Komentari na vest

Velika reprezentacija

O

Oliver krešić

pre oko 1 godinu

Kirurški precizna analiza.Bravo,majstore!
g

gc

pre preko 1 godinu

Dobra ekipa,Jos bolji trener,koji je ostao na podu,ne kao nas Piksi sto je govorio u kvalifikacijama tj.posle pobede nad Portugalom"znao sam da ce mo pobediti i kvalifikovati na SP,a tek sta ce biti tamo vidicete.eto stojke mi vidismo..
B

Baldo

pre preko 1 godinu

Čestitke autoru teksta. Ovako dobru i objektivnu analizu naše reprezentacije (Hrvatske) još nisam imao prilike pročitati. Zaista toliko profesionalno, s respektom i izvrsnim poznavanjem nogometne igre. Hrvatska je već učinila čudo. Više puta. Ponosni smo i ponizni. Drago nam je da se rezultatima veseli i regija. Nogomet je doista najvažnija sporedna stvar na svijetu i nema sporta koji je gledaniji od Svjetskog nogometnog prvenstva. Uživamo u promociji naše zemlje, uživamo i u zajedništvu naših nogometaša i uspjesima koji su neopisivi. Treba to doživjeti.
D

Dodinho

pre preko 1 godinu

Vrh vrhova članak!
k

klosari

pre preko 1 godinu

ne veselimo se s vama ,uostalom vi stalno pricate da ste Evropa,sta vi imate sa regijom
n

nopilo

pre preko 1 godinu

jesi ti neki branitelj?
m

madopado

pre preko 1 godinu

Hrvati imaju zlatne medalje, tj. svjetski prvaci su u rukometu,vaterpolu, tenisu (Davis cup) dva puta, viceprvaci svijeta u nogometu srebro, imaju daleko najviše medalja sa Olimpijade od svih drugih naroda ex-Ju(od Srba cak i dvostruko više) pa da ne nabrajamo da su u borilačkim sportovima imali 3 K1 prvaka svijeta, još bezbroj medalja i mnogih uspjeha jednostavno bi trebalo danima pisati...
p

prti

pre preko 1 godinu

Novak Djokovic najbolji sportista svih vremena ima vise zlata nego sve HR reprezentacija u svim sportovima zajedno. Sedi jedan!
I

Istona

pre preko 1 godinu

Pordjenje u fudbalu Srbije i Hrvatske isto ko Djokovica i Cilica u tenisu sto ne znaci da je Cilic los al je ne uporediv.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Koliko bajki je napisano od juče o reprezentaciji koja je bila zrela da ispadne još u grupi da se Lukaku nije onako ispromašivao i o reprezentaciji koja je sa jednom pobedom i četiri remija stigla do polufinala svetskog prvenstva. Ti rezultati ne govore o njihovoj snazi već o tome koliko je fudbal propao kao sport. Kada se setim kako bolje generacije Argentine nisu uspevale da odu dalje od 1/4 finala ili su ispadale još u grupi jer je konkurencija bila prevelika pa tako jedan Batistuta, Veron, Simeone, Ortega, Krespo, Rikelme, Maksi, Tevez, Saviola, Aimar, Palermo, Galjardo nisu bili ni blizu da budu prvaci sveta naspram Di Marije, Lautara, De Paula, Otamendija i sl. za koje bih lično voleo da osvoje i zbog Mesija i zbog najboljih i najvatrenijih navijača na svetu!
H

Hula

pre preko 1 godinu

Zašto je Srbija ispala kad su svi tako lagani? Što ona nije pobijedila Brazil ili barem 1:1 ?
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Činjenica je da su prošli i tu priče nema. Sutra niko neće pričati o Lukakou već o tome kako su Hrvati izbacili Brazilce,iste te Brazilce koji su nas odlučili od fudbala. Šta god sutra urade protiv Argentine oni će biti heroji u svojoj državi.. A mi,šta ćemo mi?
m

mord

pre preko 1 godinu

Pa evo u članku se pominje ekipa hrvatske od pre desetak godina, sa suludim imenima, lepom igrom, pa nisu uradili nista specijalno. Ne igraju imena.
B

Beks

pre preko 1 godinu

Velika ste repka, pravi dečki, rodjeni pobednici, prepuni talenta! Svaka vam čast Vatreni, susedi su ponosni na vas! Sve u svemu, svim srcem sam uz vas, i ubedjen sam da ulazite u finale. A tamo - sve je moguće. Srećno vam bilo.
@

@beks

pre preko 1 godinu

A ti si veliki folirant.
s

srpska krajina

pre preko 1 godinu

ne pretvaraj se da si Srbin,niko ovde ne govori "decki"
P

Polivač

pre preko 1 godinu

Živela Srbija
C

Croatia

pre preko 1 godinu

Realni da budemo po igri nismo zasluzili polu Finale, protiv Belgije Lukaku treba damu damo nagradu za one promasaje Penali lutrija i tu je bilo srece protiv Argentine vidjecemo tesko dase moze nest pozzzz
H

Hahahaaa

pre preko 1 godinu

Hahahhaa ti kao Hrvat jel? Hahaha
G

Gost u gostima

pre preko 1 godinu

samo ne zanima da li bi neki hrvatski portal ovoliko tekstova izbacio o Srpskoj reprezentaciji da je napravila isti uspeh, dokle cemo da preterujemo sa hvaljenjem nasih dzelata, razumem dovoljno je jednom da se kaze svaka cast i dosta a ne vi brate dosadiste i bogu i narodu o njima.
D

Dodinho

pre preko 1 godinu

Momak idiot, naši mediji hvale Đokovića kad god stignu i to je normalno. Jednom kada budete ovako igrali, pisat će se i o vama. Svaka čast autoru teksta!
l

lokindo

pre preko 1 godinu

udjite na hrvatske portale pa vidite sta misle o Srbiji i Srbima
R

Realnost...

pre preko 1 godinu

Pre 4 godine u Rusiji: Argentina-Hrvatska 0:3 Engleska-Hrvatska 1:2 Pametnom dosta
l

lukalukamm

pre preko 1 godinu

Modrić sam osvojio više titula lš nego svi argentinci zajedno
K

Koja je

pre preko 1 godinu

Poenta tvog teksta.
И

ИР27

pre preko 1 godinu

Поента његовог текста је да покаже коликог, не каквог, већ коликог играча има Хрватска у својим редовима ... Колико ту има искуства, знања, побеђених оваквих утакмица, и што је најважније, те све утакмице, или бар већина ау зависиле великом већином од његове игре у везном реду, свака част и нападачима и крилима и осталима, али од Модрића све зависи и у Реалу и у Хрватској
@

@lukal...

pre preko 1 godinu

A gde je Mesi, u tvojoj priči. Ne bi me čudilo da kažete da je Modrić bolji od Mesija.
j

jugosloven

pre preko 1 godinu

Samo da popunimo rupe sa bivsim ispodprosecnim Partizanovim igracima, i eto nas na nivou Estonije kao u vreme najvece ekspanzije guranja partizanovih nekvalitetnih igraca u reprezentaciji zarad zarade menadzera.
m

mors

pre preko 1 godinu

Samo da nadjemo bar jednog zvezdinog da valja, za sve ove godine izivljavanja i domiNAZIje, nisu jednog igraca napravili.
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Glava razlika je u tome sto je Kod njih Thompson u svlacionici I u busu regularno u repertoaru,dok kod nas “sprem te se” peva mozda pola tima.. Recept za uspeh je 26 KRVOZEDNIH CETNIKA NA TEREN I LEKCIJA IZ ISTORIJE I
G

Gost123

pre preko 1 godinu

malo sam u zivotu procitao gluposti poput ove, nebitno sto dolazi i od ispodprsecno inteligentne osobe
M

Major Racic

pre preko 1 godinu

Tako je brate cetnice. Pod hitno angazovati Darka Milicica da ih uci pevati
S

Senks

pre preko 1 godinu

Ima svakakvi komentara,ali ja nemogu samo razumet onog komentatora ARENA Sport,toliko neprofesionalnosti,toliko zla u onom njegovom komentarisanju ,aj sto se dere na svaki gol koji dadne protivnik hrvatske ali toliko likovnja ma strasno,bas dno dna
I

I

pre preko 1 godinu

Ti gledaj onda Hrt i nikakav problem
H

Hermano7

pre preko 1 godinu

Isti onaj koji komentarise zvezdine tekme. To je ta sekta
s

srka

pre preko 1 godinu

I opet srebro, ili bronza i šta ćemo sad?! Samo se pobednici slave, svi ostali su gubitnici i odlaze u zaborav. I šta znači ovaj naslov "Velika reprezentacija"?! To je valjda neka mudrost autora, sad treba svi da se naježimo na to.
P

Polivač

pre preko 1 godinu

Ajde srka dečko, idi negde i samozapali se. Spasi bar ljude oko sebe.
s

srka

pre preko 1 godinu

Mislim da bi bolje bilo da se lupim budakom po glavi. To bi bilo u vašem stilu. Benzin je skup.
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Srka u čemu je problem? Što je teško prevariti preko jezika da su bolji i kvalitetniji od nas. Pa zar nisu godinama u nazad pokazali da su za klasu bolji?
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Ja bih menjao sva zlata u svim drugim sportovima sledecih 20 godina Za jedno polufinale !
@

@trpke

pre preko 1 godinu

Gluplji komentar, odavno nisam pročitao. Veliki je uspeh polufinale u fudbalu. Ali zapamtite u sportu se samo šampioni pamte. Te gluposti srebro, bronza, svaki sportista će vam priznati da ne postoji ništa gluplje nego igrati utakmicu za treće mesto.
S

Solo

pre preko 1 godinu

Kad se moralo 3,5 godina tukao sam se sa Hrvatima i prezivio sto 90 posto nije videlo na filmu. Medjutim nije bitno za koga ko navija ali je bitno da ono sto je dobro tako i kvalifikuje. Ne samo zato sto je dobro vec da ga usvajamo pa bio to i najveci tvoj neprijatelj. A mora se priznat da Hrvati u fudbalu prave neverovatne stvari.
@

@Solo

pre preko 1 godinu

E to je pravi srbin, dostojanstven, realan i posten, koji vec odavno izumiru nazalost, postali smo virtuelni psi koji smo znaju da laju i nista vise, Kompliment!!!
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Problem je što i kod nas i kod njih danas mrze ovi sto rata nisu videli. Oni što likuju koliko je poginulo vojnika u Ukrajini. Isti oni da se vrati vojni rok kukali bi majci u krilu sta ih je snašlo.
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

Bravo Hrvati ! tako se igra fudbal! Dok za nas igraju fudbalerčići za Hr igraju fudbaleri, dok za nas igraju igrači za Hr igraju igracine! Dok Hr ima trenera stratega pravog, radnika bez puno price, mi imamao trenera demagoga koga svi vole, to je jedino bitno kod nas! Mozemo da ih volimo ili ne ali Hrvatska je svetska velesila u fudbalu!

gdragicevic919@gmail.com

pre preko 1 godinu

Dokle vise gospodo sa Mozzart-a o njima. Vise ih velicate nego oni sami
P

Polivač

pre preko 1 godinu

Dragičeviću, rekoh li ja tebi da proveriš jesam li u klonji pa da mi javiš?
E

Evo

pre preko 1 godinu

Mene u klonji, polivam polivača.
D

D ragicevic

pre preko 1 godinu

Polivacu, ja ti rekoh ko sam. A da, bio si u klinji, medjutim pustio sam vodu tako da si zavrsio sa ostalim g......
U

Uzrok problema

pre preko 1 godinu

Glavna razlika izmedju Hrvatski i Srpskih fudbalera u tome sto njihovi igraci nemaju izrazen ego i to se vidi kroz intervju sa njihovim fudbalerima… Mi imamo problem drugog tipa nasi fudbaleri su bas glupi ljudi pritom seljacici, a puni sebe… Oni iz favela mucenici su bar onako nepismeni su dobrodusni ovi nasi nisu ni to.
b

bosnjak

pre preko 1 godinu

Bas teski kompleksi, a sunarodnici ? :D Sta cete koprcajte se sada, zadojeni nacionalisti, i omalovazavajte ovaj njihov ogromni uspeh na sceni koju prati i vidi ceo svet. A da vas ne boli, boli vas itekako, vidi se to dobro ovde.
V

Vidi

pre preko 1 godinu

Mene uopšte ne boli njihov uspeh, ne zanima me njihova Reprezentacija. Mene najviše boli njihovo licemerstvo, a najveći primer toga ti je Nikola Tesla, da nedužim znaju svi o čemu pričam,nadam se da znaju.
@

@bosnjak

pre preko 1 godinu

E ali oni nemaju predsdnikao kao mi sto imamo, nas BDP veci od njihovog, nemaju bolje putebv od nas, imaju samo slanu vodu a kod nas sva slatka, nisu lideru u regionu, nego smo to mi, oni nemaju terzinja, imamo vise splavova nego oni, sto se tice rijalitija mogu da nam pljunu pod prozor, eeeeeeeee!!! Priznaj da nam zavide??? Vec zamisljam kako im sad 7 milijardi ljudi na planeti gugla ime hrvatka da je pronadju gde se nalazi, da sad ispiraju usta sa imenom njihove drzave, ma dajjjj!!!
a

arkani

pre preko 1 godinu

@bosnjak -a sta ti radis na srpskom portalu?
G

Gost127

pre preko 1 godinu

Sva cast na tekstu, ovaj portal je sportski portal i to treba uvek da bude to bez obzira o kome i o cemu se radi, Kad mi se razglaba o politici onda brate odem na politicke teme i tamo se "koljem" i sa SV, Petrom (boze me oprosti) a kad su u pitanju sportske teeme totalno mi je debilno mesati politiku mada ta prokleta politika u nasem drustvu se mesa i sa jajima za dorucak i pasuljem za rucak, kiselim kupusom za veceru!!! Sto se tice hrvata i njihovog fudbala jos jednom im svaka cast i znaju da ga igraju i to je fakat, Milion puta sam njih navodio kao reper, sta znaci kontinuitet, upornost, zelja, voljni momenat, istrajnost, i pre svega jedinstvo kad je repka u pitanju,Oni od 96 -te godine su skoro pa uvek redovni ucesnici nekog takmicenja, ako se dobro secam mislim da su dva takmicenja propustili, i o je kljuc svega. Sad da igraju sa Brazilom 10 utakmica verujem da bi ih oni dobili u bar 9, ali ne hrvati igraju uvek kad treba i tada pruzaju najvise, tako da su ih juce dobili potpuno zasluzeno, i sa jednim udarcem upucenim na gol. Citam juce izjavu Titea, koji je bas nesto govorio u tom pravcu u stilu 11;1 u sansama, bla bla!!! Druze fudbal se igra na golove i ko ih u 90 minuta potigne vise taj je pobedio, sve ostalo je pokusaj oprvdanja za siroke narodne mase, koji fudbal gledaju povrsno, a takvih je 70 do 80 %, kao i nas selektor, koji se pre prvenstva jos i slikao sa "boginjom" na naslovnoj strani zurnala,(slazem se da su mediji brabonjali na sva zvona i sto je trebalo i sto ne) nerealna ocekivanja itd, da bi posle 3 utakmice pesma bila sasvim drugacija u stilu, visoka trava, povredjeni igraci, bocni vertovi, pescana oluja, itd itd, sto samo potrvrdjuje moju tezu o opravdanjima. Potpuno se slazem sa konstatacijom u tekstu da mi uvek na tim sportskim takmicenjima a ne samo njima vodimo konstantno neke ratove, bitke, skim , scim nikome nije jasno, al uvek je koncentracija na pogresnoj strani i jedan od razloga za neuspehe, vec 30 i kusur godina ista prica, pa se nekad pitam, sunce ti pa mi ratujemo sa celim svetom, svi su losi momci samo smo eto mi dobrice. Pitam se samo kad cemo na neko sportsko takmicenje da odemo a da nema pominjanja bitaka ratova, tenkova, ratnih brodova, neprijatelja, ustasa, balija, i koje cega,???Mislim potpuno razumem i znam iz kojih kuhinja to dolazi, bitno je narod uvek drzati na ivici straha i oprez, ali brate ubi nas to i psihicki i metalo
Z

Zvornik

pre preko 1 godinu

Sa top vezistima je sve lakše. Taj Kovačić je za sve naše veziste doktor nauka. A dolaze Majer, mali iz Salzburga je top potencijal. Mi u vezi nemamo nikakav potencijal.
i

istina

pre preko 1 godinu

Modric, Kovavic, Brozovic je top5 vezni red, ne razumem zasto je raji toliko tesko da to prihvati
k

kolona95

pre preko 1 godinu

Ne mozes toliko bitnih utakmica proci na srecu, ne mozes toliko penala pobijediti na sreću, ne mozes se izvuci svaki put kad je stani pa'ni. Gubis svaku utamicu u eliminacijskoj fazi. Ali svaku, svaku su gubili i jedino nisu okrenuli ono finale protiv Francuske. Jednostavno ne mozes, to je suvi kvalitet i vjera u sebe i svoj tim. Vezni red daleko najbolji i najkompletniji na ovom prvenstvu. Real-Inter-Chelsea, to dovoljno govori. Manite se sujete. Pustite devedesete. Ili ih pustite ili ne budite onda licemerni pa nek nam u nasim klubovima ne igraju ni Amerikanci, Holanđani, Italijani, Mađari, Argentinci, Kanađani (ko fol Veliki Srbin koji ipak igra za Kanadu bljuc)...cije zemlje i cija politika nas je unistila i unistava nas i dan danas, a ne samo da se "brani" Hrvatima i Muslimanima. Manite se te price o Hrvatima kao arhineprijatelju. Okrenimo se budućnosti i naucimo nesto iz ovoga, za pocetak o odnosu za nacionalni dres koji oni imaju, a mi ne. P.S. Nisam bio po kafićima 90-tih, vec na Baniji i prosao golgotu 95-te, pa kad neko poput mene moze okrenuti novi lost moze i onaj iz kruga Dvojke sto mu je tata vozio belu tehniku iz Krajine i regrutirao neke on nas po sabirnim centrima zarad licnih interesa po Istocnoj Slavoniji.
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Mozzart cenzurise komentare da im se slucajno ne uvrede kompici iz germanijaka, recite nam lepo jer moramo samo da hvalimo hrvate il mozemo malo i realni da budemo, da li je uopste dozvoljeno navijati protiv Hrvatske ili moramo da glumimo kosmopolite i evropejce sirokih shvatanja dok citava bivsa juga navija protiv Srbije u svim mogucim sportovima i poljima. Nemojte nikako da izgubite dzaba smestaj na moru dogodine od kompica.
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Mocart Bet Croatia.
G

Gostivojert

pre preko 1 godinu

verovatno vredjas pa ti brisu. pogledaj se u ogledalo
m

mord

pre preko 1 godinu

Kako ko hoće, ali je bedno ismevati srpsku ekipu nakon ispadanja, ono, sutiranje kad si vec dole. A sada omalovazavati hrvatski tim, pricati da se provlace i slicno? To je tek poseban nivo bede. Bas zvuci jadno, tuzno...
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Naši moraju da shvate da odbrana i zalaganje u istoj donoste rezultate. Džabe nama i da damo 20 golova ako primimo 25 i ispadnemo. Niko nam nije kriv.
Z

Zivkovic

pre preko 1 godinu

Ovo je treci put da dolaze do samog kraja,ne moze biti slucajno i na srecu svaki put.
p

pesimista

pre preko 1 godinu

Rođeni POBEDNICI,za razliku od naše reprezentacije gde su sve ROĐENI GUBITNICI!!!
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Ceo jedan šut su imali protiv impotentnog Brazila, koji se očigledno nije spremao za penale. Mislili su da igraju protiv reprezentacije nivoa Srbije, potcenili su ih i tako to biva. Argentina ih sigurno neće tako potceniti.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Argentina sa jednim igračem nema šta tražit. Brazil je i imao šansu dobit Hrvate, a ovi ce biti rutinirani.
c

ceo jedan , istina ziva

pre preko 1 godinu

ali mi ni taj jedan.
S

Svašta ima

pre preko 1 godinu

Srbin koji navija za hrvatsku, to vam je isto kao da jevrej navija za Nemačku.
M

Momir983

pre preko 1 godinu

Eto sad si ispo neinteligentan i to zesce,za tvoju informaciju jako puno zidova/jevreja zive u njemackoj i navijaju za svoju reprezentaciju. Nemoj se pravit pametan.
S

Svašta ima

pre preko 1 godinu

Njemačkoj, sve si rekao. Ti znaš kako jevreji razmišljaju, ja sam kod jednog radio i sve mi je rekao. Bolje ti je da se ne javljaš.
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Oni prvo treba da se zapitaju da l su Srbi
n

nikolay

pre preko 1 godinu

E moj Momire, da si samo svestan kakvu si glupost sad izvalio. Dete od 5 godina ne bi reklo ovakvu nebulozu.
P

Polivač

pre preko 1 godinu

Ee moj Nikolaje Velimiroviću...Nisi ti iz svog sela izašao.
@

@Svašta ima

pre preko 1 godinu

Ubice nas neznanje i zatupljenost, znas li ti koliko jeveraja ima u nemackoj,, nisi ni svestan, jer ne znas, ali u lupanju si svestski prvak!! Francuzi, nemci, englezi, su kroz istoriju ratovali do istrebljenja, da se razumemo ne vole se ni danas, ali zive u miru i postuju jedni druge,trguju, i niko od njih ne pominje ratove , bitke i koje kakve agresije i nebuloze, te stvari jos jedino kod nas postoje
T

Tebe

pre preko 1 godinu

Će ubiti neznanje, samo ti sebe teši tim glupostima. U pravu si jedno, drže ih samo pare, a mržnju drže u sebi.Ti nisi svestan kakva je atmosfera u toj Nemačkoj, došao sam nedavno od tamo. Samo je pitanje vremena kad će balon da pukne, nedavni dogadaj to i potvrdjuje sa onim pokušajem državnog udara. Nemci su razočarani u svoju zemlju.
G

Gostinaterenu

pre preko 1 godinu

Nemoj samo sa jevrejima da pravis paralele. Dok su ovi sistematski ubijani hitler je saradjivao sa americkim korporacijama ciji su vlasnici bili jevreji. Kao Palestinac koji navija za Izrael je tacna komparacija, kao i kurd koji navija za turke...
@

@Tebe

pre preko 1 godinu

Pa kod nas puca svaki dan, svaki sat, red je jednom u 10 godina i njima da pukne bar nesto
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Ja lično ih nikada neću voleti niti se radovati njihovim prolazima i pobedama ali cu bez ikakvog srama reci svaka čast momci. Primer su kako se bori za narod i nacionalne boje, a nama svima bi bilo bolje da stavimo prst na celo i probamo nešto naučiti od njih, nije to sramota. To da su imali u nekim trenucima sreće stoji ali sreća prati hrabre i treba je zasluzit.Sinoc na primer nije mala stvar imati onakvog sudiju koji nije pao pod utisak brazilskih imena i nije svirao svako valjanje Neimara i drugova nego im je pokazao da se ne valjaju jer neće dobijati faulove koje su navikli kod drugih. Na konačan rezultat utiče dosta malih stvari ali najviše kada neko igra dve utakmice zaredom po 120 minuta I ti to ne osetiš u njihovoj igri a neko se posle 60 raspada i nezna gde mu je dupe a gde glava. Zato moji dragi sunarodnici nemora o ih i nećemo ih nikada voleti ali bi trebali malo smanjiti taj ego i nešto naučiti nije sramota. Reci ce Terza za Dinamo kako ih izvlači reprezentacija svojim uspesima kada su cene njihovih igrača u pitanju ali nije u pravu. Dinamovi igrači ulaze u igru i okreću rezultat protiv Brazila a Zvezdini nemogu ni priči reprezentaciji. Reci ce Piksi kako nemamo uslove kao druge zemlje i on je još manje u pravu. Dinamov stadion je veća ruina od Zvezdinog i Partizanovog liga I'm je isto ništa posebno jedan klub dominira 20 godina zaredom. E sad jedino što oni nemaju splavova a mi imamo i imaju manje starleta od nas i nemaju zadruga kao mi i imaju više morala, vise su patriote i vole svoju zemlju. A Terzo i Kiksi za tako nešto ne trebaju pare. I još nešto mada bi mogao nabrajati do nove godine, njihovog trenera niko nije poznavao kao igrača a nas je svetski poznat ali njihov je doktor fudbala i taktike a nas teški amater.Ucenje to je put da budeš bolji i uspešniji a ne mržnja i zavist.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

26 pluseva i 0 minusa sve govori o kvalitetu tvog posta. Svaka čast. Potpisujem.
@

@Cccc

pre preko 1 godinu

Ovoliki tekst si napisao samo da bi nasao opravdanje u negativnom smislu, svaka ti cast, pa to vise pokazuje tvoje komplekse nego njihove, znas!?!? Jel sreca sto su bili treci na SP 98-e, drugi, 2018 na Sp, i jos bezbroj ucesca na istim, 1/4 finala, 1/2, i da ne nabrajam, mislim ako se tvoj komentar ne moze nazvati kompleksom onda ne znam sta moze!!!!
C

Cccc

pre preko 1 godinu

@Cccc prijatelju pošto pročitaš tekst malo uključi mozak i razmisli sta je napisano. Nikakva zavist nikakva mržnja samo činjenice. Čak ti mogu reci da se divim tim momcima što se ponavljaju godinama iako je to teško mnogim srbima priznati. Nikad ih niti cu voleti ali uvek cu poštovati ovo sto su uradili. Ako nekoga ne voliš ne mora značiti da ga automatski mrziš, onaj koga ja volim i za koga sam navijao je kod kuće uživa na splavovima sad samo gledam fudbal i uživam. Pozdrav i za one koji nisu shvatili tekst i za one koji jesu.
M

Miskelinjo

pre preko 1 godinu

Slazem se sve ali sam ti dao minus da ne bude bas 0, morao sam pokvariti jace je od mene, izvini brt
C

Cccc

pre preko 1 godinu

@maskeljino Hvala brate na iskrenosti
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Totalno si ubio sustinu, bravo za komentar.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Naslov bi trebao da bude najsrecnija reprezentacija, da nekazrm najsrecnija “nona” u istoriji svetskih prvenstava! Bez ikakve ljubomore i zle namere! Osim pobede nad presmesnom Kanadom, vise srece nego pameti! Nadigrani od Maroka bez suta u okvir gola izvukli 0-0! Demolirani od Belgije, koja je imala bezbroj sansi, ono deblo se izmasalo za medalju, sttiva, promasaj sa dva metra pred kraj, ovi opet bez suta u gol i 0-0. Osmina finala protiv Japana ponovo nadigrani, gubili 1-0 i ondai prvi ijedini sut i gol glavom sa 15 m izjednacenje i prolaz dalje na penale! Ocekivalo se da ih Brazil bez po muke polupa, a tako bi bilo da je trecina onih sansi zavrsila u golu ali lopta jednostavno nije htela u gol! Brazil ga konacno postize u 105’ a ovi ponovo izjednacuju prvim sutem u okvir u 116’ i prolaze na penale! Neverovatno, zaista neverovatno! Ja ovoliku dozu srecu nisam video do sada na velikim takmicenjima! I ako vec pisete o njima, pisite o nenormalnoj kolicini srece koju imaju, jer fudbal sto su oni prikazali u 4 utakmice, izuzimajuci Kanadu je anti fudbal, 4 utakmice - 4 remija gol razlikq 2-2 sutevi u okvir zbirno njihovih protivnika 30 i samo dva fola a njihovi sutrvi u okvir 2 od toga oba usla! Dodati tu i iskompleksiranog trenera koji umesto da prica u fudbalu i ogromnom uspehu nakon izbacivanja Brazila izjavljuje to sto izjavljuje! Mala isoompeksirana nacija vazda bila i bice! Kompleksi su cudo, a vi i dalje pisite o njima, a oni “objektivni, realni Srbi” neka i dalje navijaju za njih!
S

Sad

pre preko 1 godinu

Si i od mene zaslužio veliki plus.
m

momor983

pre preko 1 godinu

Kako mozes pricat nadigrani od maroka bez suta u okvir,otidji pa pogledaj na youtubeu pa onda komentiraj.
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

U pravu si da ima i srece ali ima i do taktike, do kolektiva, iskustva,... Oni su porodica, imaju odličnog trenera koji je podcenjen... Parkiraju autobus i rade to fenomenalno...
G

Gost 01

pre preko 1 godinu

Ti si nogometna neznalica.
Z

Zoran 91

pre preko 1 godinu

Mržnja ubija, mržnja razara dom, državu, društvo, porodicu i na kraju mržnja ubija i mrziteljia, a ti prijatelju očito mrziš i od mržnje ne vidis ništa drugo. Fudbal se igra za golove a ne za šanse i golovi se broje a ne šanse na kraju, trofeje osvaja onaj ko je dao više golova a ne ko je imao visesansi. Golman je na golu da brani ako protivnik dodje u sansu a napadač da koristi po mogućnosti svaku šansu itd itd. U svemu tome Hrvatska je bila bolja tokom celog turnira do sada. Golman je branio i nije pravio gluposti kao Borjan, odbrana stabilna i sigurna na čelu sa Gvardiolom I Lovreom i nije pravila gluposti kao Pavlović I Milenković, sredina čvrsta tehnički i trkački i neutralisala protivnicke organizatore igre, a napad Perišić i Petković daju iz dva suta I dve šanse dva gola. A sto je najvažnije trener sve to analizira, pripremi i prenese igračima koji sprovedu u delo i kao još jedan plus izvrši promjene koje donesu rezultat. Prijatelju gledaj malo fudbal a za mržnju imat ces vremena.
Z

Zivkovic

pre preko 1 godinu

Malo si ljubomoran a ne vjerujem da su ti namjere zle!
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Što se tiče količine sreće, definitivno si u pravu, i ovo im nije prvi put. Ali treba reći da je ova njihova ekipa jako loša igrački. Sigurno najslabija od raspada Jugoslavije, i u ovom trenutku sigurno igrački osetno lošija od naše reprezentacije. Dočekali smo da imamo bolje igrače od njih, ali da nema ko da nas vodi, i izgledamo kao raštimovana banda, a oni sa jednim ozbiljnim igračem u poznim godinama, ipak na terenu deluju kao spejs šatl za nas. Tačno je da nemaju igru, ali su poprilično čvrsti i taktički odgovorni, jer valjda tako mora kad nemaš kvalitet. Tuga je videti ovakav sastav Hrvatske posle onakvih aždaja kakve su igrale prethodnih decenija. Izgleda da sreća ipak prati hrabre, a ja bih pre svega dodao i patriote, jer je jasno vidljiv žar sa kojim oni igraju za nacionalni tim za razliku od napih splavara. Čast izuzecima.
T

Takoo jeee

pre preko 1 godinu

Brate svega mi nisam procitao bolji komentar i realniji...Samo si zaboravio da spomenes slicnu srecu koju su imali i u Rusiji, sa samo solidnim protivnicima, i opet produzetci, anti fudbal i penali gde ih je Srbin spasao na golu...Losa su nacija a ovi jos gori sto ti lupaju minuse, kao i mn sto ce lupati...
J

JKjkj

pre preko 1 godinu

Ko ti je kriv što ste nogometni liliputanci.... Budi ponosan što ti si komšija jednoj takvoj maloj/mladoj zemlji a takvoj nogometnoj veličini
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Vi da niste imali srece nebi ni dosli na SP. Portugalcima nije priznat cist gol u Beogradu, svi ga vidjeli samo sudije nisu.
l

lopina

pre preko 1 godinu

iskompleksirani hrvati uvek po srpskim portalima
s

skidam kapu

pre preko 1 godinu

Meni Hrvati nisu iznenadjenje vec fudbalska sila jugoistocne evrope. svaka im cast i puno srece u nastavku turnira. Nadam se da ce Srbija ici ovim putem, ali prvo treba da se reprezentacija distancira od menadzera da nam opet najvaznije utakmice ne bi igrali povrijedjeni, a igraci istog ili malo manjeg kvaliteta sjedjeli na klupu.
s

srpska krajina

pre preko 1 godinu

mi Srbi ne govorimo "sjedjeli"
t

torca

pre preko 1 godinu

Onooo sto je bio brazil to je sadaaa HRVATSKAAA ❤❤ OSVAJAMO OVO LAGANO
P

Polivač

pre preko 1 godinu

Idemo Torca 1950!
S

Senks

pre preko 1 godinu

Super tekst,sve napisano kako svako ko prati sport i fudbal vidi ovu hrvatsku reprezentaciju,ovo je sportski portal i stvarno ne razumem zasto se ponovo raspravlja o tome koje na portalu,ko daje minuse pluseve,pre par dana sam iz beca se vracao za srbiju preko zagreba ,ljudi normalni,navijaju srcem ,ima i njih kao i nasi ,pale se na svaku mrvicu nacionalizma i mrznje ,gledajte ljudi kao sport kao nesto lepo sto spaja ,svaka cast im na jos jednom polufinalu kapa do poda
M

Moj put

pre preko 1 godinu

Uvek iz Austrije ili Nemačke išao kroz Madžarsku, jeste mi dalje. Njima neću ni jedan evro da ostavim, poznajem ih vrlo dobro.
@

@Moj put

pre preko 1 godinu

Ali zato si Austrijancima dao dupe!!!
B

Blagoje Jovović

pre preko 1 godinu

nama neprijatelji ne trebaju..
O

Ovde

pre preko 1 godinu

Ako si normalan, dobijaš minuse. Ako podržavaš ove tamo, dobiješ pluseve. Znam ja sa to komšije udaraju pluseve i minuse, ali ima i ovih odavde i to podosta.
g

gostx

pre preko 1 godinu

Problem je sto oni nisu realni i da kazu prosli smo na mrvice srece po igri nisu zasluzili osim Kanade na 90 min nisu pokazali nist samo bunkerica pa na penale za to je Argentina tu da vas odluci od nogometa i penala pozzz
S

Subjektivni komentator

pre preko 1 godinu

Kao što su nas odučili Japanci, pa onda Brazilci? E moje dijete...
H

Hrvati

pre preko 1 godinu

I realnost, e moj druže. Vidi se da ih ne poznaješ.
C

CRO

pre preko 1 godinu

Trebala nas izbacit Kanada,pa nije ..pa Belgija ,pa onda samuraji…na kraju ce nas natrpat Brazil..sad pak moliš boga za Argentinu…kako li si jadan. Zašto Brazil nije uvalio deset golova kad Hrvatska nista ne valja? Zasto tvoji nisu prosli grupu pa i oni na penale kad je to tako? Zavist ….pojest ce te ,žalim te.
P

Polufinale

pre preko 1 godinu

Puno pričate za naciju koja je napravila cijelu pjesmu o tome kako će razbiti Brazil i osvojiti SP da bi ispali iz skupine sa samo jednim bodom
P

Posmatrač ove predstave

pre preko 1 godinu

Ne želim da se ovo shvati kao "da komšiji crkne krava"... Ali, dali je realno da niko iz medija ne govori O ČISTOM PENALU za Brazil u 48.min. Kada Juranović igrao rukom...još se gledao VAR 😂 što je sledilo da se umesto čistog penala dosudi "pasivni ofsajd" Vinisijusu, jer je lopta išla Nejmaru, a Vinicijus nije uticao na tu loptu pre ruke... , što je NEVEROVATAN PROPUST I SUDIJA .+Isto ste iz medija prećutali slučaj kod utakmice Srbija Švajcarska,kada je igrač Švajcarske, Mitroviću loptu skinuo rukom.... Oba puta bi utakmice krenula drugim smerom, u to sam uveren...SLEDE izgleda skandali nad skandalom! Ovo prvenstvo kada se sve ključne "greske" saberu više liči na neku "lošu režiju" lošeg filma.....
G

Gost222

pre preko 1 godinu

A zasto niko ne govori o cistom crvenom kartonu Danilu za faul na Juranovicu??
m

momir983

pre preko 1 godinu

Ma ja Hrvatsku guraju u svemu a Srbija je uvjek pokradena kad god izgube,a cesto im se to desava na prvenstvima. Bjezi nosi te djavo.
e

emerson

pre preko 1 godinu

Ista stvar se desila Hrvatskoj protiv Belgije. Trebao je biti penal ali poništen VARom jer je Lovrenu rame bilo za milimetar iza. Tamo uzelo, ovdje dalo
e

eastcoast

pre preko 1 godinu

Fenomenalan članak. Pogledajte samo razliku u slavlju nas i Argentinaca. Pozdrav iz Hrvatske.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Sreckovici bili i ostali. Stalno na penale. Lukakuu bi protiv nas usle sve one sanse. Realno ni grupu nisu trebali da prodju.
a

ahahha

pre preko 1 godinu

Najsrecnija nacija na svetu! Ali krenimo od vrha, njima je presednik FSS legenda Davor Suker, nama ce boto "svetslo poznat igrac" Branislav Nedimovic! I tu se sva prica oko srpskog fudbala uopste zavrsava!!!
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ne zavrsava se,oni imaju 10 klubova u orvoj ligi a mi 16,oni nemaju pravilo o bonusima a mi imamo,oni nemaju jedan klub koji je kidnapovao ceo fudbal a mi imamo.
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Hrvatskim nacionalistima nogomet zadnja slamka za koju se hvataju, jer nemaju sta drugo ponuditi narodu s obzirom da su u svemu propali (privredno, drustveno, bioloski, itd.). Za nekoliko decenija nece ih biti ukoliko se nastavi ovaj trend odliva stanovnistva.
I

Iden van

pre preko 1 godinu

Da zato dolazile kod nas raditi kao sezonci
G

Gost 01

pre preko 1 godinu

Kakve to veze ima sa utakmicom?
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

U Zagrebu sam bio pre neki dan poslom upravo kada je Hrvatska igrala sa Kanadom. Stvarno imaju lep kult reprezentacije i navijanja, dosta im je stalo do fudbala i vec ga odavno gledaju kao glavni sport. Prosto od starta njihove drzave znaju sta hoce u tom smislu. Mi smo se nekako izgubili u moru promena, himni, trenera, svrstavanju navijaca na regione, na timove i tu se nas kult gubio, tek povremeno bljesnuvsi sa kratkim uspesima i trenerima. Kod njih isto ima menadzera i fudbalakih lesinara, ali je reprezentacija iznad toga i nekako nije bilo prostora da se tu rovari kao kod nas. Kod njih se treneri, predsednici i direktori menjaju cim nesto ne valja, a kod nas takvi zbog licne koristi urusavaju fudbal i nazaduju tim po 2 i vise takmicenja i tu se zaglibimo. Uvek smo imali igrace i bili bolji od protivnika u gripama, ali tim nikad nismo imali. Mi sad ako zadrzimo Piksija treba da prosirimo broj potencijalnih igraca, da pojacamo strucni stab, da obratimo paznju na mladje selekcija, da izvrsimo analize, da se pare od prvenstva uloze u razvoj, infrastrukturu, da se uvide greske. Ja trenutno cujem samo izgovore, suplju pricu i sa predjasnjih 17, 15, 12 miliona zaradjenih, vec je palo na 8, kao i uvek ista prica i osuda. Kod Hrvata je bolja liga ima manje timova i infrastruktura im je konkretnija, samo me cudi da nemaju nacionalni stadion i da Dinamo ne moze da napravi respektabilno zdanje za 25hiljada ljudi. Svakako ce oni i Argentinu da namuce, a mozda i prodju.
C

Cro

pre preko 1 godinu

Kad je Piksi okrenuo ledja reprezentaciji i rekao amateri…htio lopticu prebacit na njih..pametnome dosta.
B

Barmaceut

pre preko 1 godinu

FSS, jeste li gledali kako ovi ljudi ginu za državni dres? Sram vas bilo!
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Nije fora poginuti, to zna svaka budala, fora je da imas sitem koji funkcionise i da u svakom trenutku znas sta radis i sta ti je cilj, dok god nasi fudbaleri budu odlazili na meceve sa pricom da ce da poginu ja znam da su prepaljeni a bez ikakve ideje kako doci do cilja, ponavljam najlakse je uludo poginuti neka pokusaju jednom za promenu da odigraju pametno i sa jasnim ciljem.
L

Lata

pre preko 1 godinu

Svaka čast sve čestitke
G

Gost 01

pre preko 1 godinu

Dobar tekst.Reprezentacija skenirana i dobro objašnjena hijerarhija.Za sve one koji pričaju o sreći i slučajnosti imam savjet.Pogledajte utakmicu na omladinskom turniru u nogometu od prije (odprilike) dvije godine između Zvezde i Dinama.Zvezda je pobijedila 2:0 a vi koji razumijete nogomet recite koji tim bi voljeli da bude podmladak vašeg kluba.Ta utakmica daje odgovore koje tražite.Nismo prijatelji niti ćemo biti ali ne moramo zbog toga jedni druge udarati letvom po leđima.Možda je došlo vrijeme da se zavrne nekakva lova a neko drugi neka ratuje.
a

argh

pre preko 1 godinu

Ako gledamo tu utakmicu, ne bih zaključio da će Dinamovi igrači napraviti više od Zvezdinih. I ja sam zagovornik toga da u mlađim kategorijama nije bitan rezultat, ali ova Zvezdina generacija je veoma kvalitetna. Većina njih je sada u Grafičaru i drugi su u Prvoj ligi Srbije. Kapiten te generacije, Knežević, glavni je igrač Grafičara i sigurno budući prvotimac Zvezde. Ono što Srbiji nedostaje je kontinuitet, koji ova generacija pravi. Hrvatska to ima.
G

Gost 01

pre preko 1 godinu

Nisi me shvatio.Nije bitno hoće li netko od igrača nešto napraviti ili neće.Gledaj sustav.Od prve do zadnje minute.
3

3579

pre preko 1 godinu

Гледају ли они наши несрећници? Повређени, увређени, спремни су, не нису, овај овоме жену, не овај овоме, … о селекторској тактици да не пишем… гледајте и учите како се гине за свој дрес! Просто не могу да верујем да сви они странци имају већи мотив у дресу Швајцарске од наших ведета!
B

Berisha

pre preko 1 godinu

Ja mu ga se divim i kurtura i fudbalj i gospoda i gospodjice. Sve ljubi brat iz jug od zemlju nasu, moju. Hrvatska do finbalja
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

I ovo bi sad kao trebalo da bude smesno ?? Veruj mi, onaj ko ti je rekao da imas smisla za humor - nije ti prijatelj. Gadno te slagao.
G

Gost2222

pre preko 1 godinu

koja ba hrvatska imaju jednu pobjedu protiv jedne kanade a ostalo sve neriješeno i sreća na penale Belgija ih ubila Brazil isto tako treba biti realan
G

GostBojan

pre preko 1 godinu

A gde su Belgija i Brazil sad? Navijam za komsilje i Maroko...
Ц

Цзбгд

pre preko 1 godinu

Да би нешто коментарисао мораш да будеш писмен, а ти то ниси ´´ба´´ .
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Sta ces reci nakom sto Argentinu posalju kuci. Koji kraljevi!!!
m

miile

pre preko 1 godinu

sine....zašto ih komentarišeš...pa mi bi doneli avion sa Surčina na rukama na sred trga ,pusti ih...igraju bre taktički,timski,iskusno,120 minuta....mi samo pričamo
R

Rea

pre preko 1 godinu

Realno a di si ti i tvoji? Onda ni Argentina jučer nije pobijedila ako penali ne vride? Šta bi trebalo nakon 120 min igre i 1:1? Zasto Brazil nije rijesio prolaz u utakmici kad Hrvatska ne valja? Jado..
K

Kockasti

pre preko 1 godinu

Najveći useri koje je Svetsko prvenstvo ikada videlo. A svi vi koji navijate za tu "državu" koja je ubijala, proterivala vaše sunarodnike ozbiljno se zapitajte jel ste normalni
G

GostBojan

pre preko 1 godinu

Ovo je sport nije rat...
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

A da upitas ti to samog sebe...mozda ?? eventualno ??
х

хехехе23

pre preko 1 godinu

Више текстова о Хрватима ових неколико дана, него о првом историјском дербију. Смањите мало доживљај јер Хрвати не причају само о спорту, као што је Далић рекао после утакмице 'ово је за све Хрватске бранитеље' . Смањите доживљај мало
S

Subjektivni komentator

pre preko 1 godinu

IZNAD SVIH, HRVATSKA!
m

miile

pre preko 1 godinu

i tebi i onom ko ti objavio komentar...sve,ali sve ,a znaš šta
З

Зли

pre preko 1 godinu

Тако је Мииле, додао би још и свима у Србији који навијају за вас.. сав женски род да им се поздрави. А ујацима да кажем: Вратићемо све !
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Svaka cast tim ljudima....to sto oni rade, zasluzuje postovanje. Vidi se da srcem i dusom igraju za taj dres, i da svako od njih daje 100 posto, neki cak i vise...Na zalost, to ne mogu da kazem i za ove nase, njima drzavni tim nije svetinja, njihove svetinje su klubovi u kojima igraju...na zalost.
Z

Zamena teza

pre preko 1 godinu

Konstantno se prica da najmanje trce i da se ne zalazu, a cak ima i podatak da su najvise pretrcali u grupnoj fazi. Cak i piksi potencira fizicku spremu, a nikako da kaze zasto nismo mogli 90% vremena normalno loptu da iznesemo, kao ni da zatvorimo bokove kada nas napadaju. Najlakse je reci ‘oni ne vole repstaciju’. Ocajna taktika, uzasno iskoriscene mogucnosti igraca.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

bravo za teskt a u podnaslovu je sve receno, htjeli to neki prihvatiti ili ne to je istina
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Hoce li biti postupka zbog domobrana kao za zastavu Kosmeta,pitam za druga iz kruga dvojke?!
M

Milex

pre preko 1 godinu

Prijatelju, izgleda kao da nista iz ovog teksta nisi razumeo...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Nisam razumeo potrebu za pisanjem "oda radosti" o kulturi i skromnosti a na tribinama transparenti o najvecem etnickom čišćenju u Evropi od drugog svetskog rata,zamisli da igraju Nemacka i neka reprezentacija kojoj je golman Jevrejin a na tribinama transparenti sa slikama gasnih komora?!I posle pobede selektor Nemacke kaze pobedu posvecujem SS Pancer divizijama?!E sad mozda sam ja glup pa opet ne kapiram.
h

hzv

pre preko 1 godinu

odlican tekst, pogodeno u milimetar
c

carapan

pre preko 1 godinu

ljudi moji oni su za nas enciklopedija
V

Voli

pre preko 1 godinu

Evo predlazem hrvatima da ih umesto vatreni zovu sreckovici jer stvarno to jesu,sutnu prvi put na gol u 117 minutu i daju gol!!!
g

gost098

pre preko 1 godinu

Portugal : Srbija. 1:2. Srbija 3 šuta na gol=2 gola!!
C

Ceo

pre preko 1 godinu

Ma da,nauči nas ti…tvoji su se zato našutali.
D

Dragan R.

pre preko 1 godinu

Iskreno, ne volim ih, ali za sve sto su postigli ( i sto ce, mozda, tek da postignu) moze i mora da im se cestita.
9

987

pre preko 1 godinu

Dosadni ste sa hrvatskom, ja sam rodjen u Rijeci i nikad neću za njih navijati. Nisu mi mnogi ljudi u Srbiji jasni, kao da uživaju u mazohizma.
P

Pa uživaju

pre preko 1 godinu

Pogledaj npr. sebe i šta si radiš
M

MEDO01

pre preko 1 godinu

Zavist i tuđi uspjeh baš nerviraju.Ne znam baš da se netko iz Srb. " napatio" u Rijeci. Uzelo te i to te uzelo jako. Poput svih zadojenih i neukih ljudi gledaš krvna zrnca. Ne znam da u Hr. netko ne cijeni Đokovića i kaže mu loš si jer si Srbin.To može samo netko zadojen mržnjom . E sad o sportu.....posljednjih destljeća imamo uspjeha u većini sportova ,posebno u nogometu i volimo svoje igrače ma kako se završilo. Razlika između nogometa Hr. i Srb. je kao naša razlika prema vašoj košarici.Mi smo u košarci bili nešto ali više nismo. Vi u nogometu baš i niste kao reprezentacija bili nikad faktor i to govore činjenice a ne ja. Lijep pozdrav.
У

Уф

pre preko 1 godinu

Аргентинци до финала