Veliko veče Marka Šćepovića – dva gola za Omoniju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.21. | 19:35

Tim iz Nikozije se ozbiljno uključio u borbu za titulu posle Nea Salamine – 2:0

Dugo su trajali pregovori Marka Šćepovića sa Omonijom ih Nikozije, na kraju su dve strane postigle dogovor. I čini se uradile pravu stvar. Deluje da bi saradnja između nekadašnjeg napadača Partizana i Zvezdinog rivala iz evropskih kvalifikacija mogla da bude plodonosna.

Srpski napadač je večeras bio u startnoj postavi u duelu protiv Nea Salamine, u okviru 24. kola kiparskog prvenstva. I treneru Heningu Bergu se na najbolji način zahvalio na poverenju.

Izabrane vesti

Šćepović je postigao dva gola i pečatirao trijumf Omonije koja se vratila u trku za šampionsku trku – 2:0.

Sjajno je bivši reprezentativac Srbije sarađivao sa levim bekom Omonije Janom Lecjaksom. Upravo je nekadašnji član Anderlehta, na prepoznatljiv način probio po levoj strani i na petercu pronašao usamljenog Šćepovića. Bio je u dobroj poziciji srpski napadač, ali je dobro trznuo glavom i u 14. minutu poslao loptu u mrežu gostiju.

Nije tu stao Šćepović. Odlično je igrao srpski napadač i ponovo isporovocirao Lecjaksa da mu asistencijom omogući još jedan pogodak. Ovog puta Šćepoviću je ostao lak posao, da postavi nogu i pogodi praznu mrežu.

Već u 37. minutu bilo je jasno ko će biti pobednik večerašnjeg meča u Nikoziji. Omonija je došla do četvrtog trijumfa u prethodnih pet kola i stigla na bod zaostatka u odnosu na Apolon iz Limasola. 



tagovi

Marko ŠćepovićOmonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara