©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME JUČERAŠNJEG DANA (sreda): Sjajno veče je za nama

Vreme čitanja: 3min | čet. 07.05.20. | 07:50

Pogledajte ko vam je 6. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI /SIM/ - LION /SIM/ (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Građani u ovoj simulaciji nisu bili ubedljivi kao što imaju običaj. Jedini gol viđen je u prvom poluvremenu, a nastavak je doneo organizovanu odbranu mančesterskog tima, što takođe nije jedna od odlika ekipe Pepa Gvardiole u onom pravom fudbalu.

ESPANJOL /SIM/ - REAL MADRID /SIM/ (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 0:1

Još jedan par koji je došao posle minimalne pobede favorite. Real se dobro namučio sa fenjerašem Primere, ali se ipak radovao posle 90 minuta, pošto je u nastavku uspeo da slomi otpor domaćina. Zajedno sa njim mogli ste da slavite i vi jer je dvojka zaokružena.

JUVENTUS /SIM/ - LEĆE /SIM/ (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 1:0

Reklo bi se “juventusovski”. Jedan gol u prvom poluvremenu bio je dovoljan da se posao obavi u ovoj simulaciji. A svi znamo koliko teško Stara dama ispušta prednost, pogotovu kod kuće, pa makar to bila i simulacija.

NAPOLI /SIM/ - SPAL /SIM/ (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 5:0

Ovaj par doneo je sreću najvećem broju kladilaca jer je upravo on bio najigraniji. I nije ni čudo što ste najviše verovali Napolitancima, jer su bez ikvakvih problema slavili protiv nemoćnog Spala. Dva gola u pravom poluvremenu bila su samo najava za “petardu” koja je pukla do kraja meča. U vašu korist radio je i crveni karton gostiju. Sve je bilo kao poručeno.

BRAGA /SIM/ - BOAVISTA /SIM/ (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 3:1

Sporting je možda prodao, ali Braga nije. Ona odlična serija u Primeiri izgleda da se prenela i na simulacije, pa je Braga još jednom slavila bez problema. Goste je načela u prvom poluvremenu, a u drugom samo dokrajčila. Boavista je uspela da postigne gol, ali je on bio dovoljan tek za častan poraz.

PORTO /SIM/ - MARITIMO /SIM/ (tip 1, kvota 1,13) – rezultat 3:0

Još jedan prilično siguran trijumf “vaše” ekipe danas. Lider portugalskog šampionata posao je rešio već posle prvih 45 minuta, kada je dva puta zatresao mrežu protivnika. U nastavku se više fokusirao na čuvanje svoje mreže, ali je i pored toga stigao do trećeg pogotka, za slučaj da je neko igrao na golove.

GALATASARAJ /SIM/ - GAZIJANTEP /SIM/ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:1

U Turci su danas bili od koristi. Ovog puta bio je to Galatasaraj koji je ubedljivo trijumfovao protiv Gazijantepa. Identično kao i Braga, postigao je gol u prvom delu, da bi u nastavku tresao mrežu protivnika još dva puta. Gosti su uspeli samo do počasnog pogotka. Vama to nije zasmetalo.

ZENIT /SIM/ - ORENBURG /SIM/ (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 6:0

Manje nego preostalim timovima verovalo se Zenitu, a neki sada možda žale zbog toga. Vi sasvim sigurno ne, jer vam je za poverenje uzvratio šesticom! ”Petarda” je pukla već na poluvremenu, a tim iz Petersburga u nastavku je poštedeo goste ubedljivijeg poraza, s obzirom da je još samo jednom tresao mrežu. Kac je već odavno bio zaokružen.

PRECRTANO

SPORTING /SIM/ - PASOŠ FEREIRA /SIM/ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 0:0

Ako ništa, mogao je lisabonski klub makar da učini zanimljivijom ovu simulaciju time što će postići makar koji gol. Ovako, čekali ste ga 90 minuta, a sve što ste na kraju čuli je zvuk za kraj meča. Posle svega, ”dva krompira” nikako nisu ono što ste očekivali.

FORTUNA /SIM/ - PSV /SIM/ (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:2

Učinio je PSV da se ponadate kada je na pauzu otišao sa golom prednosti, ali se to vođstvo u nastavku istopilo. Fortuna je napala i jedinim golom u nastavku šokirala gosta i ujedno osigurala remi. PSV nije do kraja uspeo da ponovo povede i tiket je morao u kantu.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara