prvaka nije gledala dok je Real nije poceo osvajati. 2006 je Canavaro izbačen iz lige sa Juventusom, pobjegne u Real i dobije zbog SP ispred Ronaldinha koji je sa Barcom osvojio ligu prvaka, ligu i imao najvise golova + asistencija. A da ne spominjem Brazilskog Ronalda koji je 2002 godine dobio samo zbog SP i 20 datih golova u godini. Frajer 3-4 mjeseca nije ni igrao zbog ozljede i dobije zlatnu loptu. Igranje u Realu ti bukvalno donosi zlatne lopte, žalosno ali istinito... i opet Cristiano nije mogao dobiti vise od 5 zlatnih lopti + sva ona forsiranja sudija, penali itd. Mesi da je igrao u Realu imao bi 10+ zlatnih lopti.
G

Gaizka

pre 6 meseci

Kakva filmska priča na kraju karijere, Boginja u rukama najvećeg.
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Nisam fan Mesija,niti opsednut sa time da je on najbolji ikada.Ali Messi je pravi dar od Boga za fudbal.Messi je bukvalno poslat na ovaj prolazni svet,da ispise jednu lepu stranicu fudbala ZA SVA VREMENA!Igraj jos malo taj tango smri,ti carobnjaku!👏👏👏👏