(©Starsport)
(©Starsport)

Veliki preokret: Nikola Čumić ipak u Rubinu, Voši 1.500.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.23. | 20:48

Dosadašnji kapiten Vojvodine će sa ruskim klubom potpisati ugovor na tri godine

Prethodna dva dana vodila se velika saga oko budućnosti kapitena Vojvodine, ali se čini da je sada definitivno kraj – Nikola Čumić karijeru će ipak nastaviti u ruskom Rubinu iz Kazanja.

Prvobitnu informaciju o odlasku krilnog napadača Lala u Rusiju demantovao je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić, koji je rekao da je ponuda ruskog premijerligaša jednoglasno odbijena. Ipak, kako saznaje Mozzart Sport, Čumić bi trebalo već večeras da otputuje u Rusiju i ozvaniči transfer.

Izabrane vesti

Kao što je naš portal već najavio, Staroj dami na ime obeštećenja trebalo bi da pripadne 1.500.000 evra, a Čumić će ugovor sa Rubinom potpisati na tri godine. Tamo će se pridružiti nekadašnjem članu Vojvodine, Igoru Vujačiću, koji je posle četiri godine boravka u Partizanu stigao u Kazanj, kao i Urošu Drezgiću iz Čukaričkog, koji je pred potpisom za isti klub.

Nikola Čumić stigao je na „Karađorđe“ pre godinu dana i brzo prirastao srcu navijačima Vojvodine. Na debiju je za pola sata igre s dva gola srušio Voždovac, a i u nastavku prvenstva nastavio sa fantastičnim partijama. Bio je najbolja karika tima, za šta je početkom nove sezone nagrađen kapitenskom trakom.

Zbog zapaženih partija u Voši, Čumić je dvaput dobijao poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

U dresu Novosađana Čumić je u svim takmičenjima zabeležio 41 nastup i postigao 16 pogodaka, a sa Lalama je imao još dve godine ugovora.


tagovi

Nikola ČumićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara