Komentari na vest

Velikani navalite: Najbolji strelac Bundeslige je dostupan svima!

F

FM

pre 7 meseci

Dogovoriti se sa Stutgartom, sve preko 20 miliona sto neko plati, da podele pola-pola, a da otkupna bude na 60 miliona, tako Svabe ne mogu zatezati u nebo i traziti nerealnih 100 miliona, a profitiraju obe strane. Kupi ga premijerligas za 60, 40 uzme Stutgart, on uzme 20.
S

Sega89

pre 7 meseci

U sezoni 2017/2018 igrao za Keln protiv Zvezde…ništa nije pokazao u dva meča ali je bio dosta i mladji…
b

bosko2020

pre 7 meseci

Nadam se da ce brzo na teren i da rastura i dalje,volio bi vidjeti minimum 30 golova a daj Boze i vise od njega.A i Stutgart u top 4 da bude bilo bi super do kraja sezone
s

sprdnja

pre 7 meseci

Ma samo čelsi, ima 5 dana nisu nikoga kupili hihihiji
d

dejan 1986

pre 7 meseci

i u Renu je bio sasvim solidan
D

Deki564

pre 7 meseci

Terza reaguj!
V

Vinegar

pre 7 meseci

20 miliona je okej, ali vrlo moguce da je on kao i mnogi drugi, igrac jedne sezone. Nije mlad, ima dovoljno sezona iza sebe u kojima je bio prosek. Partik Sik, koji nije centarfor je pre 2 sezone bljesnuo pa posle slab pocetak i povreda..
i

ime gosta

pre 7 meseci

Janik Bolasi, Piatek, Danny Ings, Maximiliano Gomez, Michu, Andre Silva, Modeste, Paco Alkaser, Luka Jovic... Ima ih na kilo, jednu dve sezone razvale, ostale ili prosek ili ispod proseka... Modest je na primer u 2 potpuno različita perioda imao jake sezone, sezonu gd ene bio 3. strelac lige 25g pre odlaska u kinu i pre 2 3 sezone kad je zabio 20 komada sa Kelnom. Posle izmedju toga i pre toga je imao još 2 solidne/dobre sezone i tjt za celu karijeru. Timo Verner imao 2-3 odlične sezone i 1-2 dobre u prvom mandatu sa Lajpcigom, posle toga nista vredno pomena... Ovaj je tek na pola jedne vrhunske sezone ima još dosta da guli.. Mada svi priželjkuju novog Vardija. Ništa nije nemogu e, mada opet mačka u džaku..
к

курии

pre 7 meseci

Легао би Челзију, Тотенхему...
s

sprdnja

pre 7 meseci

Ima li iko da ne bi legao čelsiju, pitam za jarana ? Hohohihih
p

petrinjo2232

pre 7 meseci

truba od igraca