©Instagram
©Instagram

Veljko Nikolić operisan u Lionu

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.02.22. | 22:34

Povratak planiran za početak letnjih priprema

Mladi vezista Crvene zvezde Veljko Nikolić operisan je danas u Lionu. Njemu je danas odrađen zahvat na skočnom zglobu, zbog kojeg je propustio praktično čitavu sezonu.

Pauza i oporavak će trajati do juna, posle čega se veruje da će mladi fudbaler konačno biti u situaciji da se maksimalno posveti treninzima i ravnopravno konkuriše za startnu postavu srpskog šampiona.

Izabrane vesti

Povreda skočnog zgloba Nikoliću je limitirala minutažu do krajnjih granica. Odigrao je svega 234 minuta na osam mečeva, i nije imao veliki uticaj na rezultate ekipe Dejana Stankovića. Bol se iznova vraćao, iako snimci nisu ništa konkretno pokazali, zbog čega su u Crvenoj zvezdi odlučili da pošalju igrača u Francusku.

Nikolić je prve fudbalske korake napravio u OFK Beogradu, a Crvena zvezda ga je sa Karaburme dovela u oktobru 2016. godine za obeštećenje od 80.000 evra.

Pre nego što je zaigrao za prvi tim Crvene zvezde, Nikolić je nosio dres Grafičara, a debitantski nastup u crveno-belom dresu ostvario je 20. novembra 2019. godine protiv Mačve u Kupu Srbije.

Prošle sezone Nikolić je zabeležio čak 49 nastupa u svim takmičenjima, postigao sedam golova i ostvario osam asistencija, ali ga je u ovoj potpuno osujetila povreda, sa kojom je, kako se svi nadaju, konačno završeno.


tagovi

Veljko Nikolić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara