Filip Đuričić (©Reuters)
Filip Đuričić (©Reuters)

Veliki peh za Srbiju: Bez Đuričića na Škotsku

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.11.20. | 10:19

I novi nalaz pozitivan

Udarac za Srbiju pred baraž sa Škotskom. Filip Đuričić, otkrovenje oktobarskih mečeva protiv Norveške i Turske, neće moći da pomogne Orlovima u četvrtak uveče u finalnoj borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Đuričiću je pre nekoliko dana utvrđeno prisustvo korone u telu, zbog čega je morao u karantin, propustio je duele njegovog Sasuola najpre sa Napolijem, a onda i sa Udinezeom u prvenstvu Italije. Ipak, čekao se novi test u subotu, koji je trebalo da pokaže da li je srpski fudbaler savladao virus.

Izabrane vesti

Vesti iz Sasuola, ipak, nisu prijale selektoru Ljubiši Tumbakoviću, pošto je novi test pokazao da Đuričić i dalje ima virus, pa će morati da ostane u karantinu. Samim tim neće se pojaviti u ponedeljak na okupljanju reprezentacije, niti će biti u sastavu za duel sa Škotskom.

S obzirom na to da ove jeseni igra u životnoj formi, da je na pet mečeva za Sasuolo postigao tri gola, uz asistenciju, očekivalo se da Filip bude jedna od udarnih igala za tri novembarska meča Srbije.

Samim tim što je Đuričić otpao sa spiska silom prilika, samo se kristališe da će mesta dvojice ofanzivnih vezista u četvrtak uveče zauzeti Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić

Ni Škoti nisu bez problema u pripremi utakmice, pošto je i njima otpao jedan od glavnih igrača, Rajan Frejzer, koji je u petak povredio butni mišić i neće doputovati u Beograd.


tagovi

Filip Đuričićfudbalska reprezentacija SrbijeLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara