Dragan Mrđa (©MN Press)
Dragan Mrđa (©MN Press)

Veliko pojačanje u timu Marka Marina: Dragan Mrđa Zvezdin skaut

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.09.23. | 14:34

Nekadašnji napadač crveno-belih vraća se u klub

Ko ume da oslušne, brzo će shvatiti da su navijači i te kako zadovoljni kvalitetom pre svega inostranih pojačanja otkako je Marko Marin preuzeo brigu o skauting službi Crvene zvezde. Trener Barak Bahar je ovog leta dobio ozbiljno pojačanje, a sada je jedno stiglo i za samog Marina. Nekada reprezentativni napadač crveno-belih Dragan Mrđa vratio se u klub, sada kao skaut.

Marin je prezadovoljan.

Izabrane vesti

Dragan Mrđa je veliko fudbalsko ime ne samo u Srbiji već i u svetu, naročito u Japanu gde je nastupao tokom karijere i ostavio veliki trag. Dete je Crvene zvezde, što samim tim znači da odlično poznaje klub. Uz to je bio i napadač kojeg su navijači prosto obožavali, naročito u sezoni kada je vratio titulu na Marakanu i bio najbolji strelac domaćeg prvenstva. Slušao sam priče o klasi igrača rođenih 1984. godine koji su igrali ne samo za Crvenu zvezdu, već i za reprezentaciju i velike timove u Evropi”, pojašnjava.

Pride, igrao je Mrđa u velikom broju zemalja što mu daje određenu širinu u radu.

Takođe, bio je deo Svetskog prvenstva koje je održano 2010. godine u Južnoafričkoj Republici, što donosi ogromno iskustvo. Dugo je nastupao u Belgiji, pa potom u Rusiji i Švajcarskoj, te ima značajna poznanstva i kontakte, a to je veoma bitno za sve one koji se bave skautingom. Dragan Mrđa je veliki zvezdaš i čovek je kluba, a Zvezda želi da u svom sistemu ima snažna fudbalska imena i igračke asove. Inicijativa koju je pokazao da radi u Crvenoj zvezdi nas je oduševila i rado smo prihvatili njegov dolazak u skauting službu FK Crvena zvezda”, završio je Marin.



tagovi

Dragan MrđaMarko MarinFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara